Kamarátka sa na mňa nahnevala

21. jan 2024

Ahojte minulý týždeň v piatok večer skončila moja kamarátka na víkend v nemocnici. Dostala ladvinovy záchvat. Ostala tam ležať od piatka večera do pondelka. Kamarátka býva odomna 30 km ďalej. Lenže ona sa na mňa nahnevala ze som ju neprišla pozrieť 😔 Mrzí ma to ja viem ze to ze nemám auto nie je ospravedlnenie. Mohla som ísť na vlak a autobus ved nemám deti nemám povinnosti. Darmo jej teraz budem niečo vysvetľovať je zo mňa sklamaná a asi aj narušená dovera vo mňa. Vraj v núdzi spoznáš priateľa. Tak mi to napísala. Veľmi sa preto trápim.ja som jej volala cez ten víkend, písala. Ale zrejme som urobila chybu ze som nešla osobne. Dá sa to nejak zachrániť?

anjelicek26
21. jan 2024

Nechaj ju vychladnúť. Skôr sa hnevala na rodinu,ze nikto nič a ty si bola taka stálica, na ktoru spoliehala,ze aspoň ty dôjdeš... predycha to,zájdite budúci týždeň na kávu a pokecate, čo bolo...

hipuska
21. jan 2024

Kamarátka prehana. Však nelezala na smrteľnej posteli. A hospitalizácia bola krátka. Nestala by som o také kamarátstvo.

autor
21. jan 2024

@anjelicek26 práveže rodina pri nej bola. Ale čakala ze prídem aj ja

tykat
21. jan 2024

Tak ja som mala len zlcnikovy zachvat ale ladvinovy je vraj horsi. A teda na navstevy som nemala ani pomyslenie. Pekne som si polezala a bola rada ze infuzie zaberaju. Kamaratku nechapem, 2 dni v nemocnici a chybaju jej navstevy? V dnesnej dobe mobilov a videochatov?
Btw su navstevy vobec povolene?

anjelicek26
21. jan 2024

Tak potom preháňa.. aj tak platí,nechaj ju vychladnúť
..

tykat
21. jan 2024

"Vraj v núdzi spoznáš priateľa"
A v akej že to bola núdzi?

petamich
21. jan 2024

mne osobne to tiez pride kusok prehnane 🤷‍♀️ ak by cosi potrebovala a poprosila ta o pomoc a odmietnes hoc si mohla prist, tak v poriadku ale teda ja osobne by som neocakavala, ze zrusis program a rychlo utekas do nemocnice, ak by som tam bola mesiac nepoviem

viestta
21. jan 2024

Autorka, asi ten zachvat nebol taky strasny, ked ma kamaratka cas a sily riesit takuto hlupost. Nechala by som ju vychladnut. Ak sa jej to rozlezi v hlave bude to v poriadku, ked nie, tak nie. Svet sa nezruti.

alex49
21. jan 2024

bola tam dva dni a rodina za ňou bola, neviem načo by si sa tam trepala aj ty. Ak by za ňou nemal kto prísť iba ty a neprišla si, tak by som pochopila. Mohla ti zavolať a vykecať sa.

domkakvet
21. jan 2024

Kamaratka prehana.

ysseba
21. jan 2024

Kamarátka riadne preháňa. Pre Boha veď tam bola prakticky jeden celý deň (keďže v piatok večer prišla a v nedeľu už odchádzala, predpokladám doobeda).

bloger
21. jan 2024

Daj tomu čas aby vychladla. A potom si to možno vysvetlíte.

minenkak
21. jan 2024

Čo? veď bola chvíľku v nemocnici,ja to ani od muža nevyžadujem,keď som v nemocnici

reanda
21. jan 2024

to myslis vazne? ze nie je ospravedlnenie, ze nemas auto, ved si mohla ist vlakom ci busom? sa zobud.. navstevovat priatelov nie je povinnost, ani ked su v nemocnici, toboz iba na vikend.. to si vazne toto vycitas? by si sa mala pozastavit nad jej reakciou a nie jej dat za pravdu..
pisu ti, ze nechaj ju vychladnut, ale tu nema problem len ona.. hlavne ty ho mas.. toto nie je priatelstvo, co tu opisujes, to je otroctvo, ci co.. priatelstvo prinasa vzajomnu radost, naplnenie, uspokojenie a nie pocity strachu a viny..

autor
21. jan 2024

Diiik ženy. Máte pravdu nemôže toto považovať za zradu. A ja by som si mala dať facku že sa nad tým trápim

januska12323
21. jan 2024

Kamarátka je drama queen. Písali ste si aj volali to by jej malo stačiť. Ak ťa tam tak strašne chcela mala ti to povedať a nie sa urážať ako malé decko.

cimage
21. jan 2024

To vazne sa urazila? Nechcela aby si jej tam aj party urobila? 2dni tam je, ma sa liecit a nie ocakavat navstevy. V nudzi poznas priatela? 🤦🏽‍♀️ To je uz aka blbost. Ona nebola v nudzi, bolo o nu postarane. Keby bola v nudzi, tak na navstevy ani nepomysli.

0silvia0
21. jan 2024

Kamoska je asi riadna drama queen? Nechaj ju uzit si aku ma hroznu kamosku.

missdiva
21. jan 2024

A kamoska ti z nemocnice napisala, ze by chcela aby si prisla ci cakala, ze ta to samu napadne?

missdiva
21. jan 2024

Ale teda ja by som sa jej ospravedlnila.
Ak ste super kamosky a poznate sa roky pride mi normalne, ze si ju mala ist pozriet, ak vies, ze je citliva.

autor
21. jan 2024

@missdiva nie kamoška mi to napísala až po pár dňoch keď už bola doma. Že čakala že prídem keď sme kamošky a sme kamošky v dobrom aj v zlom . Že si voláme vieme sa jednej druhej vyrozprávať píšeme si atd.
Ja som vedela že sa niečo deje lebo keď sme písali už po Tom čo bola doma tak bola taká nemastna neslana proste keď poznáte človeka viete že sa niečo deje. Opýtala som sa čo sa deje a toto...

autor
21. jan 2024

Napísala som jej že ma to mrzí ale napíšem jej ešte raz teda a nechám to tak. Už je to ja nej viac nemôžem urobiť a pozvem ju na kávu

lusa18
21. jan 2024

Ja keď som bola v nemocnici s obličkovou kolikou som na návštevy nemala ani pomyslenie, keďže to bola bolesť neskutočná. Som nevedela ležať, sedieť nič, to boli také záchvaty bolesti, v ktorých som sa zvíjala že koniec 🤦🏼‍♀️ Ja som ešte aj telefón vypla 😁 až ku večeru, keď troška zabrali infúzie, som napísala sestre, aké vecí mi má doniesť. Bola som tam skoro týždeň a veru mi návštevy nechýbali, neskutočne som bola vyčerpaná z tých bolestí, a bola som rada keď som čo to mohla pospať 😉 Takže tvoju kamošku, nechápem.... asi to nemala až tak zlé, keď za zdula,že si ju nebola pozrieť 😉

thereisabear
21. jan 2024

To ja by som ani za najbližšou rodinou nešla, keby tam boli tak krátko 🤦‍♀️ Jedine ak by niečo potrebovali súrne priniesť. Kamarátka riadne preháňa.

summer23456
21. jan 2024

Ja som bola na operácii žlčníka, prišla som vo štvrtok ráno, v nedeľu dopoludnia na pustili a nebol ma pozrieť nik a je to uplne ok, ani by na nenapadlo, aby sa tam niekto trepal v dnešnej dobe telefónov,sociálnych sietí... Asi nemá čo riešiť kamoška. Ale tiež dne mali v rodine tetu a tá keď bola týždeň v nemocnici,tak najneskôr kazdy druhý deň ju ju museli chodiť navštevovať.

medda_beda
21. jan 2024

Pri kolike som fakt nečakala návštevy.Bola som rada, že som rada.

viky173
21. jan 2024

Riadne ta Tvoja kamoska prehana a nafukuje. Keby tam lezi mesiac tak OK, este pochopim, ale fakt kvoli vikendu sa tak nastve? A mimochodom ocividne na tom ani nebola tak zle, ked ju tak rychlo pustili domov. Ja som bola so zapalom obliciek hospitalizovana 2 tyzdne a dodnes si pamatam ako mi bolo strasne, nikdy mi tak hrozne nebolo. Vtedy som ani netuzila nikoho vidiet. Naozaj nevidim dovod na taky vystup z jej strany, lebo o nic vazne neslo.

gabika0825
21. jan 2024

To mi skôr príde prehnane z jej strany ako z tvojej. Vysilovat ako malé dieťa kvôli tomu ze kamarátka má nepride pozrieť do nemocnice kde som na 2 dni je podľa mna absurdne. To nech je nahnevaná skôr na rodinu ak tam bola sama a nikto nič neriešil. Ty si kamarátka, nie mama, otec a ani partner… keby bola v nemocnici rok a ty ju neprídeš ani raz pozrieť tak možno chápem jej postoj ale takto je to ako malé dieťa z jej strany… a popravde takto sa správajú manipulátori, presne aby si sa cítila tak ako si napisala vo svojom príspevku, aby ty si si myslela, že si tá zlá a že ty si urobila chybu. Zamyslela by som sa na tvojom mieste či nevykazovala takéto správanie aj predtým….