Kamarát sa do mna zaľúbil

24. mar 2024

Ahojte baby. Mám problém, kamarat ktorého som brala ako skutočného kamoša, sa do mna zaľúbil. Ja k nemu nič necitim (ani nikdy nebudem, nepáči sa mi po žiadnej stránke). Zrazu si ma začal ako keby privlastňovať. Je dotieravy, otravný. Som si vedomá, že kamarátstvo skončilo... Co mám robiť? Slušne som ku povedala, že nemám záujem no jemu to zrejme nedochádza…

vanilkovazmrzka
24. mar 2024

Tak asi jedine prerusit kontakt a nestretavat sa.

lindous
24. mar 2024

No možností nie je zrovna veľa, ja to vidím na obmedzenie kontaktu, nestretávanie sa… nemusíš ho odstrihnúť zo dňa na deň úplne, kludne mu vysvetli čo je za tým, ale v konečnom dôsledku to bude aj pre jeho dobro

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
24. mar 2024

@vanilkovazmrzka
@lindous bohužiaľ ženy, stretávať sa musíme 🙄 nebudem viac privblizovat prečo (pre istotu)
@sheila121 hnus co ti poviem 🤢🤢🤢

hanaxxx
24. mar 2024

Mne sa toto stalo s kolegom, nic nepomohlo, az ked som sa vydala.

hanaxxx
24. mar 2024

Alebo skus si vymysliet priatela, to pomoze trochu.

autor
24. mar 2024

@hanaxxx aj nad tým som uvažovala, aby nás spolu niekde videl (ale som single, zatial)

autor
24. mar 2024

@hanaxxx tak sa vydám!!! 🙈

zena666
24. mar 2024

Zažila som 🤦🏼‍♀️

autor
24. mar 2024

@zena666 aj sa to vyriešilo?☹️

zena666
24. mar 2024

Ukončila som kontakt ... inak všetko sedi ako u teba rok skm sa snažila ale islo to k horšiemu od cudzích som sa dozvedela, že ideme mať spolu deti 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😀😀

vanilkovazmrzka
24. mar 2024

Pokial nie ste kolegovia alebo spoluziaci, urcite je mozne nestretavat sa… a stale sa nim proste mozes prestat rozpravat a vyhladavat radsej spolocnost niekoho ineho.

autor
24. mar 2024

@zena666 bozeee 😂

domkakvet
24. mar 2024

Najlepsie by bolo obmedzit kontakt, ale to pises, ze sa neda, tak bud s nim aspon co najmenej.

babkaland
24. mar 2024

A ja si prosim radu z opacnej strany:
AKO SA ODLUBIT?
Mne sa to casto stava ze sa zalubujem do kamaratok alebo kolegyn, ci zien ktore poznam ale som slusny clovek tak niesom dotieravy. Je to moj problem ze som sa zalubil, nie jej. Respektujem to. Len ten co je zalubeny ho to trocha boli, lebo viete aka je nestastna laska. Mate to v sebe, neviete ju pustit z hlavy, neda sa to len tak vypnut, ze si poviem - no a nelub ju! Tak ako z toho von? Ja im nechcem zle.

michaela789
25. mar 2024

Stalo sa mi to v práci 🤦🏻‍♀️ Bola som zadaná s mojim terajším manželom. Kolega, chronický hľadač lásky, si úplne nesprávne vysvetlil moju pracovnú slušnosť. V hlave si vytvoril akýsi scenár, že sme sa len stretli v nesprávnom čase a že keby sme sa spoznali skôr tak by sme boli pár ako z románu 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ párkrát som dokonca videla jeho auto pred našou bytovkou, keď som prichádzala domov z práce. Keď už to inak nešlo, musela som byť jednoducho hnusná. Narovinu som mu povedala, že o muža jeho typu by som nikdy záujem nemala, ani keby som bola slobodná, slepá, hluchá a padnutá na hlavu. Skúšal to potom hrať na vydieranie akože "myslel som si, že si iná ale ty takto". Postupne to prešlo na tóninu "chvalabohu, že som sa spamätal. Takú mrchu by som fakt doma mať nechcel a ty môžeš akurát tak banovať"....no, veľmi nepríjemné celé, vzhľadom na to, že sme sa stretávali v práci. Pomohlo až keď som ostala tehotná a odišla z práce na materskú...a aj to mi písal ešte sem tam nejaký čas na messenger, že mu je ľúto "ako to medzi nami skončilo". 🤦🏻‍♀️ Ale časom ustalo aj to.
Moja rada - buď hnusná a daj mu po nose skôr, ako sa to zhorší. Tieto typy, čo nevedia pochopiť nie, sú podľa mňa veľmi nebezpeční ľudia.

frantisska
25. mar 2024

Moja skúsenosť je, že to treba povedať naozaj veľmi rázne, tak aby nevznikol priestor na žiadne nádeje. Niekedy si žena mysli že to tak urobila, ale opačná strana stále vidí priestor na dvorenie. No ak si to tak urobila, tak to bude ťažké. Je o tom jeden super film francúzsky A la folie, pas du toût.

mathob
25. mar 2024

@frantisska videla som film, odporúčam... A súhlasím musíš byť ostrá, lebo tam to inak nejde...

autor
25. mar 2024

@michaela789 presne, on mal v hlave určitý scenár… 😂 ale len on bohužiaľ 😂

autor
25. mar 2024

Baby, ja som žila v tom, že mu to docvaklo. Ale on je chorý človek zrejme 😂

26ka
29. máj 2024

Autorka a ako to dopadlo?

autor
29. máj 2024

@26ka jeho reči ignorujem. Nezaujíma ma. Správanie ma take isté, ale ja mu už nič na to nehovorím, len si pomyslím svoje.