Kamaráti s výhodami

12. júl 2024

Sme kamaráti s výhodami, no z jeho strany mi nepríde, že sme nimi už. Po poslednom stretnutí sa po pár dňoch stiahol, nevedela som sa dozvedieť prečo. Párkrát sme sa stretli, cítili sme sa pri sebe príjemne, iskra s chémiou tiež, čo mi aj vonku tvrdil, ale jeho chovanie cez správy niekedy neviem popísať...
Dosť sme sa pohádali, mne už toho bolo viacmenej jedno, keď som nevedela čo sa s ním deje, ale aj na druhej strane ľúto, keď sme si rozumeli. On mi len odvetil, že on to ma rovnako, že sme si sadli, ale chladný je preto, lebo asi sme sa nepochopili čo chceme, že ja chcem asi viac. On to neberie moc vážne. No ani ja to neberiem vážne, čo som mu aj vysvetlila a spýtala sa, či do budúcna teda sa bude chcieť stretnuť a on, že sa môžeme stretnuť, ale aj tak mi nejde do hlavy to, že kedysi vypisoval stále, aj keď som neodpisovala, no možno ho to už prestalo baviť. Vraj mu prišlo moc často, že sa stretávame.
Čo by ste povedali, mám mi to veriť a stretnúť sa s nim ?
Ďakujem moc

klementinka58
12. júl 2024

to su typy muzov, co vypisuju s viacerymi aj sa s viacerymi stretavaju. Takze treba to brat uplne s rezervou, ak sa neozyva, neozyva a hotovo. Je dost mozne ze sa ozyva inde a to nove je vzdy neokukane a lakave. Je to ich zivotny styl proste vypisovat do nemoty, motat a namotavat tak ako my ideme do fitka oni maju virtualny zivot. Mne takyto typ chlapov vobec neimponuje ako na zabitie nudy moze byt popisat ale realne nikdy z nich nic nebude

marcellka32
12. júl 2024

To ti toto vyhovuje? Vypisovat si a občas nezáväzný sex (kedy nevieš kde on skákal a s kým), nikdy to nepochopím...máš na viac ako toto

egonsk
12. júl 2024

@marcellka32 ved aj gynekolog potrebuje mat co robit, tak sa mu taketo pariky staraju o pracu... 😉😅

melanta
12. júl 2024

Si dosť mimo. Správne podotkol, že ste sa asi nepochopili. Kamarátka s výhodami je niekto na sex. Len ty máš pocit, že by ste mali byť aj kamaráti, mať niečo viac ako sex. Ale milenky sú na sex, nie na iné veci. Milenci nie sú na to, aby si vypisovali, bavili sa o všetko možnom, stretávali sa mimo sexu. Píšeš, že ani ty to neberieš vážne. Prestaň si klamať. Berieš. Inak by si sa ním o týchto veciach nehádala, pretože by si ho mala iba na sex. Takže buď akceptuj, že váš vzťah je len a len o sexe (ak ti to vyhovuje, v poriadku, nevidím na tom nič zlé, ak si nezadaná) alebo to skonči a hľadaj si niečo vážne.

melanta
12. júl 2024

@marcellka32 vieš čo, ja skôr nepochopím, prečo ženy akceptujú vzťah na sex a potom chcú kamarátstvo a chlapovi vyčítajú, že chce iba sex. Veď kamarát s výhodami je kamarát na sex, nie kamarát na kávu, do kina, na víkend.

januska12323
12. júl 2024

Asi si nepochopila čo znamená kamarátstvo s výhodami. To nie je vypisovanie a stretávanie vonku ale sex keď to obidvom vyhovuje, nič viac nič menej.

lienka.7
12. júl 2024

@autorka vieš, aký je rozdiel medzi milencom a kamarátom s výhodami?

kittykat22
12. júl 2024

Stracas cas v neperspektivnom vztahu. Namiesto toho aby si bud bola sama a uzivala zivota s kamoskami, cestovala, cvicila a venovala sa sama sebe alebo hladala partnera alebo uz bola s niekym kto ta ma rad, tak sa placas v tomto panoptiku co si popisala. Nie nepis mu. Kasli. na neho. Maj sa rada a najdi si niekoho kto si ta bude vazit, mat ta rad a bude mat s tebou zaujem riesit buducnost podla vasich spolocnych predstav. A je jedno ci to je svadba, deti, utulok pre psov alebo cesta okolo sveta.

autor
12. júl 2024

@melanta ja beriem, že som to s tými stretnutiami možno prehnala, ale sám hovoril, že jemu nerobí problém sa normálne ako kamoši stretnúť. To akože teraz čo, keď to ma výhody to nutné musíme spolu len spať? Áno, beriem to nezáväzne, či pôjdeme na kávu, alebo kdesi inde, neznamená to že sa s nim automaticky vyspím. Každý si to nastaví ako chce. Má slobodnú vôľu, nikoho som do ničoho nenutila, ani seba.

lienka.7
12. júl 2024

@autorka ale ty nechapes, ze teba ma na sex a na kávičku, kino a pod. ma zase ine? To, ze s tebou spi, neznamená, že s tebou bude tráviť čas paneboze. Nie je to tvoj milenec, to si si trosku pomýlila "kategoriu" partnera.

melanta
12. júl 2024

To akože teraz čo, keď to ma výhody to nutné musíme spolu len spať?

Áno, kamarát s výhodami je kamarát na sex. Iba na sex. To nie je kamarát, s ktorým ideš na kávu, na pokec, na výlet, do kina. Iba sex. Je jedno, čo predtým vravel. Ako dospelá žena si mala vedieť, že kamarát s výhodami bude znamenať iba sex.

viestta
12. júl 2024

Kamaratka s vyhodami je len bezplatna sexualna sluzba. Vyhoda je to, ze je to zadarmo a vtedy ked sa najde vhodne miesto a termin. Nic viac a nic menej sa okolo toho neocakava.
Kavickovanie a prechadky je uz sluzba navyse. Rovnako ako vypisovacky. Pri kamaratstve s vyhodami je jedina komunikacia o mieste a termine, pripadne kto donesie vino a kto pripravi snacky.

minka201
12. júl 2024

@autorka Úprimne si odpovedz na otázku, či by sa ti páčilo, keby sa do teba zaľúbi a chce s tebou vzťah... Ak áno a už teraz sa cítiš ukrivdená, lebo sa ti nevenuje viac, ako je potrebné na dohodnutie a zrealizovanie sexu, tak si na najlepšej ceste sa na neho riadne namotať.

misanthropicdann
12. júl 2024

Véd ste kamaráti s výhodami. Celý zmysel toho je ze nezáväzné spolu spávate. Tam nema byt nič viac. Ak si do toho šla s cieľom ze možno bude z toho niečo tak tvoja chyba.

lindous
12. júl 2024

Byť “kamarátmi” - teda stretávať sa aj mimo sexu, chodiť po kávičkach, výletoch, byť v neustálom kontakte, vypisovať si a pri tom mať sex, to je vlastne vzťah 😅 ty máš od neho očakávania, to je pre nezáväzný milenecký vzťah zlý základ… jemu by som verila, on ti povedal ako to cíti, čo od toho čaká a ako si to predstavuje, je úprimný, to tebe neverím, že to neberieš vážne… ty skús nad tým celým popremýšľať, či neklameš samej sebe, on svoj prístup len tak nezmení, ak ti to nevyhovuje, radšej to ukonči

zmrzlinka2021
12. júl 2024

@melanta pretože ak je žena emočne zdravá, niekde v podvedomí je túžba zmeniť svoje postavenie štetky zadara na princeznú, ku ktorej dotyčný poklakne.

lienka.7
12. júl 2024

@zmrzlinka2021 tak toto si napísala naozaj krásne a veľmi výstižne 👌🙈

sickynickyobsadene
12. júl 2024

🙏🙏🙏nech nemám takéto deti 🙏🙏🙏

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
12. júl 2024

Hadky nepatria do vztahu kamaratov na sex . To je len sexualny vztah . Tam jedine sa dohodnut co v sexe sa ti paci a co nepaci. Ziadne ze kavicku snim chces a vypisovat by ti mal cely den .. to uz chces iny vztah . On neurobil nic zle len vidi ze ty to beries vaznejsie nez to je .Ze mas ine predstavy o tomto vztahu nevztahu. Chces nieco viac nez ti je ochotny dat. Tak hladaj normalny vztah alebo ho maj len na sex .

minenkak
12. júl 2024

Mňa keby takto otravoval človek, čo ho mám len na sex,tak by veľmi rýchlo nebolo nič

miadi
12. júl 2024

Teba zmiatol ten nazov ze kamarati s vyhodami. To znamena len tolko ze ten sex mas viac x stym istym clovekom ze to nie je jednorazova zalezitost. Nie ste naozaj kamarati nemate spolu chodit do kina na rande na kavu na veceru atd . Toto je cisto o sexe ze si ho obaja kamaratsky date navzajom zadarmo bez emocionalnych zavazkou . Ze si nemusite aj dva tyzdne nic pisat a ked jeden dostane chut na sex stym druhym tak sa ozve .. on moze mat takych kamaratok viac .. nie ste v monogamnom vztahu. Aj ty mozes mat takych viac .. ale ked chces ist na kavu a pisat si a mat ozajstny zaujem obojstranny Tak si hladaj normalny klasicky vztah .

petamich
12. júl 2024

rozdiel medzi nezavaznym sexom s niekym koho nepoznas a kamaratom s vyhodami je asi ten, ze po sexe si este mozete pokecat, pripadne tam prespis a rano odides (bez ranajok)

akonahle zacnes mat naroky na spolocny cas, pokec, pisanie si po veceroch, cez den, aktivity, kino, divadlo...tak uz jednoducho ocakavas viac a ak to navyse zacnes riesit, je to pre toho, ktory to chape ako to ma byt a okamzite mu zablika kontrolka, aby sa stiahol lebo chces viac

marca12
12. júl 2024

Ulovil ta a uz nema zaujem. Unho to funguje tak,ze uz napise iba ked si chce vrznut. A zrejme je to typ,ktoremu sa jedna zena velmi rychlo zunuje a potrebuje namotat dalsiu,parkrat si to s nou uzit a ide lovit dalej.

alenka58
12. júl 2024

muž na sex sa premenoval na kamarát s výhodami, lepšie to znie

harrisson
12. júl 2024

Ja so myslím ze kamarát s výhodami je normálny kamoš + sex ako bonus. Aspoň ja to tak beriem

lalenka33
12. júl 2024

Ja tieto ,,kamarátstva s výhodami" asi nikdy nepochopím. Hlavne, keď ich žena aj chlap majú viacero a idú k tomu, kto má čas a potom zbierajú pohlavné choroby, ako body v Tescu. (Poznám reálne takú ženu). Pre mňa je to len free escort. V dnešnej dobe už prostitútky nezarobia ani na rožok, keď sa niektoré ženy ponúkajú zadarmo. A ešte sa tým aj chvália. Nemajú problém sa ponúknuť ani zadanému s dieťaťom, veď oni sú slobodné a chcú len sex. By som sa dogrcala sama zo seba pri pohlade do zrkadla.

lujza123
13. júl 2024

Pod pojmom “kamarát s výhodami” si predstavujem niekoho na sex, ale takého v pohode s ktorým sa dá pokecať.
Ale s patričným odstupom, ziadne vypisovanie, ziadne kávičky, ziadne citové väzby, proste každý si žije svoj život …

Človek vycíti ze sa na neho ten druhý príliš namotáva, tak sa asi radšej stiahol