Ako vysvetliť kamošovi, že nikdy nebudeme spolu chodiť lebo je pre mňa nepritazlivy on to nevie pochopiť už snáď 3 roky a môžem mu to naznačovať ako chcem, stále so myslí že ma šancu
najlepsie obmedzit alebo zrusit kontakt, lebo pre toho cloveka je to zbytocne utrpenie
Chlapom sa nenaznačuje ale hovorí jasne. Zrejme si len myslí, že robíš drahoty.
Možno len pozná ženy a vie , že 4x nie neznamená 5x nie......😂.
Divne, nejaky vytrvaly je, ze sa ti 3 roky podlizuje. Na plnu hubu mu to povedz, co je na tom?
Pochybujem, že mu to naznačuješ dosť dôrazne...skôr je to tak, že chichi chacha flirtíky občasné, vypisovačky, necháš sa rozvážať na aute, občas ti s niečím pomôcť a chlapec už dúfa. Ak by si mu naozaj dôrazne povedala, že nemáš záujem a prestala sa s ním na čas stretávať, tak neexistuje aby nepochopil (jedine ak by bol psychicky chorý)
Každy nemôže byť priťažlivy krása sa neujde vždy a všetkým.To že je nepriťažlivy neznamena že nemôže byť dobrý partner.
Len sa bojím,aby si s ním nemala ešte problém. Proste,ja som zástanca toho,že kamaráti muž a žena a (bez aspoň z jednej strany-sympatie a ak nie je jeden gay,či lesbička), proste nefunguje. Možno ešte,ak spolu vyrastali skoro ako súrodenci (ten typ chalana, ktorému hovoríš o svojích láskach, vzťahoch, problémoch). Aj keď ...,aj tu sa isto našli výnimky. Láska si proste nevyberá. Musíš len jasne povedať,aj za podmienky,že stratiš kamaráta. Mrzuté 😏
A prečo sa s ním kamarátiš, keď on zjavne nemá záujem, byť len tvojím kamarátom? Kamarátstvo medzi mužom a ženou existuje iba za predpokladu, že to obaja berú, len ako kamarátstvo. Nič viac.
Preruš kontakt.
Co je to za kamarata, ktory po tebe ide? Ja mam tiez dobrych kamaratov, ale ziaden nikdy nemal ziadne ine zamery a ak by mali, tak by to uz davno kamarati neboli...
Z vlastnej skúsenosti poviem. Čakala som na bývalého že sa vráti. Prišiel niekto iný do cesty fajn kamoš ... Lenže dlho som hľadala spôsob ako mu povedať že ho beriem len ako kaša nič viac. Ale dačo mi hovorilo skús mu dať šancu. Toho roku je 10rokov čo sme spolu a 5 rokov manželia.
@januska12323 3 roky robí drahoty😀
A za 3 roky si nemala frajera, ani prilezitostne oné 🤭
treba mu to povedat rovno do huby, ze proste sa ti nepaci. Chlapi naznacovaniu nerozumeju, na nich musis priamo a po lopate.
@kitycat nemala naposledy som mala frajera pred 3 rokmi práve
Väčšina mužov o ktorých som mala záujem chcela len sex a zas nie som ja taka ze len spat s niekym bez šance na vztah s tou osobou
@alickapusinka to je pravda ale čo z toho keď sa budem premahat do sexu potom
@petracandle vôbec mu nepíšem prvá nikdy ani som nič od neho nepotrebovala, prostre naši spoločni kamoši si z neho spravili srandu mu povedali ze sa k sebe hodíme a odvtedy je jak chujko
Nie je chujko! Je len zaľúbený. A nie je ani kamarát,keď ho tak menuješ. Povedz mu do očí,že nemáš záujem a nenamotavaj ho toľké roky,len preto aby si bola v kolektíve.
Ale ja som nepisala máš mať s nim vzťah ale že nie všetci sú pekní.TY sa zariad podľa seba.Ja som len písala kôli tomu že nie je priťažlivy. Každý byť pekný nemusí.A nie že máš mať s nim vzťah.
Chudák, dávať mu falošné nádeje 🥲
Tak mu nenaznačuj,ale jasne mu to povedz. "Počuj Jožo,si fajn kamarát,ale nič viac a ak to nepochopíš,stratiš aj kamarátku".