Dobrý večer, žienky mám kamaráta, ktorý má 4 roky priateľku... Chodí pracovať do zahraničia, stará sa o ňu, posiela jej peniaze... Ona tiež pracuje ale na Sk. Avšak vždy keď je on v zahraničí, vyhľadáva iných chlapov. Niekoľko ľudí mu už povedalo, že ho podvádza ale on si ju stále obhajuje, že to nie je pravda. Dá sa mu nejako pomôcť alebo na to musí prísť sám? Zaujímal by ma Váš názor. Ďakujem za normálne a slušné odpovede.
A s ňou si sa rozprávala?
Niekoľko ľudí mu to už povedalo, viac sa spraviť nedá, zjavne to vidieť nechce alebo to naopak pre neho nebolo prekvapením.... možno je tam niečo o čom neviete, možno sa dohodli na otvorenom vzťahu, možno on v zahraničí robí to isté, možno ho to trápi, ale ešte nedospel k tomu to riešiť, každopádne informáciu má, ostatné je na ňom... nemusíme rozumieť všetkému, hlavne pokiaľ sa nás to osobne netýka
@nelka421 Hovorí sa, že láska je slepá. A veru, je to pravda. Ak si jeho blízka kamarátka, tak môže dať na tvoj názor a zamyslieť sa nad tým. Ale ak si to nechce priznáť, tak musíš len čakať, kým si to uvedomí. A potom, keď mu to zlomí srdce, stoj pri ňom.
@nelka421 Tak ak ťa trápi, že ona ho klame a on jej verí a pred tebou sa tým netají, tak získaj dôkazy o jej nevere a môžeš mu ich predložiť. Ale neviem, či on o to stojí. Ináč by pátral po pravde už po tom, čo by mu to niekto povedal prvýkrát. Ak mu to hlásilo už viac ľudí a on pred tým zatvára oči, zatvorí ich aj pred dôkazmi, ešte budeš ty tá najhoršia.
on to vie ona sa tym netaji a teba do toho nic...
Neviem, asi by som s nimi prerušila kontakt.
A ako ty ho chces ci preco sa do toho montujes? 😅
Podľa mňa aj on niekoho v zahraničí ma....😉 ináč by mu to vŕtalo v hlave, nikto takto bezpochybne nemiluje...teda jedine nejaký ťuťko alebo blbec...
@nelka421
zorganizuj chlapa, ktorý ju zbali, kameramana, ktorí to nahra, idealne aby islo uz do tuhého.... Potom najaty chlap vyzlečie ženskej zábava a odíde.
Všetko bude na kamere, daj kamošovi a uvidi sam aká je jeho mačička poklad. Alebo sa ho priamo opytaj, ci ma také blbé sebavedomie a ako dlho chce nechať zo seba robiť debila, ešte ju aj dotuje.
Uz mu to viac ludi povedalo, takze vie, len to nechce riesit. Nikto nevie co on stvara v zahranici
Ked o tom vie tak co chces riesit? Jeho rozhodnutie je ake je a ty ho mozes iba akceptovat.