Ahojte, neviem čo si myslieť o danej situácii.
Bohužiaľ s kamarátku už až tak nie sme v kontakte, je menej času. Stále ju však považujem za veľmi dobrú kamarátku. Nastala situácia kedy jedna firma zverejnila pracovné ponuky s rovnakou pozíciu(náplňou) v rôznych mestách. Kamarátka reagovala na jednu takú pozíciu v Trnave a ja v Bratislave, ale nezávisle od seba. Ja som nevedela že sa hlási na pozíciu a ani ona, že sa hlásim ja,keďže sme o tom nekomunikovali. Obe nás zobrali. Takže pracovali by sme v rovnakej firme na rovnakej pozícii len ona v Trnave ja v Bratislave. Keď sa to zistilo, ja som bola rada veď aspoň si môžme pomáhať, vymieňať informácie a opäť budeme k sebe o kúsok bližšie, ona to však zobrala úplne inak. Naštvala sa, že ju opakujem a chcem to čo je jej. Robím to len preto aby som ukázala, že vôbec nie je šikovná a dokáže to každý (ona si spravila VŠ tohto zamerania, ja som začala pracovať už po strednej a zamerala sa skôr na budovanie pracovných skúseností) atď. Ale veď som ani nevedela, že si hľadá novú prácu 🤷🏼♀️
Už týždeň somnou nekomunikuje kvôli tomu. Aký máte názor?
Zakomplexovaná hlupaňa, toto si naozaj dobré kamarátky nerobia. Podľa fixácie na VŠ tu na koníku pre ňu skončil svet. Čo si si to dovolila, so SŠ mať rovnakú pozíciu! Hanba ti! 😃
Nemyslím, že to je dobrá kamarátka.
Netrápila by som sa kvôli takému človeku.. Chápem ze ta to mrzí, ale zbytočne by ta taky človek oberal o energiu v živote 🙂
Nie je to kamarátka a ani nikdy nebola. Ak by áno, tak by sa potešila. Namiesto toho ukázala zakomplexovanú stránku, ktorá si myslí, že keď ona VŠ má a ty nie, tak je viac. Ber ju ako ostatných kolegov.
Len 1x by som jej vysvetlila že si nevedela o tom, že sa hlási aj ona. A aj keby si vedela, veď miesto si jej nevyfukla keď vas vzali obe. A že je to super, budete si pomáhaťa vôbec nepochybuješ že to zvládne.
Ak to nepochopí, jej chyba, kašli na a vôbec jej neposúvaj info o práci a pod.
Nechaj ju vychladnut. Bud jej to docvakne, alebo nie. Podla toho sa zariadis.