Kamarát podvádza

13. aug 2023

ahojte, mame kamaráta dlhoročného, ktorý podvádzal stále svoju priateľku (moju kamarátku) rozišli sa.... Teraz už pár rokov ma inú, majú už spolu aj dieťa a byvaju spolu, no podvádza aj túto priateľku. Všetci jeho kamaráti o tom vieme, ju poznáme len cez neho, občas sa stretávame spolu všetci ale častejšie len s nim samým. Proste je to v partii také verejné tajomstvo, všetci to vedia a nikto o tom nehovorí. Dokonca si nejakú "..." pozval aj na stretnutie s nami... Bolo to trochu trápne, vtedy sme mu dohovarali a on si chybu aj prizná ale tam to končí.. Neviem ci ma len tu jednu a tú situ alebo aj viacej tých žien. A otázka ako sa k tomu postaviť? Je to jeho život, ale je mi to také trápne pred tou jeho priateľkou dupľom keď majú takú krásnu dcérku.

bluemoon24
13. aug 2023

Nijak. Kamaradovi jsi svuj nazor rekla a tam to konci. Je mozne, ze jeho pritelkyne to i vi a rozhodla se to neresit.

sasa1310
13. aug 2023

no nechcela by som chodiť do spoločnosti, kde všetci vedia, že ma partner podvádza a všetci sú ticho. Preto si myslím, že jednoznačne povedať. Neznášam klamstvá a ja osobne by som sa jej nevedela do očí pozerať a vedieť, čo stvára ten jej priateľ.

amer_pogeris
13. aug 2023

A ako sa k tomu stavajú ostatní členovia partie? Ako to vnímajú oni?

januska12323
13. aug 2023

Neviem ako sa dá s takým bezcharakternym človekom kamarátiť.

denisa0504
13. aug 2023

Toto ma tak neskutočne štve. Ja viem, že väčšina ti tu napíše, že je to ich vec a máš to nechať tak, no predstav si na mieste tej podvádzanej seba. Ja by som to teda určite chcela vedieť. Chcela by som, aby mi niekto otvoril oči a minimálne ak by som aj zo začiatku neverila, aspoň by som spozornela a začala si viac partnera všímať. Takto môže ona stratiť roky pri debilovi ktorý si ju neváži a neskôr bude aj ich dcéra viac trpieť ako keď sa rozídu teraz. Ja by som to povedala a chcela by som, aby sa aj ostatný ku mne zachovali čestne a nerobili aj ony zo mňa debila

hladamematku
13. aug 2023

Toto je presne to že ja si priateľov vyberám podľa životných hodnôt preto som väčšinu počas korony stratila lebo sa stali dezolatmiu...čiže ak ti to vadí prečo je stále tvoj priatel. Nadhod tému v partii ako sa k tomu ostatní postavia

hladamematku
13. aug 2023

Ak chces veľmi pomôcť žene ako žena tak jej pošli anonym je to ľahké...špinavosti síce ale babe zachránis srdce..

maxalla
13. aug 2023

Ja by som sa do toho nemiesala.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martinka13
13. aug 2023

Nerieš. Jeho problém...

ankare
13. aug 2023

Asi by som to nepovedala. Ty budeš najhoršia.

vanilkovazmrzka
13. aug 2023

Ja by som minimalne odmietla ist na take stretnutie, na ktore si miesto partnerky dotiahne nejaku stetku.

Je to odporne, vlastne by taky odporny clovek ani viac nebol mojim priatelom.

reisi
13. aug 2023

Mne by sa nepacilo keby to vsetci vedia iba ja nie. Keby sa to dialo v mojom okoli asi by som inteligentne a jemne nieco nacrtla. Aj ked toto je situacia kedy sa to moze otocit prave voci tomu, kto na to upozorni. Osobne nemam rada nespravodlivost, hejt atd vzdy sa postavim na stranu komu je ublizovane, takze nejaky kopanec sa vzdy ujde aj mne.

jablkovastrudla
13. aug 2023

@denisa0504 vies preco vacsina napise ze aby Sa do toho nestarala? Lebo skonci ako najhorsia, a to ti hovorim zo svojej skusenosti. Kamaratkyn muz ma balil a navrhoval stretko, ja som bola stastne zadana. Chodil za mnou do prace a daval mi tam navrhy. Ked som jej to povedala tak prerusila kontakt s kym? So mnou 😏 nakoniec zistila ze bol dokonca zenaty, chvilu na to ako sa rozisli mal dokonca dieta takze podvadzal svoju tehotnu zenu. Kto skoncil ako najvacsia svina? Ja. A drviva vacsina skonci zial takto, lebo ego zeny.

svetlonos
13. aug 2023

Pokojne jej to povedz ak:
- mas pre nu nasledne riesenie problemu
- budes jej oporou
- povies kamosovi pred celou partiou, ze sa to nehodi
- mas pre nu nahradne byvanie, pripadne financie
- poznas ju natoľko dobre, aby si vedela, ze si po tvojom odhaleni nic neurobi
Nie kazda zena toto zvladne. Osobna skusenost s kamoskou, v slabej chvili si takmer nieco urobila. Maju deti...

hugger
13. aug 2023

charakterovo sme kazdy priemerom piatich priatelov s ktorymi travime najviac casu, takze vysledkom je ze jeho spravanie vrha nepriaznive svetlo na kazdeho z vas.

Hovorit s nim, nie s jeho partnerkou.

mooonika1975
13. aug 2023

@sasa1310 presne, všetci ju beru ako chuderu, čo ju muž podvádza a nikto jej to nepovie, mojimi kamarátmi by teda nikdy neboli

muchotrafka298
13. aug 2023

Ja som zazila obe situacie, bola som podvadzana a vsetci to vedeli /po rozchode som uz ziadnych kamaratov nemala, prestali sa so mnou bavit, vyhodnejsie bolo bavit sa s ex/ a tiez som sa raz druhym zastarala do vztahu. Naposledy, nestalo to za ti a vlastne som z toho vysla ako totalna 🐮

marhulka2022
13. aug 2023

Tiez sme mali spolocnych kamaratov kde muz podvadzal svoju zenu s jej sestrou.. nemala som na to zaludok, zrusili sme snimi kontakt s manzelom. Ma uplne super zenu, nechapem preco to robi..

denisa0504
13. aug 2023

@jablkovastrudla keďže nie sú veľké kamošky, môže jej to byť jedno aj keby sa na ňu za to naštve. Dôležitejšie je, aký je kto človek. Či je niekto úprimný a hľadí skôr na dobro druhých, alebo sa na všetko kašle, že veď jeho do toho nič a ešte možno bude najhorší, tak nechá, nech sa dejú zlé veci... Ja chcem mať vždy svedomie čisté a chcem, možno naivne žiť v svete, kde si ľudia pomáhajú a myslia jeden na druhého, aby pravda a slušnosť vždy vyhrali..

muchotrafka298
13. aug 2023

@marhulka2022 ja sa ani po rokoch neviem s tymi ludmi bavit, aj ked z ich strany zaujem bol. ze vedeli, ze ma dotycny podvadza s niekym inym, veselo mu lajkovali fotky na socialnych sietach a mne sa pozerali bez mihnutia oka do oci, ako keby sa nechumelilo na spolocnych stretkach.

sante81
13. aug 2023

Mala som podobnú skúsenosť, ja som bola tá podvádzana a všetci okolo vedeli, iba ja nie. Keď to prasklo, cítila som sa ako idiot. Všetkých ,,priateľov,, som odstrihla..

rebrambora
13. aug 2023

Mozno o tom vie.
Ved jej daj anonymne vediet.

klarolinne
13. aug 2023

Ja sa tiež prikláňam k tomu mlčaniu. Nehas čo ťa nepáli, ako sa vraví ALE dôrazne by som kamošovi povedala, aby si tú svoju štetku nechal doma, alebo by som išla domov keď ju dotiahne. Jedna vec je mlčať, druhá byť komplicom.

maranta_leuconeura
13. aug 2023

Vy ste pokrytci a v mojich ociach otrasna partia. Kryjete nevernika len preto ze je to vas kamos, to vam nie je zo seba zle? Pred nou co? Usmeviky, objatia, best friends ste, ze? 🤢
Poviem ti co sme my urobili, ked sme sa o nasom kamosovi (poznali sme sa uz od strednej) dozvedeli, ze podvadza svoju priatelku. Odstrihli sme ho a s nou (pozname sa len par rokov, boli kratko spolu) sa doteraz kamaratime. Ano, je nam luto, ze sme stratili kamarata, ale on sa sam rozhodol byt chrapunom a my sme sa zas rozhodli podrzat cloveka, co si tu situaciu nevybral (ju).

autor
13. aug 2023

@vanilkovazmrzka no to sa dopredu nevedelo, že príde aj ona.. My sme potom všetci odišli, a oni zostali sami..
@maranta_leuconeura nie, ndobjimame sa.. Pozdravímd sa, prehodíme par slov, prevažne o malej a tam to hasne..

yellow28
13. aug 2023

Videla si český film Medvidek? Tam je krásna scéna, ktorou by som sa riadila aj ja...všetci vedeli, že muž podvádza svoju ženu...až to jedna nevydržala a povedala tomu neverníkovi, že má určity čas, aby to sám povedal svojej žene, inak jej to povie sama... toto je podľa mňa fér riešenie

78787878
13. aug 2023

Tiez som sa nemohla pozerat na to, ako moj najlepsi kamarat, s ktorym sa pozname takmer od detstva, podvadza zenu a co vystraja svojim detom. S nim som uplne prerusila kontakt, s nou a s detmi prave naopak. Nebud mlciaca vacsina, zjavne Ti to tiez nie je lahostajne. Sposob uz najdes sama.

kittykat22
13. aug 2023

Napis anonymne aj s menom baby. Ked to vedia vsetci nikdy sa nepride na to, ze si to bola ty. Zober si, ze by si bola v rovnakej pozicii a vsetci by boli ticho ako peny.

autor
14. aug 2023

Keď ja ani sama neviem... Mozno je to karma ona podvádzala svojho priateľa s týmto mojim kamarátom (mali spolu aj dieťa) a tak sa rozišli a ona je teraz s týmto a majú spolu dieťa plus aj to jej predošlé žije s nimi.. No a teraz je podvádza a ona.. Ale ja nevidím do ich vzťahu, iba co nám hovorí on.. Vrja to nie je ružové,... Veľa negatív nám hovorí a s ňou sa nepoznám natoľko aby som sa jej také veci vyoytovala a ani neviem ci by mi to povedala, keďže mňa berie ze som kamarátka "muža" nie jej, či by som mu nedonasala co naňho hovorí (co by som samozrejme neurobila)