Kamarátka sa škaredo vyjadrila o mojom priateľovi

25. aug 2024

Sedeli sme na kave, preberali babske veci a prisla rec na mojho priatela. Kamaratka vie ze nas vztah niekedy nie je idealny, ale to asi ziaden. Videla par hadok, videla aj mna smutnu kvoli priatelovi. Ako sme tak sedeli a hovorila som kamaratke ze idem do madarska k balatonu tak sa ma opytala ci idem s tym diablom. Toto ma trosku zarazilo aj napriek tomu ze ten vztah nie je dokonaly, prislo mi to moc aby nazvala mojho priatela diablom, a to uplne seriozne. Potom pokracovala ze ved mi ten diabol nici zivot a terorizuje ma, ze ho mam vyhodit z bytu a nic mu nevratit a ak by nieco chcel mam nanho zavolat policajtov. Povedala som jej na to len tolko ze to zas nie, ze moj priatel ma sice par zlych vlastnosti ale ma aj velmi vela dobrych, ako kazdy jeden clovek na planete. Ale bola som z toho v soku ale neriesila som to dalej len som vyjadrila ze toto teda nie. Vam by to tiez vadilo? Ako pochopim ze sme kamaratky a povieme si nejake veci aj zo sukromia, ale toto mi prislo moc, nemam pocit ze by si moj priatel take slova zasluzil, aj ked ich nepocul.

ivik4
25. aug 2024

Nie mne by to vobec nevadilo, s mojimi naozaj velmi dobrymi kamoskami nie, kedze si hovorime vsetko ( asi ako Vy), pocitam s tym ze maju svoj nazor a normalne mi ho povedia a slovo diabol by mi vobec nevadilo. Ak Ti ozaj terorizuje zivot, diabol je este uplne slusne pomenovanie

kristinapetronela
25. aug 2024

Je to diabol keď sa hádate a si smutná kôli nemu ...celé zle ...ona ti chce len dobre - je to kamoška

autor
25. aug 2024

@kristinapetronela ako ano ale urcite to nie je take zle, ze az na taketo pomenovanie…aspon ja to tak citim.

gejb
25. aug 2024

Ak je pravda ze ti ničí život, tak to ho nazvala ešte pekne.

la_dolce_vita
25. aug 2024

Ked si na niekoho stazujeme, tak potom ten druhy si na toho cloveka urobi nejaky nazor, nie velmi pozitivny. Treba byt opatrny v tom, co hovorime druhym. Ona to ani nemusela mysliet zle.

buberova
25. aug 2024

Určite by som si nedovolila takto osloviť kamoškinho priateľa.. snažím sa byť taktná a toto je silné vyjadrenie. Svoje obavy a názor by som možno vyjadrila inak, ak vôbec

lonely66
25. aug 2024

sú len dve alternatívy:
1. kamarátka ti závidí tvoj úžasný vzťah plný lásky, ktorý ťa nesmierne napĺňa a robí ťa šťastnou a preto aj najmenšie nezhody, ktoré medzi tebou a partnerom sú, ona využíva na to, aby ho pomenovala týmto ľúbozvučným názvom.
2. kamarátka nie je zaslepená, ako ty, ktorá si zrejme zamilovaná a nevidíš jeho skutočné správanie. vyzdvihuješ jeho dobré vlastnosti, ale tie zlé, ktorými ti strpčuje život, ktorými ťa možno týra, hoci ty si to neuvedomuješ, tie ospravedlňuješ, zahmlievaš. možno kamarátka vidí triezvo na rozdiel od teba.

iná alternatíva, prečo sa tak vyjadrila, asi nie je...

gab1sol
25. aug 2024

Keď som sa rozišla s bývalým, všetci sa tešili, začali mi hovoriť ako ho vnímali, ale že sa mi to báli povedať. V čase chodenia by som im to aj tak neverila a reagovala by som asi presne ako ty… Ale potom sa mi otvorili oči a všetkým som dala za pravdu. Som rada, že sme to vtedy ukončili a nepokračovali ďalej, lebo by som nebola šťastná.

Skús si ju vypočuť, prečo presne ho tak vníma. Každý má vnímanie nastavené inak, ty máš ešte podľa mňa ružové okuliare na očiach, lebo ho ľúbiš, ale vypočuj si ju a pouvažuj, či sa nerútiš do záhuby… Držím palce.

lonely66
25. aug 2024

@kristinapetronela ľudia sa pohádajú, to nie je nič, čo by sa nevyskytlo aj vo fungujúcom vzťahu plnom lásky. stane sa... otázka znie, prečo sa pohádali, či bola snaha o nápravu, aké slová pri hádke padli, atď. myslím, že kamarátka vidí do toho viac, než samotná autorka.

zuzubb007
25. aug 2024

No kamarátka ti chce naznačiť, že zjavne tvoj vzťah stojí za vieš čo, sú vzťahy kde sa človek nehada napríklad, pouvazuj či nemá náhodou pravdu a nechce ti len dobre, hádky vo vzťahu niesu normalne iba za ozajstné kraviny, že hodil si si tričko na zem

gribka1
25. aug 2024

Zastanem sa kamarátky, má reálnejší pohľad na neho ako ty cez city. Ak ťa viac krát videla byť smutnou a sťažovala si sa ako sa trápiš, asi nebude úplne nevinné to jeho správanie.

vanilkovazmrzka
25. aug 2024

Ano zda sa mi to prehnane, ak ste sa bavili o beznych hadkach. Ale nevieme co si jej o nom narozpravala. Ak si jej hovorila ze ta bije zamyka v pivnici alebo znasilnuje, potom je to adekvatna reakcia. Ak si jej hovorila ze sa hadate lebo nedava dole hajzlovu dosku, neumyva si ruky a obcas sa zdrzi v robote a neda ti vediet, potom je to prehnane. Takze zavisi…

A este dost zalezi, kamaratka sa s nim osobne pozna, ma s nim zazite nejake stretnutia, situacie, alebo jo pozna len z tvojho rozpravania a realne ho nikdy nevidela?

13uzivatelka11
25. aug 2024

Ja som s manželom 7 rokov, jedného času sme spolu pracovali a boli sme spolu nonstop.. Potom 3 roky keď som bola na materskej a on ma doteraz permanentne home office.. A síce sa obcas pochytime, ale ani raz tak ze by som kvôli nemu plakala a bývalá smutná dlhšie ako hodinu.

lenuska9999
25. aug 2024

Mozno tvoja kamoska vidi veci realne a ty si zaslepena. Nemas sa na nu co urazat, ak je to tak. Bud rada, ze ti povie pravdu. Uprimnost je dobra vlastnost a nedisponuje nou kazdy

januska12323
25. aug 2024

No keď sa viete pohádať ešte aj pred ľuďmi asi váš vzťah taký ideálny nebude. Skús sa na to pozrieť jej očami a možno zistíš čo si doteraz nevidela.

saraxyz
25. aug 2024

"...nas vztah niekedy nie je idealny, ale to asi ziaden. Videla par hadok, videla aj mna smutnu kvoli priatelovi....". Ty ako tento vzťah vidíš? Mne sa ideálny nezdá

rorino
25. aug 2024

Keď sa ťa práve to slovo dotklo,skús porozmýšľať,či nemá kamarátka pravdu a ty zavieras oči pred realitou.Netvrdim,že to tak je,ale ona má kus odstup,tak to tak môže vnímať.

sense
25. aug 2024

Nuž odpovedz si sama pre seba: si s tým človekom naozaj šťastná alebo nie.....ak sa viac hádate s si viacej smutná a nešťastná ako šťastná tak áno kamarátka ma pravdu. Ak si jej bola smutná a nešťastná že si Jano nehodil ponožky do koša na prádlo. A ty to výsostne neznášas a z toho si bola uplakaná a nešťastná tak potom si precitlivela a kamoška ti toho dokonalého chlapa závidí. Odpoveď vieš ty sama, či ťa vo vzťahu robíš nešťastnou hodené ponožky vedľa postele namiesto odpratane v koši na prádlo alebo sú za tým iné veci

blonde_bella
25. aug 2024

Ako si jej ho vykreslila tak ho vníma.
+ Ak ho pozná, nemusí mať ružové okuliare a môže mať naňho svoj názor, napriek tomu, že rešpektuje, že ste spolu.
Zrejme ťa má rada a chcela by pre teba niečo lepšie....

mabenn
25. aug 2024

zo zadania temy je absolutne nejasne, ci tvoj priatel ma len par zlych vlastnosti a kamoska prehana, alebo naopak ta kamoska spravne upozornuje na to, ze vas vztah nie je v poriadku...rovnako tak odpovedami z tadeto nic neziskas, len akusi hmlu, pretoze ty by si sama mala mat jasno ked s tymi ludmi si, kto je alebo nie je v poriadku...kolko mas rokov, ze toto riesis?

tulik123
25. aug 2024

Ja si myslim ze kamosky vidia ten vztah z uplne inej perspektivy. Nema k nemu ziadne city a tak to mozno vidi realnejsie ako ty. Tebe sa to pacit nemusi ale raz mozno pride k tomu ze jej povies: “mala si pravdu.” 🙂

modrykolibrik
25. aug 2024

@autorka kamaratka zjavne vidi to co ty nechces. Ja som mala taky vztah kde vsrtci videli, ze to neni ok len ja som si to nahovarala. Nakoniec ma z toho vztahu vytiahol moj terajsi partner kedy som v podstate jeden den vhupla so stareho vztahu do noveho a nelutujem. Byvalemu doplo az po mesiaci, ze asi niekoho mam lebo som zacala chodit von aj vecer a vracala som sa okolo 10 az 11 domov a uz som s nim ani nekomunikovala.

kika572
25. aug 2024

Mne by to nevadilo, určite má dôvod prečo si to myslí, nemusíš ho obraňovať.. isto by som sa na ňu za to nenahnevala, skôr by som sa zamyslela nad svojím vzťahom, lebo názor naňho má hlavne na základe tvojho rozprávania o ňom

marca12
25. aug 2024

Si zaslepena,ale raz jej mozno das za pravdu. Vztah ta nema nicit,ale robit stastnou. Nicis si zivot a ked ta niekto na to upozorni este sa nahnevas.

liusa82
25. aug 2024

toto je bežné mať ružové okuliare.Najlepšie ti práveže povie názor taký kamoš,alebo kamoška alebo proste osoba čo vás dobre pozná.Alebo videl priamo v akcii aj viackrát.Myslím tie hádky,zlé správanie voči tebe alebo navzájom a tak.To ja by som ho možno ešte aj horšie nazvala čo sa poznám.Bud rada že je úprimná.Možno časom žistíš že kamoška mala aj pravdu

romi0310
25. aug 2024

Tieto obhajoby partnerov si zazila snad kazda ;) ja som mala tiez taku kolegynu, ktora zila s narcistom, ktory bil psa, ju, vsetko to videlo ich dieta, celu jej rodinu dourazal, prial im smrt, ale vzdy hovorila, ze ved mame aj pekne chvilky. Rok som sa snazila pomoct. Ale skoncilo sa to az vtedy, ked si on nasiel inu obet. Verim, ze aj ja som tomu dopomohla, nakolko som jej otvorila oci. A necudujem sa kamaratke. Lebo ked ju mas na vysypanie smeti a potom s úsmevom aj tak nadalej pokračuješ v toxickom vztahu, tak uz je na to alergicka ;) ja som uz aj take zazila, ze to preto takto radim, lebo zavidim takeho chlapa 😁 tieto toxicke vztahy su zalozene na tom, ze dotycne beru tych svojich, ako bohov a kazda ich chce :D pritom na take trosky sa fajt ulakomi vzdy len velni zlomena a labilna osoba

lucia245
26. aug 2024

Je to dlhorocna, dobra kamoška? Radila ti niekedy zle? Snaží sa ti vždy pomôcť a chce ti dobre? Má ťa rada? Ak je na toto odpoveď áno, potom odpoveď poznáš .
Môj švagor tiež nepočúval, akú p... si našiel, všetci ju neznášali, tak teraz sa tej nádhery, čo mu okrem iného chrapala s kamošom, doživotne nezbavi, lebo si s ňou musí striedať deti .
Alebo ďalšia už zrejme bývalá kamoška, začala si s totálnym chudakom rýchlo po rozvode, tiež všetci nechápu , ako može byť s niekým takým, no na každého, kto jej to povie, nadosmrti sa urazi...
Tak aby si ty tiež nebola tá, komu niet rady, tomu niet pomoci🤷