Kamarát s výhodami

evickaban
16. aug 2024

Ahoj,
rada by som si prečítala názory iných ľudí.Pred pár mesiacmi som sa zoznámila o dosť starším ,,tatinom,,. Dohodli sme sa na tom, že budeme kamaráti s výhodami,pretože potrebuje najskôr spoznať babu aby s ňou začal chodiť.Chodíme spolu na obedy,prechádzame sa,prespávam uňho alebo on u mňa. Stará sa,zaujíma sa, pomáha mi ak niečo potrebujem. Keď sa chceme stretnúť,tak odloží aj dôležité veci bokom.Objímame sa,hladkáme, bozkávame,niekedy spíme spolu. V posteli funguje chémia a v kamarátstve ma veľmi priťahuje. Myslím si,že jeho ex priateľka,s ktorou býva nie je iba jeho ex a kvôli tomu nechce aby som niekomu o nás hovorila.

enmery
16. aug 2024

Preboha. To čo je za hlúposť, byť kamarát s výhodami, lebo on potrebuje babu najprv spoznať, kým s ňou začne chodiť.🤦‍♀️ On chce len sex a opil Ťa rožkom.

lindusss2016
16. aug 2024

@evickaban a ked prespavas u neho, kde spi jeho ex?

ibrunova
16. aug 2024

Z toho príspevku cítiť riadnu naivitu.

lienka.7
16. aug 2024

@evickaban 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ omg 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ koľko máš rokov, ze ta takto ľahko opil rozkom???

0silvia0
16. aug 2024

@evickaban a kvoli comu chces poznat nazory inych ludi? O com chces diskutovat? Ved ste len kamarati s vyhodami, na tom ste sa predsa dohodli, nie?

nika3136
16. aug 2024

Si jeho milenkou. A dalej? 😃

domkakvet
16. aug 2024

@evickaban toto je bud vymyslene, alebo velmi naivne a zasadna vec, dlhodoby vztah nezacina tym, ze ste najskor milenci.

patus_2
16. aug 2024

@evickaban pozri, on má ženu, ktorá určite nieje jeho ex a ty mu robíš matrac. Keď sa mu zachce, zavolá ti a potom ťa nepozná. Maj trošku úcty a hrdosti a pošli ho kade ľahšie. Podľa možnosti čím skôr, lebo keď budeš tehotná, tak to bude oveľa komplikovanejšie.

ina2405
16. aug 2024

@evickaban ach...že potrebuje najprv spoznať ženu 🫣

enmery
16. aug 2024

@ina2405 Že?Ani Ezop sa na týchto bájkarov nechytá😁

ina2405
16. aug 2024

@enmery evidentne to zaberá.
Autorka, tento fuckboy ti o pár mesiacov povie, že si ho nezaslúžiš, že ťa miluje, ale nemôže ti dať čo chceš. Prípadne, že pri tebe trpí lebo si požadovačná a odkopne ťa.

ina2405
16. aug 2024

Pardón preklep, že si on teba nezaslúži

brendaa
16. aug 2024

@evickaban no čo spáva s tebou aj s ňou...toto si chcela počuť?

irusa
16. aug 2024

ale téma vymyslená...asi zase sa tu niekto nudí....https://www.babyweb.sk/ako-dalej-som-tehotna-sama

7miriam77
16. aug 2024

Očividne jemu taký "vzťah" vyhovuje, no tebe nie. Si jeho milenkou a asi chces viac, tak jedine sa s ním o Tom porozprávať. No myslím, že on viac nechce

maruskat
16. aug 2024

@evickaban mala si svoj príspevok začať s tym čo si napísala ako posledné...že byva so svojou ex aj keď ty si nemyslis že je ex..ďalej by som to nemusela ani čítať...to niekomu aj uveriš? Hlavné keď o vás nikto nemôže vedieť...🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️to je jasné že sú spolu,ty si len tak..na zábavu..kam tento svet speje, nechápem 😭😭😭

niki35
16. aug 2024

@evickaban tak to je taká blbosť, že až to bolí 😛 že ťa chce najprv spoznať aby s tebou začal chodiť. Poriadne si s tebou zasexuje a potom ti povie čo? Že prepáč ale spoznal som ťa a prišiel som na to že z toho nič viac nebude? Keď ho omrzí sex s tebou tak to tak urobí. Inak dobra výhovorka že tá musí najprv spoznať. Keby ti narovinu povedal ze chce len sex tak mi si mu asi nedala nie? 🤪 Nejako to musel zahrať.
Zažila som uz taký návrh raz len on je slobodný narozdiel od tvojho. Mal o mňa záujem ale povedal že on chce najprv kamarátku s výhodami lebo že on len tak do vzťahu nejde. Samozrejme že som ho hneď odmietla a nic medzi nami nebolo. Má u mňa take malé bezvýznamné plus aspoň zato ze ma nenamotaval sladkými rečičkami ako muži zvyknú, ale narovinu povedal o čo mu ide a podľa toho som sa zariadila a odmietla hneď 🙂

alickapusinka
16. aug 2024

Jej chudáčik kamárat s výhodami akúrat tak pre neho vyhodi. Nemôžme sa ukazovať lebo jeho ex nie je jeho ex. Presne tak aj by som si najprv pozisťovala ako sa veci majú a potom mu všetko rozbalila za horúca ale to som ja.Takže tebe neprekáža akú máš hodnotu voči sebe. Ostaneš tehotna a bude po zábave že zrazu zisťiš že bývalka ex je jeho normálne súčastna partnerka.Majú deti ak nie je ľahke odisť a blbosti typu najprv ťa chce spoznať však asi 15 rokov nemate. Hlúposti splieta možno im nefunguje sex spolu ale ináč všetko klape preto hľada inde. Tak že veľke nároky si nerob je to podľa mna kurevník a riskuješ nejaku pliagu popri tej ex má okrem teba určite dalšie ženy naivne ako TY. Ktorým namaže med okolo ústa a nič s toho. Maj v sebe hrdosť a skonči tento žiaden vzťah.Ak by boli vo vzťahu deti nepoviem vtedy sa odchadza veľmi ťažko nerozhoduj už len za seba ale aj za deti ale pokiaľ nie sú deti je to jeho ex nechápem nič mu nestoji v ceste.A tvoja intuícia je správna podľa mna nie je to jeho ex ale súčastna. Už tu podobna téma bola asi aj tvoja ale klame ťa podľa mňa.Ja by som s nim nespala nevieš s kým dalšim sa stretava s akou ženou.Aby potom následky neboli horšie myslím nie tehotenstvo ale nejaka pliaga ktorej sa už nikdy nezbaviš.

cimage
16. aug 2024

Potrebuje najskor zenu spoznat, ale spat s nou moze hned. To je naozaj pekne od neho. A mas pravdu, jeho ex nie je jeho ex. Robi z teba blbku.

nyusika
16. aug 2024

jasne, potrebuje dokladne spoznat tvoju vnutornu krasu 😀 😀 😀
cez susku, inak to nejde

lienka.7
16. aug 2024

@nyusika 🙈🙈🙈 vystihla si to úplne presne 🤣🤣🤣

rozculena
16. aug 2024
gerber58
16. aug 2024

@evickaban to je riadna blbosť, že ste kamaráti s výhodami, pretože ťa chce spoznať lepšie...čo chce vedieť, či si dobrá dračica v posteli alebo riadne poleno? :D