Ahojte prisiel som si po radu alebo aj vyzvedat ci to mate aj vy tak prejdem k veci mam kamosku nic som snou nikdy nemal obaja slobodny 40 bez deti a ide oto ze mi kazdy mesiac napise ze to dostala je to normalne??? Mna to vobec nezaujima ale nechxem ju urazit tak som ticho mate aj vy taku kamosku zena zene ked povie chapem ale zena muzovi ...
@majo111222 asi nema iné témy. Píše ti aj niečo iné?
Mozno preto ak by si sa chcel pokusit mat s nou sex,tak aby si vedel,ze to nemas skusat zrovna vtedy ked to dostane a nebol by trapas
@babulkomale jasne vsetko mozne uz roky a aj to ze to dostala napr. Zacne srym rano ze ju hlava boli a ba obed potom ked si piseme doda ze rano som kramy dostala preto ma boli hlava atd.
@gypsomilka nie to mame vyjasnene len kamos som a budem
@majo111222 tak ta berie ako kamosku, ked si roky pisete o vsetkom.
Niektore zeny maju potrebu oboznamovat o tomto okolie aj v praci...je to zvlastne pre mna ale dost bezne.
Mozno aby si si nerobil starosti ze je napr chora, ze je to bezny kolobeh zivota.
A co je na tom nenormalne? Tak asi ste blizki kamarati, pises ze uz roky, len kamarati, mate to vyjasnene, menstruacia nie je nic co by mala tajit alebo sa za to hanbit, zrejme to nepovazuje za nieco, co by ti malo vadit, kedze teba sa to nijako netyka a naopak ju to dost ovplyvnuje a je to prirodzena sucast jej zivota. Ine intimne veci si nepisete (myslim osobné)? Nevidim dovod preco by ta to malo zaujimat, ale nevidim dovod ani na to, aby si riesil preco ti to kazdy mesiac pise. No asi preto, ze ich kazdy mesiac dostane. Neviem, nepride mi na tom nic nenormalne. Ved sa jej nemusis nic okolo toho pytat, nemusi ta to zaujimat, ale preco by ti to malo vadit? No a ak vadi, tak jej to napis 🙂
@majo111222 ja som kamošom vždycky vravela, lebo to bolo vidieť, bola som podráždená, výkyvy nálad či unavená, či som zvracala a bola nad silných liekoch. Takže o tom som spomenula, mne tiež spomenuli keď mali nejaké zdravotné problémy.😀 Vrámci rozhovoru mi príde to ok. Ale u mňa sa nik nepohorsoval, priateľstvo neznamená iba tie milé, pekne rozhovory.😀
Najskor mi to prislo zvlastne ale ked si dodal komentar, ze ti rano napise, ze jej je zle a boli ju hlava a potom na obed, ze stale ma boli hlava lebo som dostala, tak mi to take zvlastne nepride 🤷♀️ vnima ta evidentne ako kamosku, my si raz za cas s babami napiseme baby zle mi je jak svina dostala som (jasne ze je to ako reakcia na ahojte ako sa mate, aky mate den a podobne) a nik to nevnima cudne
V pohode 😀 Z vás chlapov tiež občas vypadávajú "zaujímavé" informácie 😀
Keď o niečom nechceš počúvať, tak to proste povedz. Keď zvolíš vhodný spôsob, nie je to nič na urazenie.
Asi caka,ze jej donesies cokoladu 🤣 a ty sa nechytas
🤦🏼♀️Podla mna to uz v kontexte, ktory si blizsie urcil az neskor v dalsich prispevkoch, cudne vobec nie je.
Keby ti len tak z nicoho nic napise kazdy mesiac sama od seba, ze dostala menstruaciu a bola by v tejto teme nezvykle komunikativna a detailna bez vyziadania, to by bolo cudne.
Ak ti to prekaza, tak jej napis, ze ti to je neprijemne, nech ti to teda ani v takychto pripadoch nevesa na nos.
Berie Ťa úplne ako kamoša...takže preto nemá problém Ti takéto niečo intímne povedať. Na tej vete, akú si tu dal, že ju bolí hlava, lebo to má dostať...nevidím nič hrozné, ale ja som žena. Takže ak Ťa to ako chlapa irituje, tak jej povedz, že "díky kamoška za info, ale toto ozaj ako chlap nepotrebujem vedieť"...a vybavené. Nie je na tom nič zlé, ak Ti to vadí, mala by to zobrať v pohode.
Tak jej odpis ze tebe stale meskaju .. ona ta berie ako kamosku. A jednoducho zdiela o sebe viac nez by si chcel vediet . Ale pre nu to je len stav tela ako ked mas chripku alebo ti ide na nervy alergia tak sa niekomu postazujes. Asi to nema komu inemu povedat alebo to oznamuje vsetkym 😃neni to big deal . Zazelaj jej nech to mà kratke a slabe .. ked si kamos . Trochu empatie nezaskodi. Alebo ignoruj .
@miadi hmm diiik vsetkym za odpovede
Menstruacia je sucast naseho zivota, a to pre niektore nie je lahka, viac ako choroba.
Moj brat bol a zostal ako ty - nechce pocut ze niekto ma menstruaciu. To som nikdy nechapala.
No, ja doma detom a manzelom poviem, z viacero dovodov. Podla mna to aj sami presne vedia lebo mam strasne PMS.
Ani s kamaratmi nechodim von na prvy/druhy den, jedine v robote nikomu nespominam kedze si nie sme blizski.
@majo111222 lebo si myslí, že ťa to ako muža vzrušuje, že píše o intimnostiach. Sú také primitívne ženy. Mam takú susedu,čo pred nami rozoberá, ako z nej tečie. A to aj pred mužmi. Ona sa cíti zensky, my rozpačito.
niekto ma take bolesti, že povie, ked aj nechce
@majo111222 no asi budem jedina,ale mne to normalne nepríde.Keby si napisal,ze ma medzi 13 a 18,oukej.Ale 40 rocna zena?To sa uz necudujem,ze je stale slobodna.Zenske dni su normalna vec,nezatajuje a nehanbi sa za to uz dnes nikto,jak kedysi.Ale na 40 to hadzat chlapovi do éteru a este to vola krámy...🤦♀️🤦♀️🤦♀️
To bude zena taky chalan asi
@himedzi hm neviem co ma ma natom vzrusovat ze ma tampon v sebe 😃hmm teda takto mna to urcite nelaka preto chcem vediet ci to aj ine iny tak maju lebo mi to pride dost intimna vec ... ze na kramy
@dariaaa no predstav si je to dost dobra kost na 40 a ktomu aj pekna a ano dokonca ma upozornila aby som to nevolal menzes ze je to otrasne ze kramy su fajn slovo
@majo111222 moze byt kost ale v hlave ma nasr..e
Ty tiez nevykrikujes do eteru,ze si mal mokry sen alebo si sa zobudil s kominom
@dariaaa hmm tak to nie cizs ty to tajis kde sa sa
@majo111222 ked ma zena svoje dni a o nich nekvaka,nie je to preto,ze to tají. Preco by som to mala tajit?Ale ani nerozumiem,preco by som to mala vesat na nos len tak bez opytania a rozpravat o tom.Ked ti poviem,ze ma boli hlava a necitim sa dobre a ty sa ma spytas co mi je,tak ti poviem,,,dostala som to,mam svoje dni,...Ale nevediam ti to na nos len tak.Asi by som ti dala na nu viac otazok a viem,ze by som na vsetky dostala pozitivnu odpoved,ale nezaujima ma to.Ale viem asi o akom type zeny sa rozpravame
@dariaaa hmm o akom type no daj a kludne sa pytaj sex nemala par rokov ked nato myslis
@majo111222 moja kolegyňa to tiež stále hovorí, v prvom rade kolegovi, ktorý s ňou sedí, ešte aj detaily, že si ide vymeniť tampón... Zo začiatku s tým mal problém, aj jej to povedal, ale nepomohol si. Ona proste má potrebu to hovoriť a hovorí to. Primárne pre to, lebo chce otehotnieť a nedarí sa, ale ani Boh nezná, k čomu je to dobré. Ja len, že sú aj také, no.
@petronela1985 fuuu no ja to mam presne take iste
@majo111222 zda sa mi to dost mimo, asi kamoska je dost mimo. Napis jej ze ta to nezaujima.