Ahoj, hovori sa ze okolo 25 roku zivota (prevazne zeny) ale aj muzi, sa zacinas usadzat. Niekto skor a niekto neskor. Kazdy ma nejake svoje zivotne tempo. Niekto este studuje vysku, niekto sa vydal na cestovanie okolo sveta, niekto si buduje karieru a niekto uz ma druhe dieta na ceste a je tri roky po svadbe. Kazdy mame nejake svoje tempo nejaku svoju, ako sa povie osudovu cestu. S tym sa menia za pochodu aj ludia a kamarati/kamaratky okolo nas. Niekto ma dlhorocne priatelstva na zivot a nasmrt. Niekto ma partiu ludi ktorych by nikdy neopustil/nevymenil. Niekto ma zopar blizkych, niekto je rad sam a stretava sa obcas.
Ja osobne som vo svojom zivote som vyclenila nejach ludi s ktorymi som neudrziavala nejaky kontakt alebo sme si postupom casu nemali co povedat. Ludia sa menia a aj zivoty. Menia sa nazory a situacie. Ja som toho nazoru a vzdy sa mi to tak aj potvrdilo ze ludia prichadzaju a odchadzaju z naseho zivota. nieco nam daju a my sa z toho mozeme poucit alebo ostaneme kamaratmi aj nadalej. je to ako so vztahmi.
Nikdy som nemala rada ludi ktori sa urazali, ked som sa dlhsie neozvala kedze som typ cloveka ktory rad cestuje a nie je na jednom mieste stale. niektori ludia nedokazali zvladnut moje tempo zivota a moju personu ako taku. Dost vela ludi som stratila alebo som sa sama odstrihla tym ze sme si po case nemali co povedat alebo sme sa prestali snazit sa stretnut… nebolo to uz spontanne, ale silene. Teraz ked mi je 25 mam tak dvoch troch ludi a som stastna a spokojna. Nie su to typy co potrebuju pozornost stale telefonatmi fotkami a stretavanim sa. su to ludia ktory su uspesny v tom co robia, maju svoje veci na praci a z casu na cas sa stretneme. nepotrebujeme si vypisovat vyvolavat a kde co. Stretneme sa ked mame cas, zajdeme niekde a pokecame o zivote. Nepotrebujem “najlepsiu kamaratku alebo kamarata” na to mam svojho partnera ktory mi je oporou a vypocuje ma. Mam zopar blizkych kamaratov a kamaratky a to staci. Nevyhladavam nucene ludi tak ako ked som bola mladsia…. zivot je fajn. Je fajn nemat dramy a zit si kludne.
Dakujem za precitanie. Nemusis komentovat ani nic si mysliet, je to len taka mala poznamka…
Podla mna tu kamosku potrebujes ,tym ze sa ,,vylievas" o svojich citoch a zivote cudzim ludom na fore ktorych absolutne nezaujimas o tom svedci. Asi to nemas komu povedat.
Ja mam 4 dobre kamaratky, som spokojna, na nete si city a ani detaily o mojom zivote uz roky nevylievam
@ivik4 ja si nevylievam city. pisem ze mam skvelych kamosov akych mam. ked si to precitas este raz a pozorne, len upozornujem na to ze po 25 ti je uz jedno ci mas nejakych kamosov alebo nie. Ja mam milujuceho partnera ktoremu sa mozem zverit s cimkolvek co ma trapi. toto nebol vylev, ja som sama so sebou a so svojim zivotom spokojna. len som chcela nieco napisat tod vse. tak ako ostatni pisu o hovnach kadejakych tak preco si sem nieco nemozem napisat aj ja? dakujem za pochopenie. 🙂
@ivik4 presne si to vystihal. Pred rokmi som uvazovala uplne rovnako ako autorka "staci, ze mam milujuceho partnera a zopar kamosov z partie co si rozumieme...". Bola som presvedcena, ze to tak naozaj je. Az kym som nespoznala moju aktualne jedinu naozaj dobru kamosku, az vtedy mi doslo, ako velmi mi takyto clovek v zivote chybal. Dovtedy som kamaratov nemala, to boli a stale su iba partaci na pivo a to je riadny rozdiel.
Tak nabuduce upozornuj ze TEBE je jedno ked po 25tke mas ci nemas kamaratov 😀. ..
Nie vsetkym
Ja na svoje kamosky nedam dopustit a bez nich by mi bolo smutno
A prečo si chcela niečo napísať? Dôvod?
Ludia prichadzaju a odchadzaju z tvojho zivota. Vztahy sa menia. Jedine,ciste su priatelstva z obdobia detstva a teenagerskych rokov. Tie preziju aj burky s hromobitim, ostatne su iba kamaratstva.
Okej diky 👍