Kamarátka, ktorá sa prestala ozývať prvá

20. jún 2024

Žienky idem sa s vami poradiť... S kamoškou sa poznáme necelé 4roky...od začiatku som mala pocit že si rozumieme, stretávali sme sa dosť často, raz som sa ozvala ja raz ona...no posledného pol roka sa ozývam už len ja, mám pocit, že keby sa neozvem, tak ona proste nenapíše. Naposledy som jej nenapísala asi mesiac a dúfala som, že sa teda konečne ozve pravá a nič. Trošku ma to trápi a neviem čo si myslieť. Opýtali by ste sa jej na rovinu že prečo sa už vôbec neozýva, len keď jej napíšem ja? alebo by ste to nechali tak?
Ja mám rada úprimnosť, preto rozmýšľam či sa jej na to na rovinu opýtať. Máme deti v rovnakom veku, takže sa vždy hrajú spolu keď sa vidíme. Ako by ste sa zachovali vy?

januska12323
20. jún 2024

Vidíte sa teda aj bez písania?

autor
20. jún 2024

@januska12323 Vidíme, ale musíme si najskôr napísať alebo zavolať, aby sme sa dohodli, kedy sa stretneme... A v tom je ten problém, že vždy sa ozvem len ja či sa stretneme, ona prvá nenapíše...nebývame kúsok od seba, 15 minút autom.

rorino
20. jún 2024

Môže to mať viac dôvodov,má viac kamarátok,takže jej nechýbas,alebo na nejaké problémy,alebo ak ste sa stretávali moc často,potrebuje odstup,.....

autor
20. jún 2024

@rorino ja som skôr chcela počuť radu, či sa jej na opýtať...nie, čo za tým môže byť, to by som rada počula od nej

rorino
20. jún 2024

Veď sa jej opýtaj,nie je nič jednoduchsie

0silvia0
20. jún 2024

a keď jej teda napíšeš prvá, tak odpíše?

autor
20. jún 2024

@0silvia0 jasné vždy...len proste sama sa prvá neozve, keby bola taká od začiatku tak to neriešim, ale je taká posledných pár mesiacov

0silvia0
20. jún 2024

ja osobne by som to nebrala nejak tragicky, proste je v takom nejakom životnom období, že možno zabúda, možno jej letí čas, že nestíha riešiť, aby sa ozvala prvá. Čiže ja by som nevyzvedala že prečo, proste ak by som mala chuť ju vidieť, tak jej pokojne napíšem prvá, hlavné je, že ťa neignoruje, ale odpíše.

muchotrafka298
20. jún 2024

Ja toto neberiem tragicky. Proste sa niekedy tie cesty rozdelia. Je to normalne.
Tiez som mala kamaratku, o ktorej som si myslela, ze jak sme si sadli, pisali sme si, stretavali sme sa. Ja som akceptovala, ze ona je velmi vytazena osoba. Potom som mala vazne rodinne problemy, takze som sa neozyvala nielen jej, ale ani nikomu z kamaratov. A zistila som, ze vlastne tym ludom som ukradnuta. Pocas pol roka sa mi nikto neozval, ked som sa neozyvala ja. A vtedy som si uvedomila, ze ja som sa vzdy prva ozyvala, pisala som, volala. Tak som to nechala tak, ja som jej zagratulovala aj k meninam co mala aj k narodeninam. Zo slusnosti. Od nej odovza ziadna.

cookie29
20. jún 2024

Ved sa opytaj, ja neviem v akej situacii ste, ale napriklad u nas je koniec skolskeho roka, vsade nejake zaverecne predstavenie, besiedka, zapas, ucime sa ako blbci atd, takze neviem niekedy ani ako sa volam. Uz 2 mesiace som nevidela kamosku, lebo proste nestiham. Neriesim, alebo sa priamo opytam.

simona20201309
20. jún 2024

Mne nepríde v poriadku takto sa na niekoho naviazať a byť doslova závislý na tom, či sa druhá osoba ozve alebo nie. Taky človek podľa mňa prirodzené odpudzuje ludi. Ak sa neozýva, urc8te ma na to dôvod a je zle, že ani netušíš aký. A možno ju to už len nebaví denne strácať čas vypisovanim.

lija22
20. jún 2024

alebo ona si zvykla, ze ty sa vzdy ozves prva a je s tym ok a mysli si ze aj ty si s tym ok