Kam odísť s deťmi od muža?

margareta789
5. apr 2020

Ahojte, nechcem tu opisovat preco a ani to nedokazem. Potrebujem rychlo odist s detmi od muza zo spolocneho bytu. Bolo to s nim zle uz dlho ale teraz sme spolu doma zavreti 24 hod a je to strasne, bojim sa velmi o deti aj o seba. Nemozem ist k rodine. Neviem ci azylove centra v tejto dobe niekoho beru. Neviete prosim o niecom kde sa da vramci BA ist? Neviem na koho sa obratit.Potrebujem pracovat kazdy den aby som neprisla o pracu.cize nieco s internetomAspon nejaky byt, ktory nema vysoke najomne? Lebo tie ceny najomneho su strasne. Dakujem

stela01
5. apr 2020

@margareta789 asi on neodíde ? Asi nemáš úspory , asi nemáš rodinu asi nemáš bohatého milenca a asi sa budeš s ním musieť porozprávať ako 2 aja dospeli ľudia .

Nájdi si azylové domy pre ženy s deťmi .
Píšeš že máte deti , tak že bohu žiaľ rozhovor a daky plán čo ďalej . Treba myslieť na deti .

margareta789
autor
5. apr 2020

@stela01 on neodide a nepusti ani mna ani deti. Nesmie to vediet. Ked odchadzam z domu, vyhraza sa vselijako a vydiera len aby som sa bala odist. Viem coho je schopny. Rozpravat sa s nim neda.

pribinak
5. apr 2020

Volaj, aj keď neviem či teraz niekto robí. Sú tam šikovne kočky

https://centrumnadej.sk/kontakt/

stela01
5. apr 2020

@margareta789 ak ti ublížil ako kolvek vezmi seba aj deti a chod . Určite niekoho máš .
Drž sa

gubiko
5. apr 2020

tu by som sa popýtala:
http://pomocobetiam.sk/ je tam aj tel.č. aj fb. oni ťa ponavigujú.

kontakty na zariadenia:
https://www.upsvr.gov.sk/buxus/docs/urady/VK/oz...

jajko22
5. apr 2020

No skus napisat verejne niekam tuto prosbu na priznania zien na fb, slivaci v zahranici atd. alebo na stranku vasho mesta, kde chodia ludia, neviem kde, vela ludi ma prazdne domy ale su lakomi ich prenajat, v lete by sa to dalo, mozno sa niekto zlutuje. Lebo na slovensku neviem ze by bola pomoc pre zeny s detmi, jedna izba za 150eur, to sa oplati skor ina moznost. Jedine po znamosti najomny byt narychlo. Je mi to velmi luto, casto co citam, luto mi je ze kludne by mohli byt ubytovne pre matky s detmi dvojizbove len my ludia na slovensku sme taki sebci. A este zeby siel do vazenia. Viem ze tie domy su plne co su pre zent ale skus aj to. A su tam poplatky vravim dost vysoke. V cechach je to o dost lepsie. Viem, ze so ti neporadila, ale skus volat linky pre zeny. Alebo skus zavolat tonu biskupovi v BA Haľkovi : D : D je to napln ich prace pinahat tak nech nieco skusi ved pozna plno ludi, isla by som tym smerom....veriacich oslovila nejakych. Ale tomu neverim ze by pomohli. Mozno nejake mnisky v ba. Ale skusit treba, ked mas odist narychlo vsetko.

mircalla
5. apr 2020

Skús Repuls Petržalka

dollyzv
5. apr 2020

Nájsť mamičku s podobným problémom( určite je veľa takých ktoré chcú odísť a nemajú kam) a spolu sa zložiť na nájom aspoň 2izbaku

dilino
5. apr 2020

no mňe muž by zbil dieta nikdy nevydi ani deti a ani mňa a ver mi odsedela by som si ho takeho sviňiara ty nedovoľ aby bil ani teba ani syna sňad budeš mať štastie a podari sa vám niečo najsť je to ťažke ale musiš to riešiť bije syna nikdy nevieš nebudeš doma v nestraženej chvíli mu ubliži a bude mať trvalé následky ked má naňho alergiu čo že niečo urobi už ho ide biť podľa teba je to normálne to robia psychický narusený ľudia nehovorim výchovnu po zadku ale žeby ho bil a trestal to je už cez čiaru Toho tvojho tomu by som dala dve ťažko postihnute deti ležiace zavrela ho do 1 izby a nechala ho samého ako trest čo som tým chcela napisať je to obyčajný debil neváži si zdravé deti bije ho ako bije tresty asi si koleduje o poriadný pruser to je dieťa ktoré vie súvisle rozpravať pôjde do škôlky a učiteľka na vás zavola sociálku pre jeho debilnú chorú hlavu treba vám to a poťahovačky ja keby že to vydim tam moja zlatá ver mi rukami sa nenažere mám ťažku alergiu na primitivov a debilov čo biju deti a ženu to iste mu naložiť a poriadne zastrašuje vás ved mysliš že on je psychický v poriadku to čo pišeš určite má nejakú psychickú poruchu a nemáš kam odijsť aj s detmi pre jeho zdravý vývoj to že ho bije mu môže neskôr nechať na ňom trvale následky a bude utiahnutý každá matka si musi svoje deti braniť a čo mu také robi za čo ho vlastne tresta bije nechápem takých ľudi dcéru miluje syna nenavydi je jeho haloooo kde bol ked si bola tehotna kde pchal do úľa to by ho vyšlo lepšie čo je neandertalec ked vedel že druhe dieťa nechce tak existuje aj ochrana na vtáka no na mňa by to nebolo ten by prašil ako špinava handra veci by som otvorila balkon našiel by si ich vyhodene na ulici a na rozlučku by dostál taku nakladačku že by sa s toho nespamätal po rokoch na takých hajzlov treba 20 metrovy bič a každý deň ho biť od rána do večera aby sa odučil že na dieťa nema siahať škod akeby som bola bližšie pomohla by som ti ale ty by si z detmi ostála doma a on by vypádol ten by aj oľutoval že by ma spoznal ten by mal taký vycvik žeby sa posral. drž sa a verím že ti niekto pomôže držim veľmi 🙏

martul
5. apr 2020

@dilino kde napísala že ich bije ?

katren
5. apr 2020

@dilino sa ti lahko pise teoria..ale prax byva vacsinou ina....

dilino
6. apr 2020

@martul ved ona už tému mala pred časom a neurobila nič a pisala tu už tému a veta bojim sa o seba a deti je čo tak asi im nerobi nič ked piše že majú strach.

dilino
6. apr 2020

@katren ľahko sa mi piše pred časom neviem či začiatok toho alebo koncom minulého tu mala taku istu tému že ich bije , ju ponižuje a neurobila nič tak situácia je taka aka je a ešte sa aj zhoršila piše bojim a o seba deti nemôžme nikam chodiť všade musi vedieť kam idu to je normálne naposledy ked pisala tak jej radili vyhľadať pomoc ale asi zrejme nič neporiešila ked zasa potrebuje radu.

margareta789
autor
6. apr 2020

@dilino ty si si bud pomylila temu alebo mna... ja som sem nikdy nepisala