Kamarát s výhodami

lordpeter
14. feb 2023

Ahojte začala som sa stretávať s jedným dlhoročným kamarátom keďže som sama, trvalo to asi par mesiacov keď u mňa prespával no a nejak som sa namotala. On spočiatku tiež a dával to najavo potom cuvol, rozhodol sa to cele ukončiť a ja som ostala zaľúbená do neho. On nechcel vzťah a teraz neviem ako ďalej keďže ho ľúbim a on všetko popiera a nechce ani komunikovať pre dobro oboch stran.. Čo urobiť? Tváriť sa že ma viac nezaujíma a dako to potlačiť v sebe alebo zabojovať o neho alebo čo.. Alebo ho všade bloknúť, som zúfalá. Fakt

janinah
14. feb 2023

Nezaujímaš ho..teda len tá jedna časť z teba...nenatiskaj sa.aspon kúsok hrdosti si zachovaj.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tanyag
14. feb 2023

O čo chceš bojovať prosím ťa? veď ti jasne povedal, že ťa nechce do vzťahu, bola si mu dobrá len do postele a tam to z jeho strany končí...nie som proti kamarátstvu s výhodami, ale treba si v hlave ujasniť, čo chceš...a nie namotať sa...chlapec asi vie, čo chce...a ty to určite nie si, tak sa nestrápňuj zbytočne pred ním...

h2
14. feb 2023

Ako chceš zabojovať? Nechce ťa, nemá záujem o vzťah. Ber to, ako keby ste spolu chodili a on ťa nechal. Neurobíš s tým nič.

lordpeter
autor
14. feb 2023

Človek by sa aj nenamotal, ale sex s ním bol úžasný a chcela by som to ešte niekedy no on už to nechce že to nieje z dlhodobého hľadiska funkčné

dadis
14. feb 2023

Ano, bloknut, zabudnut. On sa ti vyhyba, lebo ta uz viac namotavat nechce, kedze neciti to, co ty. Takze musis ho vymazat zo svojho zivota a hlavy, odsmutit, zabudnut a cakat na dalsie zalubenie. Kamaratstva s vyhodami nie su vhodne pre citlive zeny, my nevieme oddelit sex od citov.

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dodo1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
14. feb 2023

vykašli sa na neho....
isto nájdeš niekoho s kým budeš šťastná a potom si povieš aká si bola hlúpa že si sa trápila kvôli ničomu...

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
toskanka
14. feb 2023

No s týmto už nič, len zabudnúť a poučiť sa z toho, že kamarátstvo s výhodami nie je pre teba. Nie každá žena má na toto "gule".

muchotrafka298
14. feb 2023

Z vlastnej skusenosti Ti napisem, ze nebud hlupa a nic od neho necakaj. ja som to mala takto kedysi, ked som bola velmi mlada. Pre neho som nic neznamenala, aj sa tak ku mne choval, neskor si nasiel prachatu babu, taku seberovnu k sebe. Ja som sa trapila a bolo to uplne zbytocne. Lebo ano, dohodli sme sa, on cast dohody dodrzal, nikdy mi nic nesluboval.

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dodo1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ujaju
14. feb 2023

Evidentne nemá záujem, keby mal tak sa chová inak, takže by som to nechala tak. Nečakala by som na neho, takýto chlap ti za to nestojí, radšej sa preber, začni sa venovať sama sebe a nejaký príde, u ktorého budeš na prvom mieste.

lintu
14. feb 2023

Snívaš o niečom, čo sa nestane. Hraj jeho hru. Proste ste skončili a momentálne by ste sa naozaj nijakým spôsobom nemali stretávať. Hľadaj inde.

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
toskanka
14. feb 2023

@dodo1981 Ide o to poznať sám seba. Ak nedokážem mať niekoho len na sex, tak sa takýmto vzťahom vyhýbam a nedám sa do toho dotlačiť. Kto na to má, nech sa páči.

simona2001
14. feb 2023

@lordpeter určite sa mu nevtieraj...keby ťa chcel tak toto nerobí.

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
toskanka
14. feb 2023

@dodo1981 Veď ja som to zle ani nezobrala 🙂. Len toľko som chcela povedať, že je dobre to predtým zvážiť, ako potom plakať nad rozliatym mliekom.

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katkine_terapie
14. feb 2023

Ani nevies, aku velku sluzbu ti dotycny spravil, ze to utal ked si sa namotala. On vztah nechcel, ty ano. Mohol to tahat este dlho a vyuzivat tvoju zalubenost. Ale mal aspon tolko slusnosti v sebe, ze ti nechcel dalej ublizovat. Co mas spravit? Zamestnat telo aj mysel (oxytocin a dopamin sa po case upokoja 🙂 ), aby nemali cas na tuzbu po tom peknom, co si zazivali. Odporuca sa telo zasobit trosku adrenalinom (samozrejme v rozumenj miere) npr. beh, box, power joga, zumba ale pokojne aj nejaky triler, diskoteka, zabava s kamoskami...a potom to vyvaz napriklad wellnessom, ucenim jazyka, dobrou knihou.

vestec_jozef
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dodo1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tanyag
14. feb 2023

@dodo1981 Možno on slobodný nebol 🤷‍♀️ kto vie...a možno aj preto, to ukončil...ja som slobodná, a ani si nevieš predstaviť koľko ženatých chce len sex...

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dodo1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tanyag
14. feb 2023

@dodo1981 😂😂 len nech ťa tu neukrižujú niektoré ženy, veľa šťastia do života prajem 🙂 či už s rukou alebo ženou 🤭🤭🤭

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz