Čaute. Píšem s jedným chlapíkom dlhší čas, pár stretiek bolo, potom sa to zastavilo. Párkrát sme sa pohádali, myslel si, že chcem niečo viac, on mne vysvetlil, že nechce, tak sme sa uzrozumeli. Stretka rušil a aj keď sme sa dopredu dohodli, vyhovoril sa na naladu. Príde mi úplne náladový od začiatku.
Konverzacia chladla, potom sme sa znovu dali do kontaktu, pozvala som ho von, na co povedal, ze chce ist a znova po par dnoch sa pýtam či to platí, a jeho odpoved len taka vlazna, ze nevie ci to dodrzi, pretoze je rozbity...kokos ale aj ja som z roboty.
Mne už sa nechce terapit očividne pre takéhoto "blba"...nechápem prečo si dokážeme rozumieť, všetko vie byť super a potom sa chová zase odmerane a človek si nevie čo myslieť. Čo by ste robili na mojom mieste.
Ja už som stratila trpezlivost.
Ďakujem za rady nejake...
Vysrala by som sa nanho.
nechápem,prečo sa mu stále pcháš do riti,veď je to debil
A nad čím sa akože chceš trápiť? Vysvetlil ti, že od teba nechce nič viac. Aj kamoška si mu zjavne dobrá, keď on potrebuje. V podstate sa k tebe správa, len ako mu sama dovolíš.
Kaslala na to. Evidentne o teba nestoji v ziadnom smere. Maj hrdost a minimalne ho uz ty prva nikam nevolaj
Zablokovať
On proste nemá záujem, za to sa snáď na neho ani nedá hnevať,nikoho nemôžeš donútiť, aby ho mal, škoda len že ti to nedokáže povedať narovinu, ale už si to mohla pochopiť aj sama.. navyše pár stretiek a pár krát sme sa pohádali neznie akože si super rozumiete a to že to stále riešiš a niekam ho voláš neznie ani akože nechceš nič viac a povedala by som, že on to z teba cíti tiež
Nevolaj ho nikam, nevtieraj sa.ked ma chlap naozaj zaujem, prejde hory doly a urobi vsetko mozne aby ste boli spolu.ked sa vyhovara, nema zaujem.maj hrdost
Nema zaujem a skryva to za naladovost. Nevie ti to povedat na rovinu. Tiez som z prostredia, kde sa asertivita "nenosila" a doteraz s tym bojujem. Neoznacoval by som ho automaticky za blba. Je blb preto, lebo ta nechce? 🙂
Nechce viac mu nepis
A tu sa mu kvôli čomu doprostred? Kašli na neho..
Je to jediný chlap v okruhu 150 kilometrov, že sa chceš s ním baviť a chodiť s ním von, napriek tomu, že ste sa párkrát pohádali, je náladový, nechce nič viac, jeho odpovede sú vlažné a pôsobí odmerane, no proste je to "blb"?