Prisla ku mne na navstevu kamoska. Ponukla som jej kavu, susienky, mineralku, mala som este nejake oriesky na stole. No ona doniesla take ine keksy a vylozila ich s tym, ze aha, doniesla som ti. Ostalo cca pol balicka, jedla ich len ona. Ked odchadzala, zbalila si ich so sebou 😃
Dobrá návšteva,tebe nezoberie a sebe donesie😀
🙄
kým nezbalila aj pohár a šálku na kávu tak je dobre 🙂
Podla mna nevedomky, mozno ked ich doma vylozi tak sa pleskne po cele ze aku traposinu vyrobila 😀
To je teda dobre divné. Nemá nejakú intoleranciu/alergiu, že by to boli nejaké špeci keksy? A z tvojho pohostenia si niečo zobrala alebo jedla len svoje?
Strašne sa smejem prepáč 🤣🤣🤣🤣 som si to predstavila naživo 🤣🤣🤣🤣
Tak ked si ich ty nejedla , mozno ich tam nechcela zbytocne nechavat cloveku co ich nechce...napr. ale chujoviny riesis
Možno sa pomýlila a možno keď si nejedla si myslela, že nemáš na ne chuť. Viem, nerobí sa to...ale sú to somariny, ktoré sa na MK neriešia. Take it easy! Zbytočne naberas negatívne pocity do seba...škodí to psychike a telu.
Konečne dnes niečo vtipné. 😁
A neboli to nejake speci- bezlepkove, "dietne" bio-eko, raw a nosi si svoje pohostenie aby nepokazila dietu??? Ale je to cudne.🤣
Akoze divne....ale zas, kvôli tomu zakladať temu na mk?
To by ma nenapadlo,ale všelijakí sme 🤷♀️😅👌
Možno usúdila, že ti sladké už ozaj netreba. 😁😁😁
Jedlá svoje, ty svoje tak usúdila, že ich nechceš a zobrala. Za toto zakladať tému?
Nám sa to tiež stalo. Návšteva doniesla pivo a nejaké chipsy my sme mali nachystané tiež,tie ich sa neotvorili tak si to zobrali domov 🤭
Ja som tiež tak raz urobila, že čo sa nezjedlo vzala som naspäť domov. Ale to pre to, že to bolo bezlepkové, mnou upečené a jedinú bezlepkáč tam bol ten môj. Asi to tiež vyzeralo divne.
"jedla ich len ona" - vsak ked videla ze tebe nechutia tak co...
Ja som raz odišla z návštevy so šálom kamarátovej priateľky 😂 mam doma veeeeľmi podobný, fakt skoro rovnaký a ako som ho videla v ich chodbe automaticky som po ňom siahla, bez toho, aby som si uvedomila, že však ja som neprišla so žiadnym šálom 😅 čo tým chcem povedať, väčšina občas spraví niečo úplne od veci tak nejak automaticky… alebo si povedala tak ako je už napísané vyššie, že načo ti tam ich nechá, keď ty si ich nejedla… neviem, dojedla by si ich niekedy alebo by išli do koša?
Taku navstevu treba pozvat aj viac krat - nabuduce ju pozvi na obed - mozno si donesie obed v obedariku najete sa spolu, ako v kancli ked nemas cas ist domov, - a ide domov, ani ta nevyje, ani nezaspini😂😂
Trapacka, no. Chodime do dvoch spolkov a veduci prveho hovori, ze ocenuje, ze kazdy donesie nieco pod zub, potom tyzden dietuje, tak si ma kazdy zobrat nespotrebovane domov. Tak kazdy donesie cele, odnesie polovicu. No a toto som spravila v tom druhom spolku a vyzeralo to fakt blbo. 😛
Kto komu zjedol a zobral keksik je problém na úrovni ročných detí.
Ja bežne balím návštevám to, čo si doniesli. Neprišlo by mi to vôbec zvláštne. Hlavne, keď videla, že si sa ich ani nedotkla.
Trapas
Kedze sa poznam, mne by sa toto mohlo stat tiez a vobec by to nebol umysel. Dufam, ze mam lepsie kamaratky a po takomto nepredstavitelnom priekaku ma nerozoberaju po socialnych sietach ako mrochtu lachvatu
a preco si ich aspon neochutnala, ked ich doniesla tebe? si ozaj neslusna!
Este jeden dovod mi napadol. Ked ich rozbalila tak zo slusnosti si mohla ochutnat, mozno sa preto urazila. Ale to uz fakt vymyslam.
Spýtam sa prečo si si ty nevzala z jej keksov ktoré doniesla?
A ty si si zo slušnosti ani jeden keks nezobrala...ta co chceš?
tak to nie teda toto. mala by si jej povedat ako sa veci maju podla mna.