Kamaráta podvádza priateľka

nelka421
15. dec 2024

Dobrý večer, žienky mám kamaráta, ktorý má 4 roky priateľku... Chodí pracovať do zahraničia, stará sa o ňu, posiela jej peniaze... Ona tiež pracuje ale na Sk. Avšak vždy keď je on v zahraničí, vyhľadáva iných chlapov. Niekoľko ľudí mu už povedalo, že ho podvádza ale on si ju stále obhajuje, že to nie je pravda. Dá sa mu nejako pomôcť alebo na to musí prísť sám? Zaujímal by ma Váš názor. Ďakujem za normálne a slušné odpovede.

viestta
15. dec 2024

Ked o tom vie tak co chces riesit? Jeho rozhodnutie je ake je a ty ho mozes iba akceptovat.

nelka421
autor
15. dec 2024

@viestta samozrejme akceptujem, len to neviem pochopiť, že mu to nevadí.

gribka1
15. dec 2024

A s ňou si sa rozprávala?

lindous
15. dec 2024

Niekoľko ľudí mu to už povedalo, viac sa spraviť nedá, zjavne to vidieť nechce alebo to naopak pre neho nebolo prekvapením.... možno je tam niečo o čom neviete, možno sa dohodli na otvorenom vzťahu, možno on v zahraničí robí to isté, možno ho to trápi, ale ešte nedospel k tomu to riešiť, každopádne informáciu má, ostatné je na ňom... nemusíme rozumieť všetkému, hlavne pokiaľ sa nás to osobne netýka

mojemenonikto
15. dec 2024

@nelka421 Hovorí sa, že láska je slepá. A veru, je to pravda. Ak si jeho blízka kamarátka, tak môže dať na tvoj názor a zamyslieť sa nad tým. Ale ak si to nechce priznáť, tak musíš len čakať, kým si to uvedomí. A potom, keď mu to zlomí srdce, stoj pri ňom.

nikpa
15. dec 2024

@nelka421 ako mu chceš pomôcť? Kto nechce vidieť, neuvidí. Ani keby mu ju prášili vedľa neho v posteli... A je úplne jedno, že to ty to nevieš pochopiť, každý človek má hranice niekde inde.

viestta
15. dec 2024

@nelka421 nemusis vzdy vsetko chapat

nelka421
autor
15. dec 2024

@gribka1 áno, sama sa s tým chváli. Vôbec to netají.

nelka421
autor
15. dec 2024

@lindous tak poznám ich obidvoch celkom dlho... On ju isto nepodvádza lebo niekedy mi príde až moc naivný a verný. Na otvorenom vzťahu sa nedohodli, keďže často riešia spolu deti... Ale máte pravdu žienky, nemusíme vždy rozumieť všetkému 🙂 ďakujem za odpoveď

h2
15. dec 2024

@nelka421 Keď to netají, tak nech to povie priamo jemu. Ak mu to nebude vadiť ani potom, tak nech.

nelka421
autor
15. dec 2024

@h2 práveže pred ním sa hrá na najlepšiu ženu pod slnkom. Keď je doma zo zahraničia je stále sním ale akonáhle odíde už behá za inými.

h2
15. dec 2024

@nelka421 Tak ak ťa trápi, že ona ho klame a on jej verí a pred tebou sa tým netají, tak získaj dôkazy o jej nevere a môžeš mu ich predložiť. Ale neviem, či on o to stojí. Ináč by pátral po pravde už po tom, čo by mu to niekto povedal prvýkrát. Ak mu to hlásilo už viac ľudí a on pred tým zatvára oči, zatvorí ich aj pred dôkazmi, ešte budeš ty tá najhoršia.

ukgirls
15. dec 2024

on to vie ona sa tym netaji a teba do toho nic...

nelka421
autor
15. dec 2024

@h2 Tak ako vravíš, budem len ja za najhoršiu. Príde mi, že to nechce vidieť lebo bolo už viac dôkazov, a nič. On by to asi fakt potreboval vidieť na vlastné oči a až potom by možno uveril..

nelka421
autor
15. dec 2024

@ukgirls viem, že ma do toho nič. Len ma zaujímali nestranné názory. 🙂

gribka1
15. dec 2024

Neviem, asi by som s nimi prerušila kontakt.

evcagabi
15. dec 2024

A ako ty ho chces ci preco sa do toho montujes? 😅

h2
15. dec 2024

@evcagabi Asi ju to trápi, keďže je to jej kamarát. Ty keby si vedela, že tvoju najlepšiu kamošku, alebo sestru, podvádza priateľ, nechala by si to tak?

rozculena
15. dec 2024

@nelka421 tak keď vieš,že je ťa do toho nič,načo chceš naše názory?
Môj názor je,že mi to je ukradnuté.

rozculena
15. dec 2024

@h2 ale veď on to VIE.

h2
15. dec 2024

@rozculena Nevie, obhajuje ju, že to nie je pravda, neverí tomu, že by ho jeho úžasná priateľka bola schopná podviesť.

rozculena
15. dec 2024

@h2 to je jedno,či tomu verí alebo nie.Bolo mu to už povedané.Čo ho ona teraz má presviedčať s pištoľou,aby jej uveril?

earlgrey
15. dec 2024

Podľa mňa aj on niekoho v zahraničí ma....😉 ináč by mu to vŕtalo v hlave, nikto takto bezpochybne nemiluje...teda jedine nejaký ťuťko alebo blbec...

svetlonos
15. dec 2024

@earlgrey
a myslíš, že by jej peniaze posielal? A väčšinou platí- podľa seba súdim teba 🙃 Takze keby podvadza on, určite by sa chytil podozreni o nej.

svetlonos
15. dec 2024

@nelka421
zorganizuj chlapa, ktorý ju zbali, kameramana, ktorí to nahra, idealne aby islo uz do tuhého.... Potom najaty chlap vyzlečie ženskej zábava a odíde.
Všetko bude na kamere, daj kamošovi a uvidi sam aká je jeho mačička poklad. Alebo sa ho priamo opytaj, ci ma také blbé sebavedomie a ako dlho chce nechať zo seba robiť debila, ešte ju aj dotuje.

earlgrey
15. dec 2024

@svetlonos Jasné, že by posielal...aby mal.pokoj 🤣

svetlonos
15. dec 2024

@earlgrey
ten ma a Boží! Véd pracuje mimo SK 😝 zablokuje fesandu a je to.

cimage
15. dec 2024

Uz mu to viac ludi povedalo, takze vie, len to nechce riesit. Nikto nevie co on stvara v zahranici