Je podľa vás normálne,že kamarátka 34 ročná, ktora nikdy doteraz nemala oficiálneho frajera,ale teraz už viac ako rok má priateľa ho nechce s nikým zoznámiť, vieme že ho má,ale nikdy sme ho nevideli a o rodine a jeho predstavení sa vyjadrila,že je jej to trápne v tomto veku,a urobí tak až keď to bude úplne vážne,lebo keby sa rozišli, tak by sa cítila zahanbene ,inak je z úplne normálne priemernej rodiny
Možno sa bojí, že jej ho nejaká kámoška vyfúkne 😃
No ak toho frajera naozaj ma a ak to nahodou nie je zadany chlap 😃 tak toto vysvetlenie uplne chapem.
Isto sa jej kazdy vypytuje kedy frajer kedy rodina, a ked uz predtym frajerov predstavovala a nakoniec to zle dopadlo, aj ja by som cakala. Potom su dalsie zbytocne otazky. Kam sa ma ponahlat?
Priatel je mozno zenaty
Priatela ma proste len na sex a neplanuje dlhodobu buducnost
Ste otravni jak xxx a proste nema chut sa s vami dotahovat o tom, ci je pre nu dost dobry
Mozno to nie je muz, ale zena, s ktorou chodi
a milion inych moznych dovodov... nechaj tak, tvoj zivot tato info neobohati 😅
Nechaj ju na pokoji. Potrebujete s kamoškami rozoberať jeho kvality?
Je take zlozite akceptovat rozhodnutia inych a nerypat sa v tom? Asi vas pozna, vie, ze by ste na nom suchej nitky nenechali. Alebo je to manzel niektorej z vas 😅
Ani sa jej necudujem
Treba ju respektovat, ked nechce tak nechce.
Tiež si myslím že je to možno ženatý chlap. Ale tak keď ho nechce predstaviť nech ho nepredstaví. Alebo možno ani žiadneho nemá. Ktovie....
Možno mala predtým priateľa a prebrala jej ho nejaká kamarátka tak sa poučila, možno je bohatý a má sa pri ňom dobre a nechce ho nikomu predstaviť, môže byť ženatý, rozvedený. Hoci čo môže pripadať v úvahu rešpektuj ju ak nechce je to jej súkromná vec. Nie každý horlivo chce predstaviť druhu polovičku.
Treba to respektovat, dovod vam povedala, jasný dôvod, čiže vam ostava len jediné, a to je respektovať to
Nevidím na tom nič nenormálne. Potrebuješ nutne poznať jej priateľa?
A možno on je hanblivý, introvert a nechce sa zoznamovať s jej kamoškami. Dôvodov môže byť viacero.
Pretože je to jej vec. Ja som na tom podobne. Mám 34, frajera mám tiež. Pár oficiálnych vzťahov za sebou mám. Predstavovať? Keď ja budem chcieť, zatiaľ nechcem. Dôvod? Je a je iba môj, nikoho nič do toho. Chvalabohu nemám okolo seba ľudí, čo by boli takí zvedaví ako si ty. 🙏
Lebo za tým nieco je, co je jej prednejsie. Ženatý/ starý/ onaký a taký.....
@kassandra25 Nemusí byť za tým vôbec nič.
A teba co do toho, ze ho nechce predstavit? Chces si ho preklepnut? Ja som tiez teraz uz manzela predstavila kamoskam tak mozno po dvoch rokoch, rodicom asi trochu skor, ale tiez sme spolu chodili uz viac nez rok.
Ked bude chciet, predstavi, ked nie, tak nie.
Presne take “kamarátstva” sú o ničom. Autorka a akože čo ti na tom vadi? Čo sa staráš do druhých? 🤦♀️ povedala si kamoske, že si o nej založila diskusiu? Joj tá ľudská nespokojnosť a staranie sa do druhých 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ veď si ži svoj život
Nestrkaj do toho nos. Je to otravné. Je viacero možných dôvodov, prečo vám ho nechce predstaviť:
1. buď to nie je vážne
2. bojí sa, že jej ho niekto preberie
3. klame a je single
4. klame, že má frajera a v skutočnosti to je frajerka
5. alebo ho proste nechce predstaviť
A priatel nie je nahodou zenaty s inou??? Je to divne- to ani rodicom, surodencom nechce predstavit?
Alebo frajer o stretnutie s vami nestoji 🙂 Alebo aj nie je vhodna prilezitost, ak su zaneprazdneni.
Aj to je moznost. Niektore moje kamosky (hlavne z prace) mojho tiez este nevideli, a to sme spolu uz o hodne dlhsie ako tvoja kamoska.
Ale.rodicia ho videli a schvalili. Sirsia rodina vsak nie, tych sme nevideli uz riadne dlho, aspon dekadu.
Úplne normálne máme známu ktorá ma frajera už niekoľko rokov. Nežijú spolu, len chodia sami na dovolenky, stretávajú sa bez jej deti a rodiny. Takže môže to byt aj on čo nechce ako aj v jej prípade je to tak.
Riešiť druhých.... to ide každému najlepšie. Každý nech sa stará sám o seba, ty kks.
no ved vysvetlila preco nechce, tak za tym nehladaj dalsie dovody.