Kamarátka a jej vzťahy - je to normálne?

ericka971
10. jan 2021

Ahojte, prosím vás, nájdu sa tu ešte niektoré ženy /dievčatá, ktoré majú trošku hrdosti a chochmesu v sebe?🤔 Mám 24 a som veľmi smutná z tejto "doby" 🤷🏼‍♀️ Akože kamoška, môjmu srdcu veľmi blízka, pozná chlapa 3 týždne aj s cestou(online) , dva krát boli spolu vonku raz na prechádzke a druhý krát, keď ju pozval k svojmu bratovi (kde zostala s nim spať) a v ten večer už s ním išla do postele?? A hej, on sa na ňu po dvoch dňoch od posteľových radovánok vykašlal a našiel si druhú a ona teraz vyplakáva, ako jej mám preboha vysvetliť, že by mala mať kúsok hrdosti v sebe, kúsok seba lásky, veď toto fakt nieje už normálne 🤷🏼‍♀️mám ju veľmi rada, len jej chovanie k sebe samej a celkovo ku chlapom ma trápi 🤦‍♀️🤦‍♀️kamoška má 30,mala by mať nejaký ten rozum sama, očividne ale nemá 🥺 neviem ako jej pomôcť, veď ona sa smiala aj mne, že tri mesiace som s priateľom a ešte sme spolu nespali. Mali ste podobnú situáciu, alebo zažili ste niekoho takého vo svojom okolí?

zuzanka.zuzu
10. jan 2021

cesta do pekla je dláždená dobrými úmyslami...... moja rada - staraj sa o seba lebo prídeš ešte aj o kamošku 😉

ckocka
10. jan 2021

@ericka971 Nie je znakom priatelstva /ani partnerstva - ako sa tu často objavuje/ niekoho prevychovávať. To je sebecký postoj.
Ak s tým máš problém, kamošky byť nemusíte.
Pomožeš jej tým že ju vypočuješ. A svoj názor jej kludne povedz, že ste kamarátky neznamená že musíte mať úplne rovnaký náhlad na život, ak to neustojí tak je to zase jej problém.

miadi
10. jan 2021

Velmi vela zien mà chochmesu aj hrdosti. Ty riesis kamosku lebo mas urazene ego, ze sa ti smiala ze si 3m s novym priatelom a este nebol sex tak mas teraz zadostučinenie ze ju moc rychlu hnet po sexe niekto odkopol. (Hihihi tak jej treba,že?) ona sa smiala tak Ja sa budem teraz tvarit ze ju lutujem. Ty mas 24 ona 30 uz by mohla mat rozum.. naco sa snou porovnavaš? Ale hlavne ze ju mas velmi rada. No co Uz aj take kamaratky ako ste vy dve existuju.Nechcem sudit ani jednu z vas.😁kazdy sme nejaky.

kassandra25
10. jan 2021

@ericka971 vies, takych vztahov typu "na tretom rande do postele", je vsade plna rit. Rarita su skor tvoje vztahy, ze po 3 mesiacoch sa vyspat. Vztahy tvojho typu davaju perspektivu na 80%,ze vydrzia o nejaky cas dlhsie, ale nezarucuje, ze do smrti. Vztahy kamoskinho rázu davaju sancu na prezitie mozno 19% do buducna, netusim, ci aj do smrti, mozno 2% z toho. Ale istejsie su skor pohl.choroby napriklad, alebo to, ze to vydrzi kratku dobu ci vobec. Ty sa z kamoskinho konania mozes akurat tak poucit, vyvarovat, ale nic ti nezarucuje nesmrtelnost tvojho vztahu, aj ked mozno postupujete ukazkovo a tabulkovo. Preto skus nestratit kamosku, raz o 15 r mozes plakat do vankusa prave ty. Treba sa odosobnit od takych povrchnejsich vztahov, na západe 80% len takych letia a ludia si tiez bud poplacu, alebo predychaju. Na kamosku sa nabuduce moze usmiat vacsie stastie, a narazi na niekoho, s kym jej to vydrzi aj dalsie dve desatrocia🙂))

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pupavka89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karelova
10. jan 2021

Nie, ty jej kamarátka nie si, keď máš potrebu ju rozoberať a ohovárať na internete s cudzími.

panelacikova
10. jan 2021

@ericka971 však jej to povedz priamo: "ak dáš chlapovi na 2. či na 3. rande, tak sa nečuduj, že sa na teba vykašle"....
navyše, ak je kamoška v posteli drevo, tak o to viac. chlapi, ktorí sa nestihnú zamilovať, nestoja o taký nijaký sex.. čiže si vrznú a idú ďalej. kamoška by to v 30-tich už mohla vedieť predsa... a ak nevie, tak sa takto popáli ešte zo trikrát a potom pochopí 🙂 ja sa ti čudujem, že to riešiš. povedať jej raz nahlas a narovinu a kašlať na to.
@pupavka89 tak to ste boli buď veľmi mladí alebo bol ten tvoj do teba okamžite hneď zahľadený alebo si bola fakt výnimka 🙂 a koľko ste už spolu? 🙂

brona235
10. jan 2021

Je to jej vec. Ja som sa s chlapom vyspala na treti den od zoznamenia. Predtym sme sa nepoznali. Sme spolu uz 10 rokov a mame tri deti. 🤷‍♀️

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nistika
10. jan 2021

zeny a co sme v tredoveku? ved tu svoje sexualne zivoty verejne rozoberat nemusite :D ale vidite niekto by vas ukamenoval este aj dnes....to ja si svoje skusenosti necham pre seba :D

panelacikova
10. jan 2021

@pupavka89 to ale nie sú nezmysly z inej doby, to sú súčasné zoznamky 😀 😀 akože vážne 🙂 s tým sexom to jednoznačne súhlasím, ten musí byť super. akosi stále vidím problém v tej jej priateľke. asi nie je zaujímavá pre mužov alebo neviem čo. alebo natrafí na takého typického zoznamkového. čiže vrznúť si a dovidenia 🙂 proste je veľmi veľa takých chlapov, hlavne ak teda chcú bokovku, tak to už na totál idú len za sexom alebo majú už "vyšší" vek, rozvedení a nepotrebujú nejaké problémy typu manželstvo, deti, lebo to všetko majú už za sebou, tak tiež sa zamerajú hlavne na túto záležitosť 🙂

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nevludna
10. jan 2021

Tiez som sa vyspala s manzelom po 3 tyzdnoch poznania, lebo sme sa nevedeli od seba odtrhnut😀😀 sme spolu 6 rokov a mame to doteraz🤪
Kebyze sa vyspime a uz sa neozveme...no boze😀

milanija
10. jan 2021

@ericka971 Veľa vecí sa ešte môže zmeniť a pozor na to, za čo ľudí osudzuješ pretože väčšinou je to tak, že sa to potom začne diať tebe aby si pochopila. Aspoň mne sa to vždy stalo. Dnes už nie je zárukou vzťahu nič, veď koľko je vzťahov že to boli roky kamaráti alebo platonické lásky a do roka čo spolu začali chodiť sa rozhadali na smrť

vroni
10. jan 2021

No, mňa by nebavilo vodiť sa s niekym mesiace za ručičky. V 15 možno áno, ale po dvadsiatke určite nie. A áno, skončili sme s mužom na prvom rande v posteli. A? (aby som to vyšperkovala, zoznámili sne sa cez zoznamku 😇) Keby sa na mňa vykaslal, tak by sa vykaslal. Mohol byť aj v posteli drevo a vykaslala by som sa na neho ja. Nestalo sa, sme spolu už 17 rokov. Našťastie mam pricetne kamarátky, ktoré mi síce povedia svoj názor, ale nesnažia sa ma vychovavat. A už vôbec nie moralizovat.

unicornlady
10. jan 2021

Ja si nemyslím, že by autorke išlo o nejaké moralizovanie. Len sa jej asi kamarátka sťažovala a nechápe, kde robí chybu. A zrejme to nie je 1.krát, čo mala smolu na chlapa. Ono to tak ľudia robia, keď im na sebe záleží, že sa o seba vzájomne starajú.

majkeel
10. jan 2021

A co z nej po jednom sexe ubudlo preboha? Niekedy mozes s niekym spat po tyzdni a vydrzi vam to dalsich 10 rokov, niekedy to nevyjde.
Kombinacia okolnosti bola blba - online zoznamka, covid a rychly sex. Nemali ani cas sa lepsie spoznat, on sa nemusel ani extra snazit. Bud uz niekoho mal, alebo mu to dalo sebavedomie, ze takto bude moct zbalit hocikoho kazdu chvilu, alebo mu kamoska pre nieco az tak nesadla, ale prilezitost k sexu neodmietol. Zivot ide dalej.

kittykat22
10. jan 2021

@ericka971 to, ze muzovi 3 mesiace nevlezies do postele ti nezarucuje ze s nim zostanes cely zivot. A nezarucuje to ani to, ze budes mat stastny zivot. Bolo by fajn neodsudzovat kamaratku, nehrat sa na lepsiu a neohovarat ju poza chrbat na konikovi. Sme v roku 2021 a ona ma 30, je single a tak spolu mali sex. Boze ... Ale ty mas 30, odsudzujes ju, ohovaras ju poza chrbat pred portalom kde je x tisic uzivatelov - a hovoris si kamaratka? To nie je definicia kamaratky ani v roku 2021. Je uplne jedno ze to robis anonymne ... Najlepsia rada by bola, aby sa na teba baba vykaslala - pretoze jej nestojis za to. Kto chce mat vedla seba taku falosnu zensku ako si ty 🤷‍♀️🤷‍♀️

cacianka
10. jan 2021

Jaaaj baby ale ste nasrate !😅
Autorka neohovara a ak tak iba ako vy.
Ved tu kamosku nikto nepozna, ona ju neodsudzuje ani seba nevyzdvihuje. Iba napísala fakty a pytala sa na nazor, ci poznate taketo vztahy.
Keby sem napisala ta kamoska ze sa s niekym vyspala a on ju o 2 dni odkopol, zlietli by ste sa ako supy ze je cundra.....
Och majn got

cacianka
10. jan 2021

A ano autorka, plakala ti a revala ze čoooo.
Dobre si jej povedala svoj nazor, aby mala viac hrdosti a neliezla, ale ako s tou radou nalozi je jej vec. Ty poradis podporis, nevysmievas, aj tu sa pytas na rady ako jej máš pomôcť/poradit a ešte ta tu ťavy zrazia. To potom by si bola aka kamoska keby ju zrazis ako baby tu teba....

xeniii
10. jan 2021

Najlepšie je starať sa o seba. Nestarať sa o iných. Lebo z toho vyjdeš zle.

ericka971
autor
10. jan 2021

@xeniii asi máš pravdu. 🤷🏼‍♀️😃

ericka971
autor
10. jan 2021

@cacianka tak ja už som jej veľa krát hovorila, nech ide nato pomalšie, alebo nech chvíľu počká, stále mi hovorí, že by chcela už nejaký normálny vzťah, len podľa mňa si ho takto nevybuduje 😒 je to celé jej vec a ja ako jej kamoška budem pri nej stáť, či už v dobrom alebo v zlom. Od toho sú predsa kamošky. ☺️ Viem sa s ňou radovať, ale vieme si aj spolu poplakať, keď máme nejaké trable 🙂 tak 100 ľudí 100 chutí. Nechcela som sa nad nikoho vyvyšovať, alebo kamošku ohovárať. 🙂

zuzubb007
10. jan 2021

neviem ja by som sa do kamošky nestarala nech si robí ako uzná za vhodné, je natoľko dospelá a to či je už sprostučká alebo nie je jej vec, problém bude asi dakde inde ako len tam, že sa s niekým hneď vyspí, keďže nemá doteraz normálny vzťah, skôr nad tým by sa mala zamyslieť prečo ona sama, a každý si má riešiť a upratovať pred svojimi dverami len toľko, mňa nezaujíma kto čo robí je to jeho život a ako si s ním naloží je len a len jeho vec, preto nepochopím ľudí čo neriešia sami seba

ericka971
autor
10. jan 2021

@kittykat22 nie nemám 30r. Mám 24 😃 hej, každý má nato iný názor. A všetky beriem, či už pozitívne, alebo negatívne. 🤷🏼‍♀️😉

marca12
10. jan 2021

Aj to je pre nu poucenie do zivota. Kamosky su na to,aby sa vypoculi,povedali svoj nazor na vec a povzbudili sa. Nie je nasou ulohou prerabat kamosky na svoj obraz. Ani ja nesuhlasim s kazdym konanim naj kamosky,ale mam ju rada za kopu inych veci. Ona ma,co ja nemam a zase ja mam,to,co jej chyba.

sarahh09
10. jan 2021

@zuzanka.zuzu cesta do pekla je dláždená dobrými úmyslami - tak pravdivá veta ...

miadi
10. jan 2021

@cacianka vobec nie som nasrata. Poznam take baby . Ale uplne zbytocne to tu riesi. Kamoske svoj nazor povedala ale kazdy si zije podla seba.Maximalne jej moze povedat nech jej nevyplakava ked to co rychlo vzniklo rychlo zanikne.

cacianka
10. jan 2021

@miadi ja nepisem ze prave ty si nasrata,
A chcela sa tu poradiť, nie kydat na ňu.
Vsimni si ze keď sa pytaju na deti muzov svokry kolegyne svagrine susedov tak rady na mrte. A tu ju zdžubu ze sa radí o kamoške.