Prajem pekný večer MK. Mám 18 rokov a moja kamarátka má 17 . Som pol roka po rozchode. Začala som sa baviť a mojím dlhoročným kamarátom. (25)
Poznáme sa 4 roky. Vždy sme si boli blízky a rozumeli si . No náš vzťah začal vyzerať že by z toho mohlo niečo byť. No lenže daný chlap sa páči aj mojej kamarátke. Vôbec ho nepozná a to ešte tvrdila o ňom že je to iba chlap ktorý ma chce využiť na sex . A hovorila že ju sexuálne obťažoval cez správy . Ja som vedela že to není vôbec jeho správanie a začali sme to riešiť. Moja kamarátka sa to snaží asi zamerané prekaziť. Ona streda chalanov každý mesiac . S jedným spí a s ďalšími 3 si vypisuje . A na mňa hovorí že je skoro po pol roku už niekoho mať.
Neriešila som to lebo viem že on chce iba mňa . Ale už to trochu preháňa.
Môj kamarát je presne jej typ a preto po ňom ide . Nech skúšame akokoľvek prerušiť a ňou kontakt, na nejakú chvíľu sa upokojí ale vždy to začne Čo by ste radili ? Treba ju nejak postrašiť? Ďakujem .
Pre ňu je to podľa tvojich slov len ďalší úlovok v poradí...ak je to naozaj tvoja kamoška,tak jej vysvetlí v kľude že máš o toho chlapa vážny záujem 🙂ak je to ozaj kamoška...pochopí to a dá mu pokoj a ak nie myslím že vieš čo máš robiť🙂
A preco ju nezablokujete na socialnych sietach/ mobiloch? Ved tymto da chalanisko jasne najavo " nechcem s tebou nic mat" a vybavene, zuadne zastrasovanie preboha nie je nutne.
Chovaj sa dospelo. Nikoho netreba zastrašovať. V prvom rade si treba uvedomiť svoju vlastnú cenu. Po prvé, nie je to vina kamarátka, takto sa kamarátka nesprava a ani ty nie si jej kamarátka, lebo takto sa kamarátke o druhej kamarátke nevyjadrujem. Po druhé, ak ťa ten tvoj kamarát naozaj chce, tak ona sa môže aj rozkrajat a jemu to môže byť jedno. Prestaň sa hrať na nejaké prerusovanie kontaktu a začni si vážiť samu seba a svoj čas a energiu.