Kamarát na cyklistiku s výhodami

16. sep 2023

Ahojte. Spoznala som skvelého kamaráta, ktorý miluje moju najlepšiu záľubu a to je cyklistika. Pravidelne spolu chodíme bicyklovať. Lepšieho kamaráta pre tento šport som nikdy v živote nemala. Na aute má strešný nosič a vieme si tak zájsť na bicykli kdekoľvek. Naše kamarátstvo sa posunulo na vyššiu úroveň keď sme sa spolu vyspali. Postupom času sme sa okrem cyklistiky stretávali aj v posteli. Obaja sme single, tak nám to aj vyhovovalo. Postupom času sa na mňa začali zvláštne dívať kamarátky a aj rodina tiež na to nemá moc dobrý názor. Postupom času som zistila, že kvôli tomu, že fungujem na kamarátstve s výhodami nemám už žiadnych nápadníkov, ktorí si so mnou vedia predstaviť chodiť. Keď som mu povedala, že by som s nim chcela už len chodiť na bike a nemávať spolu sex, odmietol to. Keď som sa s nim párkrát odmietla vyspať, odmietol ísť so mnou na bicykel. Čiže som v začarovanom kruhu.

Cyklistiku a jeho spoločnosť milujem. Prežívam najkrajšie cyklo obdobie v živote a zároveň váham, či to všetko neukončiť. Ako by ste sa vy vyriešili? Stretávali by ste sa s kamarátom s výhodami aj keď je úplne jasné, že nikdy spolu neskončíme ako pár?

martinmmartin
16. sep 2023

a verzia partner s byciklom nemoze byt? Sak do toho prastite ked je to take fasa

ysseba
16. sep 2023

A prečo nemôžete spolu chodiť a byť oficiálne vo vzťahu? Ty single on single, rozumiete si, máš rada jeho spoločnosť, spávate spolu. Tak kde je problém?

anjelicek26
16. sep 2023

Tak rozne zivotne fazy, rozne formy vztahu... zalezi od veku a okolnosti, mne by to vadilo, travit spolu cas, spavat spolu a tvarit sa, ze nie sme par...

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
16. sep 2023

Nasťahovala som sa na mesiac ku nemu a zistila som, že nevieme fungovať v spoločnej domácnosti. Veľmi ma to aj mrzelo a zistila som, že ako pár v domácnosti je to čistá katastrofa. Keď sa ale stretávame na bicykli, je to niečo nádherné, krásna príroda, zážitky a sme na dvoch kolesách spolu šťastní.

bluka2
16. sep 2023

Ja by som v tom pokračovala 😀 názor okolia by ma abolútne nezaujímal

anjelicek26
16. sep 2023

Vy ste skocili zo spolocnych vyletov rovno do spolocneho byvania? Nic medzi tym? Ziadna restika, kino, ja spim u teba, ty u mna, ale kazdy ideme pekne domov, ziadna spolocna dvoj-troj dnova dovolenka, tie klasicke kroky a otukavanie pred spolocnym byvanim?

bloger
16. sep 2023

To je také romantické. Držím palce a veľa krásnych zážitkov prajem. Možno spolu precestujete aj celý svet.

ckocka
16. sep 2023

Tie výhody praktikujte bez zverejňovania. Keď všetci vedia že s niekým spíš ťažko možeš čakať húf nápadníkov so záujmom o vážny vzťah.

ivangeline
16. sep 2023

Tiež ma napadlo,ze ako to vsetci okolo teba vedia. :D

thereisabear
16. sep 2023

A ako tí potenciálni nápadníci vedia o tvojom kamarátstve s výhodami, teda presnejšie o tých výhodách? Veď si to nechaj pre seba.

domkakvet
16. sep 2023

Podla mojho nazoru to treba ukoncit, lebo ako pises potom si nemozes najst vztah, okrem toho mozes nechcenne otehotniet.

viestta
16. sep 2023

Takze tvoja predstava je kamarat na bicykel, ale podla moznosti nic viac a potom este jeden, s ktorym budes tvorit par? Neviem, ci sa najde nejaky chlap, ktory by si dal vysvetlit, ze vy sa len bicyklujete...
Takze toto nevyslo, treba pohladat takeho co bude rad bicyklovat ale bude pouzitelny aj v inych oblastiach ako sport a sex.

toskanka
16. sep 2023

Ak je úplne jasné, že nikdy neskoncite ako pár a tebe takáto forma vzťahu nevyhovuje, tak by som sa začala obzerať po inom partakovi na bike. Tento šport milujem tiež a ako žena ti poviem, že nového parťáka budeš mať takmer okamžite. Prečo by si mala s ním spávať len kvôli tomu, aby si mala spoločnosť na cyklotury?

januska12323
16. sep 2023

O ženu, ktorá na počkanie rozpráva ako si užíva sex s kamošom, nemá záujem žiadny normálny chlap.

h2
16. sep 2023

Tak evidentne má každý z vás iný názor na to, čo si predstavujete pod pojmom "zajazdiť si spolu". 😁

lenuska9999
16. sep 2023

A prečo si to každému vytrúbila ? Rodina, kamarátom atď ? 😄

sissy27
16. sep 2023

Ja len rozmyslam, naco si kazdemu vesala na nos s kym a za akych podmienok trtkas… ved hadam vam nemuseli k tomu sviecku drzat.

jozeffezoj
16. sep 2023

Ja ti poviem tak ako pohľad muža.
Je rozdiel pozerať na ženu s tým ze ma frajera bicyklistu trdkaju spolu.
Alebo trdka ju bicyklista.

Za ďalšie možno ti o ktorých si myslíš ze nemajú záujem si myslia ze s nim chodíš tak ta neriešia.
A keďže si zistila ze spoločne žitia je s ním nemožné tak veľa možností nemáš.
Strešný nosič na streche ma veľa ľudí tak sa tomu prispôsob 🤣
Ale nie. Bud funguj ako chceš a keď vás to raz prestane baviť tak sa posunies.
A každý kamoš co by ta bral na bike, ryby, poľovačku by mal tendenciu ta časom.... čiže len tak do toho nešiel

anketkarka
16. sep 2023

Neviem čo také katastrofálne ste mohli mať pod jednou strechou. Žeby si sa nenamotala na neho a bolo to len o krásnej cyklistike? Ak nepripúšŕťate možnosť spolužitia, tak to radšej vzdajte to cyklo. Keby ste nezačali s výhodami, tak nemáte problém a bikujete si kľudne ďalej...

patricia255
16. sep 2023

Len nechápem načo akože každému vešiaš na nos to s kým spávaš?? Povedz to kamoške,ok... ale rodine hovoríš o kamarátovi s výhodami?
Preboha...
To vážne toto musíš dať okoliu vedieť? Nie je to žiadna hanba, ale nečuduj sa že ťa potom súdia a nikto ťa nechce za frajerku

Asi ťa nepozve nikto na rande keď nemôže vedieť či ešte v ten týždeň nepôjdeš dať po bicykli sex s kamošom

lalenka33
16. sep 2023

A ty by si šla na rande s mužom o ktorom by si vedela, že chodí každé ráno behať s kamoškou s ktorou si po behu aj vrzne? Ja nie.
Očividne celé tvoje mesto vie, že len tak sexuješ s kamošom, tak sa nečuduj, ako sa na teba pozerajú, keď sa tým očividne sama všetkým chváliš.

zero1
16. sep 2023

nasťahovala si sa k nemu a zistila si že vo vzťahu treba riešiť aj iné veci ako randenie a zážitky po vonku. aké prekvapenie. rozumiem tomu dobre že momentálne ťa "vydiera" s tým že ak nebude sex, nebude ani bicykel? ľudia strácajú najlepšie roky života s takýmito ľuďmi. wow

terezka1947
16. sep 2023

Čo tak hľadať vzťah,nie zážitky na bicykli...
Zase neprecenuj bicyklovanie.....keď už ste spolu aj bývali,čo je dosť podstatné a neuviedla si to hneď,nebude to o Tom,že ty si sa naňho namietala a on chce iba zážitky?bicykel je len klišé?

hugger
17. sep 2023

Ja som teda dost konzervativny ale nesudim kamaratstvo s vyhodami ak to tak obom vyhovuje. Mam vsak pochybnost ci z takehoto nastavenia vobec niekedy vznikol dlhodoby vztah.

Ale tebe o to zjavne ani nejde. Chces mat cyklistu s vyhodami a paralelne hladat iny vazny vztah. To je podla mna nezlucitelne a seriozne moznosti sa ti zdaleka vyhnu.

Ale mozno je sanca paralelne najst bezca s vyhodami a plavca s vyhodami a natrenujes na triatlon 🤭

hugger
17. sep 2023

Priklanam sa k nazorom ze sa treba dobre pozriet na tie vase nezhody, lebo mat dva dobre spolocne konicky je nieco co by vam mnohe pary zavideli

adrianap83
17. sep 2023

Ježiš, ved si kúp ten strešný nosič na auto , pripadne asi aj auto a netreba Ti také vydieranie. Za cykloturu platíš sexom ? To fakt?
Véd dnes veľmi veľa ľudí má túto záľubu. Popri dávaj sa do kadejakých skupín a nájdeš partiu hneď. A možno aj normálneho priateľa, s ktorým budete mat spolocne viac než len bike a sex.

anketkarka
17. sep 2023

@hugger ja by som sa nečudovala, že tie výhody chcel len on a ona už vtedy bola namotaná, tak súhlasila. Preto jej to nastavenie ani veľmi nejde a brala ho ako viac a nemala problém okoliu sa preto priznať aj ,,k výhodám". Preto som sa pýtala, čo katastrofálne mohlo byť pri spoločnom bývaní. Mne fakt príde ako zaľúbená autorka a chlapec čo to nemá v sebe upratané. Chce bike, sex ale niečo tam nie je ok. To musia vedieť len oni.
Odpútala by som sa od kamaráta s výhodami, lebo keď si zaľúbená, tak si ubližuješ a nikam to nevedie. Zneužíva Ťa.

janage
17. sep 2023

Neviem čo by som urobila, ale nenechala by som sa vydierať. Určite nie je jediný fajn cyklospolocnik na svete.
Áno, je úplne niečo iné užívať si výlet či výlet so sexom a žiť bežný každodenný život, ktorý zahŕňa aj robenie totho čo nás nebaví, ale je potrebné. A tu sa zrejme rozchádzate a nie ste schopní nájsť určitý konsenzus.

autor
17. sep 2023

Čo sa týka bicyklovania som v tom v nevýhode. Mala by som obmedzené možnosti a mohla by som sa bicyklovať po meste, lúkach, cyklotrasách. Do lesa sa žiaľ sama bojím. Vodičák mám ale keby som si kúpila auto asi by som skôr z toho mala stres lebo by som bola finančne na hrane.

On je na bicykel tiež veľký fanatik. Ja ale bez bicyklu nevydržím. Keby som s nim prestala chodiť na bike, znášala by som to veľmi ťažko. Tu ťahám jednoznačne za kratší koniec. Keby sme sa prestali spolu milovať, za kratší koniec by ťahal on. Predsa len pre muža je oveľa náročnejšie nájsť si milenku a ešte v takej situácií, že s kamarátkou chodí 3x do týždňa jazdiť na bicykli. Nechcel o mňa prísť ako o milenku tak preto si to takto podmienil a mne nezostáva nič iné a to buď bike+sex alebo ani jedno z toho.