Ahojte.
Hlavne baby prosím čo si myslite o tom keď mi kamoš ktorým chodí na týždňovky ako vojak vždy keď príde donesie niečo aby mna potešil 😁 napríklad videl že mám rada caprisone pomrancove tak teraz mi to nosí kúpi mi aj dve a vytiahne to vždy z bundy a tak priblblo” sa usmieva.. ja mám priateľa sme spolu dlho a priateľ pozná dlhé roky aj toho kamosa bavíme sa chodíme spolu občas von atd 😊
Dúfam že mna tu neukamenujete ale stym kamosom som bola aj kamoska s výhodami ešte pred vzťahom priateľ o tom nevie nechcem nám pokaziť priateľstvo.. len mna zaujíma že čo si o tom vy ženy myslite ☺️
A tvoj priateľ vie o tom, že ste boli predtým kamaráti s výhodami?? Mne by teda vadilo, keby môj priateľ má kamarátku, ktorú mal kedysi len na sex... a rozhodne by som sa s ňou ja odmietla stretávať. Nepáčilo by sa mi, že sú stále v blízkom kontakte...
Prechováva k tebe city, darmo boli ste jedno telo...možno cíti viac. Takže za mňa normálne to nie je, ten kto ti má dať takú pozornosť je tvoj priateľ. Ja by som také veci stopla hneď. A aké divadlo musíte hrať pred priateľom, že veď len dávny kamaráti...k tomu sa radšej nevyjadrujem, daj si to z opačnej strany, nemá kamošku s ktorou chodíte von?
chce výhody zas...
@nikolrichterova no debata ako 13 ročné deti....ale tak možno skúša či mu "dáš" za Capri Sone 🤨😂
@deti95060810 zatiaľ má výhody z toho len ona 😂
Skúša či mu za džúsik zase dáš, akú radu čakáš?
@zanka777 😂😅
Dobre baby asi mu to poviem čo čaká a čo chce keď mi nosí stale džusiky 😅 u mna nepochodí kamosi s výhodami už určite nebudeme mám priateľa a ľúbim ho 😊
@nikolrichterova vyjasni si to s tym kamosom.
Ze dzusik 🤣🤣 co mate 15? Netahaj ho za nos a vysvetli mu, že nemá šancu, ak ju teda nemá
Nabuduce mu povedz, ze dakujes, ale dzusiky teraz nepijes, lebo chudnes do svadobnych siat. A mas po probleme.
Myslím si, že je dosť blbé takúto vec písať pod (predpokladám) svojou fotkou a menom na verejné fórum, kde sa to veľmi ľahko môže dostať k hocikomu. K ostatnému sa radšej ani nevyjadrujem.