Kamaráti po rozchode

9. jún 2023

Rozisli sme sa s priatelom po par rokoch. Povedali sme si ze ostaneme aspon kamarati, bolo nam obom luto zrazu spolu prestat travit cas. On sa ale nesprava pekne a ja som z toho uz psychicky vycerpana. Jeden den sa sprava pekne, chce byt nonstop so mnou, prespava u mna a na dalsi den vyvola konflikt pre nič a je arogantny, hnusny, dookola opakuje ze sme rozideni kolkokrat mi to ma este zopakovat nech to uz pochopim nech mu zmiznem zo zivota atd.. na to potom pride a ospravedlnuje sa ze take nieco nemal povedat ze to tak nemyslel a ze on si ani inu nebude hladat ze ved sa mozno este dame dokopy, a o par dni zasa take peklo, a vykrikovanie ze sme sa rozisli a mam dat pokoj atd. Ja som si fakt myslela ze dokazeme byt kamosi ale mne toto jeho spravanie (od cloveka ktoreho stale lubim) strasne ublizuje a neviem ci mi stoji za to kazdy den plakat len pre tych par peknych chvil v tyzdni. Tusim ze by bolo najrozumnejsie prerusit vsetok kontakt ale mne to je tak luto ze po tolkych rokoch by sme sa zrazu nemali v zivotoch, asi to ani nedokazem. Co by ste robili na mojom mieste?

anonymanonym
9. jún 2023

Ukoncila by som to, prerusila uplne kontakt a do buducna po mesiacoch, rokoch (ktovie) sa uvidi. Na to, aby dvaja ludia po rozchode vedeli byt kamarati musi prejst nejaky cas. Emocie, pocity, krivdy, vsetky tie myslienky ohladom vztahu a rozchodu musia mat priestor na to, aby clovekom presli a postupne odozneli, upokojili sa. Neverim tomu, ze su ludia schopni hned po rozchode nadviazat pekny kamaratsky vztah (a ak ano, bude ich minimum).

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
reanda
9. jún 2023

vy este nie ste ani rozideni, nie, ze kamarati

mikitilik29
9. jún 2023

Rozišli ste sa a on ako kamarát u teba prespava? Trochu divne podľa mňa

zuzinka888
9. jún 2023

Kolko kamaratov okrem nehu u teba prespava??? Tak sa k nemu spravaj ako k ostatnym. Daj kavu, obcas obed, pripadne grilovacka,kino, zurka aj s ostatnou partiou. Nic viac. A nechce ta on ako kamaratku s vyhodami len si nedopocula?

dzulli1980
9. jún 2023

Kvôli čomu oživujete to, čo je evidentne už "mŕtve"? ... aký to má zmysel? ... bežne u Teba Tvoji kamaráti prespávajú? ... čo to je pár rokov? ... dva, štyri, desať? ... ja som sa rozišla s chalanom po 7 rokoch a teda takéto "kamarátstvo" som s ním nepreferovala ... raz je koniec, je koniec ... prestaň sa ľutovať a ponižovať, urob hrubú čiaru, lebo sa dopredu nepohneš.

vorkola
9. jún 2023

Toto ti bude robot cely zivot,a to shces aj v pripade ,ze budes mat s nim deti,?ved ta dostane na psychiatriu.Lubis, tak sa odlub, Sprav razny krok od neho ty.,asi vie ze si slaboska, tak ta zneuziva ,lebo vie ze ho prijmes Prec stakym ,Zatni sa, a uz s nim ziadny kontakt,.Neboj sa ,chlapcov je dost, Nebude on nejaky narcis ?POZOR, POZOR,ved take spravanie ma.manipulator ,obvinuje ta, vsak ste sarozisli a zasa pride, a ty ho prijimas,?tak naco sa stazujes,Laska casom preboli,vtedy ked si najdes ineho bude po laske k nemu

lienka.7
9. jún 2023

@autorka aj spolu ďalej sexujete keď u teba prespava? Ci on spi pekne na sedačke a ráno ti vynada ze nic nebolo? Sorry, ale ty nie si normálna.
Je to ex, nemam dovod s nim tráviť čas, nemám dôvod u neho prespávať ani on u mna. Naco ??? Ci dufas, že ta vezmem takto spat?

petamich
9. jún 2023

panko si ta potrebuje drzat na udicke? alebo je jemne rozdvojeny? zostat kamaratmi sa podla mojho osobneho nazoru neda v pripade ak jedna strana stale lubi a robi si nadeje - to potom kazde stretnutie, kazdy naznak funguje, ze topiaci sa slamky chyta

a na co u teba prespava a preco mu to dovolis to uz vobec nechapem? dievca pozbieraj sebauctu a posli ho do rici, vyrev sa, zatvor to a chod dalej

lintu
9. jún 2023

Ujasnite si najprv ešte raz, čo vlastne chcete. Či chcete ísť skutočne od seba alebo máte len dočasnú krízu.
> chodí za tebou, prespáva u teba, inú si nechce nájsť, údajne sa vraj možno ešte dáte dokopy..... ty ho ľúbiš...
Tak ako teda? Ak sa chcete rozísť, rozíďte sa naozaj. Nešpekulujte zatiaľ s kamošením, lebo na to nie je ani jeden z vás pripravený. Možno časom...

Kto sa inak s kým rozišiel?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rorino
10. jún 2023

Odstrihnúť ho,nebudú z vás kamaráti,a už ťa iba využíva,ako mu to vyhovuje

svetlonos
10. jún 2023

Kokos to sa ani docitat neda! Si kompletná?
Rozidete sa a prespavate u seba, on ti povie aby si zmyzla z jeho zivota a ty riesis na koni, ze si z toho smutna?
Ani keby mal nejaku dg, ze sa takto "moze" spravat - absolutne neakceptovatelne!
Kamaratstvo po rozchode je na 90% utopia - vo vasom peipade hotove scifi!
Ukoncit, najlepsie sa zdekovat veeelmi daleko a zapnut rozum z tvojej strany!
Inak pokojne mozes nechat i nadalej so sebou zaobchadzat ako s handrou. A to iste mozes cakat aj od dalsieho vztahu pokial nezacnes k sebe pristupovat s laskou a respektom. Najdes si rovnakeho debila ako toto, cim si stale dodrbavas zivot. Baba baba, kurna zacni konecne mysliet. Ore svoje dobro.

domkakvet
10. jún 2023

Ano ako si sama napisala treba to ukoncit, na co by tti aj bol taky clovek, ktory dokaze vykrikovat take veci.