Kamarátka je zaľúbená do herca

14. máj 2024

Ahojte,potrebujem pomôcť kamarátke. Myslím ze ma nejakú diagnózu totižto je zaľúbená do herca(sam Heughan z Outlander). Ale nie tak normálne ona ho mieša ho stále do nášho rozhovoru, keď poviem ze som ráno ledva stihla bus ona ze aj sama som videla na fb, bol na letisku alebo rozmýšľam co variť a ona ze sam zje všetko ale s kečupom atd... Je vydatá manžela ma v pohode deti dospelé. Kedysi som čítala že je to diagnóza keď sa ženy zaľúbila do nedostupné ho muža napr. do kňaza alebo doktora . Na nete som to nenasla. Chcela by som jej pomôcť nejako mam ju rada a poznáme sa dá sa povedať od detstva ja neviem co ju to pochytilo

lenkasarka
14. máj 2024

Tak sa jej pozbierame na letenku?

januska12323
14. máj 2024

Nevieš jej povedať nech ťa s ním neotravuje?

jamimo
14. máj 2024

a jej manžel si nič nevšimol? Že Heughan je ďalší v ich vzťahu, súčasť ich domácnosti a aktivít?

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simsalabim
15. máj 2024

@walentina7 snivat ano, ale v takomto pripade asi skor v sukromi.... ved uz nie je pubertiacka.

rusalinka
15. máj 2024

No moment... do toho som zamilovaná ja!

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
15. máj 2024

@rusalinka ano tak normalne mame kazda nejakeho herca spevaka alebo ja uz neviem koho ale toto uz je cudne, zato som sa pytala ci to nie je nejaka choroba dokonca oslavovala teraz nedavno jeho narodeniny a jej muz to ani nevnima ziarlit na herca je volovina podla neho, ze nech sa zabava,mozno ju to prejde ked ho teraz v poslednej serii zabiju 😅

rusalinka
15. máj 2024

čo ho???? ZABIJÚ????????

rusalinka
15. máj 2024

...no ale vygooglila som - je to fiktofilia - láska k neexistujúcej osobe. Ale teda ona je do Jamieho akože osoby z Outlanderu, alebo naozaj že Sam ako osoba, herec?

autor
15. máj 2024

@rusalinka neboj to len ja si myslim, ako inak to ukoncia alebo sa vrati do 20 storocia a stretne ho v tejto dobe akoze novy clovek a pokracuje laska dalej a ona je praveze do Sama ako realna osoba to je na tom desive vsak tie jeho narodeniny slavila takto ked to pisem to aj smiesne vyzera aj som to najprv brala ako srandu

hara_vara
17. máj 2024

no čo,manžel musí dúfať, že mu ju nepretiahne 😄

autor
18. máj 2024

slubila ,ze s tym prestane,zalubena sice ostava ale uz o tom tolko nebude rozpravat

margotka17
21. máj 2024

Hm, aké milé, že zaľúbená do herca 😉. Paráda, ani variť musí, ani prať, žehliť. Nooo, aké zas ani on ju na večeru nepozve 🤔