Kamarát mi povedal, že som egoistka

23. jan 2024

Iba ma zaujíma váš názor . ☺️ Rozprávali sme sa. Kamarátom o tom že (typické reči že načo sa baby maľujú že sú pekné aj bez toho ) a samozrejme narazil aj na mňa . Ja som mu povedala " no niektoré to baví alebo sa cítia oni sami lepšie, " a dodala som " ja som vždy pekná 😁" a on do mňa úplne vyskočil že mám veľké ego a že ako to o sebe viem že som vždy pekná. Že áno som ale že nemám byť egoista 🤔. Neviem čo si mám o tom myslieť už sa to stalo pred pár dňami a stále na mňa s tým naráža. Neporovnávala som sa so žiadnou slečnou že ja som najlepšia najkrajšia a neviem čo . 🙃Vážne by ma zaujímal názor aj druhých ľudí keďže foto mi príde skôr také vtipné alebo som to naozaj prehnala ?

beata_k
23. jan 2024

A kolko mate rokov?

maminkadeticiek
23. jan 2024

Okrem toho ze je to jedna stupidna tema,rada by som vam vysvetlila,aby ste si nemylili pojmy s dojmamy.Egoista je sebec,clovek, ktory mysli a hladi iba na seba a svoj prospech a podobne a tento vyraz sa pouziva v uplne inom kontexte.Na to co myslel mohol pouzit skor namyslena,sebavedoma.Ale stale plati,ze mate asi 15.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
salamistka
23. jan 2024

Podĺa mňa si skôr zdravo sebavedomá, takže všetko O.K. 🙂

rony2255
23. jan 2024

@maminkadeticiek alebo narcis :D ja by som mu povedala, že viem, že som pekná aj bez toho, aby mi to niekto hovoril, stačí mi, že som spokojná sama so sebou, všetkým by som aj tak nevyhovela, stačí, že vyhovujem mne 🙂

autor
23. jan 2024

@rony2255 presne to som mu povedala 🤔 ale tak či tak si trval na svojom . 🙃

tradaaa
23. jan 2024

Možno je len do teba platonicky zaľúbený 😄

mimka1402
23. jan 2024

Absolútne si neprehnala. Nerozumiem mentalite na Slovensku sa zhadzovať v každej vete aby nedajbože niekto nepovedal, že sme takí či onaki. Je úplne v poriadku povedať o sebe aj pekne veci. Takže nič si neprehnala. Tiež mi skúšali takto dať "kamaráti" sebavedomie dole lebo som sa pochválila, relatívne právom. Každý máme iný pohľad na krásu a najmä. Koho mame chváliť ak aj nie seba? Iba iných?

maminkadeticiek
23. jan 2024

Tak je hlupy a este aj jesitny.

mabenn
23. jan 2024

nieco na tom bude...ale nie na zaklade jeho reakcie, ale na zaklade vytvorenia tejto temy to usudzujem...ja keby som robila temu zakazdym, ked mi niekto nieco zaujimave na mna vysplechne, tak zahltim MK...ale to asi kazdy...takze za uvahu to stoji...

mikadooo
23. jan 2024

Ak súhlasil, že si pekná, tak to, že to povieš na rovinu, je egoizmus? Alebo očakáva od teba, že budeš falošne skromná a to je podľa neho lepšie? Lebo podľa mňa nie. Zdravé sebavedomie ti nechýba a jemu by som láskavo odporučila, nech mi po mojom egu nešliape.

zmrzlinka2021
23. jan 2024

@maminkadeticiek
@maminkadeticiek
@sheila121
Vôbec nie chvalenkarske. Netreba mať strach oceniť sa, poznať svoju hodnotu. Slovenská žena väčšinou bola sympatická tým, že bola ubita, zakomplexovana...a nikdy neocenila seba.
Sme stvorené nádherné, neznižuje sa. 99 percent žien je krásnych

viestta
23. jan 2024

Joj tieto nase zauzivane kraviny, ze mame byt skromni, mame v kute cakat na to ze nas niekto pochvali a ked sa pochvalime sami, tak uz je to chvalenkarstvo... Nikde na svete take klise neplati, je normalne, ze sa clovek sam pochvali, ked ma pocit, ze je sa cim pochvalit. (niekde to az prehanaju, to tiez nie je dobre, ale u nas sa to upozadovanie sameho seba fakt prehana a potom sa cudujeme kolko ludi ma z toho problemy, pretoze sa boja byt na cokolvek hrdi a pysni)

guiseppinka
23. jan 2024

@rony2255 a ja este dodavam v style, ze som na to aj patricne hrda a ked ma nema kto pochvalit, tak sa pochvalim aj sama😂
Akoze asi by som sa tiez pozastavila nad jeho poznamkou...

viestta
23. jan 2024

@guiseppinka nikto ma tak dobre nepochvali ako sa dokazem pochvalit sama 🙂

guiseppinka
23. jan 2024

@viestta presne😅

andreatytler
24. jan 2024

Nemoze byt nic lepsie ako zena co si o sebe mysli ze je pekna. Fandim ti. Je to super pristup k svojmu telu a osobe. Ten kamarat je fakt cudny. Toto skutocny kamarat nerobi. Trocha to zavana snahou si polepsit svoje ego tym ze posliape to tvoje.

domkakvet
24. jan 2024

Skor mi to znie ako keby to myslel zo srandy, ale ak to stale vytahuje, tak je uz trapny.

stovik12
24. jan 2024

Ono ja si myslím že záleží aj dosť na tom že akým štýlom si mu to povedala ze ci si to myslela len tak z humorom alebo moc vážne. Mne keby napríklad nejaká baba povedala ze ale ja som pekná stále tak by som jej urcite nepovedal ze je egoistka ak by som ju mal rád takú aká je povedal by som jej ze je každým dňom krajšia alebo by som nadviazal skôr nejakým pozitívnym komplimentom a nie negatívnou reakciou. Toť môj názor...

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dusankomoj
24. jan 2024

Čo riešiš? Tiež s kľudom Angličana poviem,že som pekná a väčšinou aj dodám,že pre tých čo si to nemyslia, pripomínam,že som aj ozbrojená🤣🥰🤣 ak to bolo v rámci srandy,tak je to OK. Skôr má chlapec nejaký problém.

biglovemom
24. jan 2024

Zamna si neprehnala, mas zdrave sebavedomie a zamna je to ok.👌🏻👌🏻👌🏻
Mam 2 deti,40 tku na krku, 52kg a viem ze proste dobre vyzeram. Aj umna aj u teba je to z pohladu cudzich Samozrejme vec vkusu, ale najdolezitejsie je byt sam so sebou spokojny🤗
Na tom nevidim ozaj nic zle zabudni na to😉