Kamarátka tehotná v motorkárom

3. máj 2024

Ahojte, kamarátka sa riešila s jedným chalanom s ktorým ostala tehotná..chlapec mal najprv veľký záujem, ale už jej nepíše tak ako predtým ani sa nezaujíma resp ona s tým prvá viac menej sekla, lebo je motorkár a v jednom kuse len motorky, motorky, motorky až ju to prestalo baviť počúvať, potom jej povedal, že on asi ani vzťah riešit nechce, že sa chce zamerať len na motorky teraz (on nevie že je tehotná a nechce mu to povedať) myslíte, že môžem prevziať žezlo a napísať mu, že je v tom? Poznám ho a je v pohode chalan resp má srdce na správnom mieste, ale neviem ako na toto zareaguje keďže má len 24r a ona 28 🙈 ale je rozumovo vyspelejší a rozumnejší ako niektorí 30r

autor
3. máj 2024

Podotýkam je to najlepšia kamarátka

haley7897
3. máj 2024

Nestaraj sa do toho.

yelena159
3. máj 2024

Čo myslíš tým, že prevziať žezlo a napísať mu, že je v tom? To akože bez jej vedomia mu to chceš povedať? V prvom rade by si to mala riešiť s ňou a spýtať sa jej na to, nie to vytrubovať poza jej chrbát. Ak sa jej to opýtať nechceš, tak jej situáciu nerieš. Nemáš právo mu to povedať, ak ona sama nechce.

pinkgirl
3. máj 2024

Určite mu nič o jej tehotenstve nehovor bez jej vedomia. Toto si musia vyriešiť oni sami medzi sebou - oni budú rodičia.

matullienka
3. máj 2024

Na čo to potrebuješ s ním na silu riešiť? Keby mu to chcela povedať tak mu to povie sama a nepotrebuje k tomu iniciativnu kamošku. Mať kamošku čo všetko vykecá musí byť senr

yelena159
3. máj 2024

Je to najlepšia kamarátka. Ak mu to povieš bez jej vedomia, môže sa z nej stať najväčšia nepriateľka. Just sayin'.

januska12323
3. máj 2024

Nechaj to na ňu.

autor
3. máj 2024

Ale ona mu to nechce povedať, lebo sa bojí jeho reakcie resp sa bojí toho, že by jej povedal choď na potrat...vyjadrila sa tak, že mu to hovoriť nebude, pretože nepotrebuje takéto chlapa k životu, ale tak ci tak sa to raz dozvie 🤦🏻‍♀️ ma pravo o tom vedieť a to dieťa má právo na otca...možno sa aj zbytočne bojí reakcie a dopadlo by to úplne inak

matullienka
3. máj 2024

Ale to nie je tvoja starosť, je to rozhodnutie kamarátky tak to rešpektuj

haley7897
3. máj 2024

Ktorej časti z "nestaraj sa do toho" nerozumies?

titla
3. máj 2024

Nie, v ziadnom pripade mu to nemas povedat!
Jedine co mozes je zdielat svoj nazor - S NOU!

viestta
3. máj 2024

Je to jej vec, ty si v tomto len butlava vŕba, nie riaditeľka osudov

butterflyeffect
3. máj 2024

To je jej rozhodnutie, nie tvoje a dietatu sa tiez bude zodpovedat len ona a nie ty, nemiesaj sa do toho. Chces byt za chrumkavu pred nim a ostanes ta najhorsia pred vsetkymi. A co dopadne inak? Dozvie sa ze je tehotna tak zrazu s nou bude chciet byt az do smrti? Sama pises ze s nou nechce byt a ona ak mu to nechce povedat je to jej rozhodnutie. Plus ak si ozaj taka dobra kamaratka mala by si vediet akceptovat jej nazory a rozhodnutia aj ked sa nezhoduju s tvojimi.

feb13
3. máj 2024

Mozes jej ponuknut svoje mediatorske sluzby, ale rozhodnutie je na nej.

hopsas
3. máj 2024

Tak ja mám iný názor ako baby čo ti píšu. Je to otec. Má právo to vedieť. Povedala by som mu to.

e1i
4. máj 2024

Mozno otca uviest nechce, nestarala by som sa do toho, ona musi vediet co chce urobit a nikto iny nema pravo to riesit za nu

ivetz
4. máj 2024

Ty máš 15?

226lenka
4. máj 2024

Ak chces prísť o najlepšiu kamarátku len mu to kľudne povedz

patus_2
4. máj 2024

Neboj sa, on sa to dozvie. Skôr či neskôr, keď bude mať bruško. Ale ty sa do toho určite nestaraj. Príde mi, že si výrazne mladšia alebo len máš napozerané telenovely a čakáš happyend. Jedinou tvojou úlohou teraz je podporiť kamarátku, byť jej nablízku a nie roztrubovať veci, do ktorých ťa nič nie je.

espeo
4. máj 2024

Tak snáď to je aj jeho vec!!!!! Plne huby rodovej rovnosti a chlapovi nedáte právo ani na to, aby vedel, že sa pani p.ca rozhodla. A kedy mu to akože má povedať? Keď sa narodí a chciet prachy? Až mi prišlo zle z rána. Tak dúfam, ze pani p.ca dá do rodného listu "otec neznamy". Potom bude vyblakovat, že ma pravo na výživné a muž má povinnosť! Fuj!

dadka1997
4. máj 2024

Si jej najlepšia kamoska, tak ňou aj ostaň

jaskolka
4. máj 2024

Akože "prevziať žezlo?" Toto sú skutočne len veci medzi nimi dvoma.

aliaray1
4. máj 2024

Ano za mna mu to urcite daj vediet. Moj manzel je motorkar, ale rodina sa stala unho na 1.mieste. Pre Boha mnohi z nich su uzasni ludia, nevediet tak uzasnu spravu, no co poznam ludi z partie su velki srdciari a velmi by ich to zranilo, zosmutnelo.

Viem, ze do toho kamoske zasiahnes, ale toto je vec, ktoru by som spravila aj ja a to sa ludom do vztahov nemiesam.

aliaray1
4. máj 2024

Aj za cenu straty priatelstva by som to spravila pre nu a aj pre dietatko. Och, tu idu kraviny a mudrovanie bokom.

matullienka
4. máj 2024

@aliaray1 ja by som radšej kamarátke vyjadrila podporu, že jej pomôžem ako chodiť žalovať a hrať sa na dôležitú. Čo jej pomôže keď to chlap bude vedieť a bude ju nútiť na potrat a o dieťa nebude mať záujem? V čom to pomôže jej a dieťaťu?

denisa0504
4. máj 2024

On je otec a má právo vedieť, že bude mať dieťa. Tu každá len aby sa človek staral o seba či už ide o neveru alebo takúto vec. Potom to tu aj tak vyzerá... Ja by som mu to oznámila s tým, že by som si bola vedomá, že kamoška sa môže naštvať

aliaray1
4. máj 2024

@matullienka ? Akoze prepac? Aj keby to vzal zle, ona sa rozhoduje, tak ako aj keby o tom nevedel. Ty by si si kludne zila s pocitom, ze si o tom vedela a dieta sa narodi a otec o tom nevie, lebo mamina sa proste bala. Zena ma v tehotenstve mnoho krat strach, casto su to aj hormony (ale nie len).

A co ked to vezme ako najkrajsiu spravu v zivote a spravi z nej svoju milovanu kralovnu...len ak sa to chlap nedozvie, tak ani ona to uz nemusi zazit. Vies ake je to byt tehotna a nemilovana?

Nebudem sa s tebou vadit, mas samozrejme svoj nazor, respektujem.

Stojim si za svojim. Smelo do toho!

simca06022011
4. máj 2024

Prosím ťa nestaraj sa do toho. Nikomu nič nevrav. Takéto premotivovane činy narobia najviac zla. Nechcú byť spolu, kamoška.mu to.nechce povedať z akéhokoľvek dôvodu, tak to proste nebude vedieť. Popravde tiež by som nič nikomu nevravela, keby som s nim naplánovala to dieťa vychovávať. Na čo si komplikovať život?
Ona si to rozmyslieť môže časom = bude to jej rozhodnutie.

lenkakravcova
4. máj 2024

Ak sa boji, že ju bude posielať na interupciu a ona nechce, tak nech mu to povie po 13.tt. Potom už táto možnosť padá.
Ale mal by to vedieť, že bude otcom. Nie je fér mu to tajiť. Kamoška skús poradiť, aby mu to teda povedala - len trochu neskôr.

matullienka
4. máj 2024

@aliaray1 a ako vieš, že ona o jeho lásku stojí?