Dobry den ,prisla som si pre radu ohľadom kamaractva ….v skratke ide o to ze “kamoska” ze si na mna nenasla čas nikdy pokiaľ mala prácu ale na priateľa si čas nasla vzdy …no a teraz je nepracujúca a zrazu ma uz 4x pozvala von za asi 2 týždne ….ale ja som uz akosi stratila chut ist s nou niekde lebo som nezabudla nato ako sa ona zachovala ku mne ked mala prácu (podotýkam ta praca nebola absolútna náročná ,robila 4hod denne v kancelárii kavu ) …vysvetlit jej to neviem ze preco s nou mam problem lebo ak by som jej to povedala stala by si isla svoje …tak sa pytam ako ju slušne odmietnuť alebo ma cenu este toto kamarátstvo udržiavať ?
@alickapusinka ano toho som si vedomá ale ako to spraviť ,nechcem byť s nou za zlé ked ju stretnem niekde na ulici
Naozaj si urazena, že si našla čas na svojhopriateľa? S tebou si asi neplánuje robiť budúcnosť, podľa mňa vôbec nevieš čo to je byť zadaná zamilovaná a snažiť sa nájsť si čas popri práci aspoň na priateľa. 🙂 A kde pracovala? Tiež chcem 4h na varenie kávy, daj tip.
Ide z teba ohrdnutosť a čím skôr to pochopíš, tým lepšie pre teba. A súhlasim, pre jej dobro ju zruš. Nezaslúži si kamošku, ktorá ju súdi. Možno teraz má čas aj na priateľa aj na teba a ozýva sa ti, možno ju to mrzí a ty sa správaš ako žiarlive dieťa, lebo ťa kedysi zrušila. Ja mam kamarátky, s ktorými sa vidím raz za dva mesiace a často sa navzájom zrušime, ale obe to chápeme lebo každá máme svoje životy a svojich priateľov kde sa čas viac stráca. Chceš druhého spoznať a niekde vzťah posúvať a bez spoločného času to nejde. 🙂
Keby to bola dobra kamaratka, povedala by som jej na rovinu ako to citim, ze ma to ranilo, mozno si to ani neuvedomovala, ze to tak vnimas. Ale keby to bola taka ,,znama,, prerusila by som kontakt.
@mimka1402 ja taktiez pracujem ale 8 hodín denne ,mam priateľa a čas som si našla vzdy tak neviem kto tu je ohrdnutý
No ty si, veď celý príspevok je o tom. Je jedno kto z vás ako dlho pracuje ona môže mať iné veci, iné podmienky, ale nedovolila by som si o niekom koho považujem za kamarátku "že vari iba kávu". A ostatné veci co si napísala o nej, neviem... A normálne jej napíš čo si tu napísala alebo si to prečíta sama a bude vyriešené.😀
Si urazena, citis sa dotknuta, citis sa ukrivdea a napriek tomu chces ostat za chrumkavu keby ste sa niekedy stretli... Mne to cele pride divne. Alebo ostan chrumkava alebo jej daj na javo, ze sa ta to dotklo.
@mimka1402 sama mi to povedala ze aj sa nudí za tie 4 hodiny ze max spraví kavu šéfovi a hotovo 🤣🤣nic ine nema ,pozname sa uz dlho tak to viem usúdiť tak sa tu nehraj na psychologičku lebo si to urcite neštudovala
@viestta žijeme v malom meste a bolo by to dost cudne sa ani nepozravit lebo tu maju oci aj uši uz aj stromy
Ak to nevieš prekusnúť a zobrať to ako príležitosť obnoviť vzťahy, tak potom tak ako ona nemala vtedy čas, teraz ty nemáš čas 🤷♀️
Pozdravit mozes, kamaratka byt nemusis. Ale nejde o to, ty proste nechces byt za tu zlu. Tak sa jej prisposob, aj ked ti to nevyhuvuje.
povedz jej... urazila som sa lebo mas vlastny zivot ... ako sorry ale najde si vzdy vas na priatela a na teba nie??? ved to je normalne a to ze rovila na pol uvazku este neznamena ze mimo toho nemala ine aktivity ktorym sa venovala... mat teba za kamaratku by bolo za trest ak sa takto chovas a este sa pytas ako s nou neist von 🤦
tak naco to tu rozoberať, vies uz aká je ona nie je kamoška ona je tvoja známa... proste ozve sa len keď daco potrebuje, je to známa bodka.
nie ak nechceš s ňou ísť nemusiš nikto ťa nenúti.Prerušiť kontakty môžeš kedykoľvek.