Jeho minulosť vo vzťahu

2. okt 2024

Prepáčte že anonymne. Sme s priateľom rok aj pol. Spoznali sme sa v jednom bare tak že som si vypýtala jeho číslo a začali sme si písať. O 10 dní na to sme išli spolu von a o 4dni sme začali spolu oficiálne chodiť (áno s odstupom času to hodnotím ako veľmi skoro). Minule som zistila že keď sme sa už poznali a boli sme vo fáze riešenia sa (neboli sme spolu na rande vtedy ešte) spal s jednou babou dvakrát a dokonca ju predstavil aj kamarátom ako jeho "kamaratku". Veľmi ma to zranuje ani neviem prečo nakoľko sme spolu nechodili ešte. Stále na to myslím je to už polroka a neviem prestať. Vzdy ked si na to spomeniem zacnem plakať. Cítim sa ako tá druhá aj keď nie som. Viem že to ukončil s ňou on ale aj tak...nenávidím ju aj keď by som skôr mala byť nahnevaná naňho. Má to niekto takto podobne? A keď áno ako to riešiť?

h2
2. okt 2024

Neboli ste vtedy spolu, ani ste nevedeli, či spolu budete. Nemáš prečo byť za to naňho nahnevaná a na nejakú cudziu babu už vôbec nie. Ak ste spolu rok a pol a ty stále začneš plakať, keď si spomenieš, že tvoj priateľ spal s nejakou babou, keď ešte nebol s tebou ani len na prvom rande, tak to už je podľa mňa na nejakú terapiu.

petamich
2. okt 2024

Cize za tych 10 dni co ste sa "poznali" sa 2x vyspal s inou - privelmi to riesis, evidentne to nebolo vazne, teba este nepoznal, nechapem, kde je problem, na zeny s ktorymi spal pred tym neziarlis? 🤷‍♀️

hopsas
2. okt 2024

Nenávisť je veľmi silné slovo. Opatrne s tým. Ľudia si neuvedomujú čo to znamená nenávidieť niekoho. Lebo ak ju naozaj nenávidis je to hrozna hrozna hrozna vec.

autor
2. okt 2024

@h2 vieš už sme sa poznali a spoznali sme sa za účelom že kamaráti nebudeme..písali sme si každý deň pisavali sme si dobrú noc a podobne. Chcela som povedať že deň predtým ako sme išli spolu na rande ju zobral medzi kamarátov a predstavil ju im. Neplacem kvôli kazdej jeho ex..iba kvôli tejto jednej konkrétnej nakoľko s ním spavala keď sme sa už my dvaja poznali

petamich
2. okt 2024

@hopsas a este zenu, ktora je v tom nevinne, ona spala s nezadanym chlapom, mozno si aj myslela, ze z toho nieco viac vznikne, nechapem preco je ona ta "zla" v tejto rovnici

autor
2. okt 2024

@petamich nie len táto jedna mi vŕta v hlave a neviem prečo sa cítim byt podvedená aj keď som nebola :D

autor
2. okt 2024

@petamich to nechápem absolutne ani ja

h2
2. okt 2024

Pozri, ale píšeš, že ste sa spoznali tak, že ty si si vypýtala jeho číslo. Takže ty si do toho išla s tým, že si chcela viac, než len kamarátstvo. Nevieme, s akým očakávaním išiel do toho on. Nemohol vedieť, či z toho niečo bude, alebo nie. Nepoznali ste sa. To, že ste sa raz videli v bare a potom ste si len písali, sa neráta.

petamich
2. okt 2024

no ak to ty nechapes tak potom uz asi nikto, podla mna nemas absolutne dovod kohokolvek nenavidiet a ked uz si chces tuto boliestku zahojit, vydiskutuj si s parterom, preco spal s inou a predstavil ju kamaratom, ked teba namotaval 🙂 a odpoved je jednoducha, ze chlap sa isiel stretnut bez ocakavani, siel sa stretnut a uvidiet a potom sa zachoval korektne, ked zistil, ze ma zmysel a zaujem, aby ste boli partneri

milos81
3. okt 2024

Predpokladám, že tá, na ktorú žiarliš je pekná a keď ju tam stretávate, vŕta ti v hlave, či s ňou bude riešiť niečo podobné aj inokedy. Netuším ako si sa o tom dozvedela, ale ako píšu ostatní, bolo to predtým, ak mu dôveruješ, zabudni na to, určite mu nič o tom nehovor, kde nie je dôvera, nie je ani láska a teda ani vzťah, mohol by to pochopiť tak, že ho kontroluješ a teda že mu nedôveruješ, čiže rozchod. Ak chceš kľud, zmeň lokál a už do toho baru nechoďte.

simca06022011
3. okt 2024

vies kolko ludi sa pozna, aj tyzdne, mesiace, roky...a maju znamosti popri tom a az potom sa daju dokopy? naozaj v tomto pripade, prehanas. Je to obycajna a naozaj neopodstatnena ziarlivost. Tak ako by si zairlila na hocijaku jeho ex kedy si o nej vedela.. proste v bare si sa namotala ty, nie on. Pisali ste si a adali ste sa dokopy... hotovo. Vyhrala si predpokladam, dievcina je minulost.

zero1
3. okt 2024

Je to pod úroveň takto spávať s kadekým. jeden deň preťahuje jednu a druhý deň vyznáva lásku druhej? kde je nejaká úroveň? veď to je ako piata cenová. Nie, nie je to v poriadku. Zároveň už je to minulosť. S partnerom si to vydiskutujte, nedus to v sebe.

marianarem
3. okt 2024

No mozno ti celkovo vadi zaciatok vasho vztahu - ty si si vypytala cislo, ty si uz chcela nieco viac, on este riesil aj nieco ine okrem teba, nebral to tak vazne ako ty. Proste ti mozno chyba pocit, ze ta chlap hned chcel a snazil sa o teba, ze sa zalubil rovnako rychlo ako ty alebo este rychlejsie...Mozno sa takto citis prenho menej dolezitam No uz to bolo, ako bolo, vztahy zacinaju vselijako, poplac si, ale skus sa viac orientovat na to, alo fungujete teraz, ci mas pocit, ze by ta menil aj teraz.

dobryden
3. okt 2024

Mozno keby si si nevypúšťala cislo tak s tebou ani nie je a je s tou babou,cize ona moze na teba takto zazerať a nenávidieť ta.Co to risis,je s tebou a ty si ta co si oyta cisla tak bud len rada.

ivik4
3. okt 2024

No ja osobne si myslim ze Ta nechcel , aj cislo si si pytala ty na neho .. a sex s inou, mozno skusal. Dokonca ju aj predstavil. Nevyslo s nou, tak si uz zacal teda s Tebou.
Mne to uplne tak pride
Nerev, chcela si ho, mas ho. A Tebe nijak neublizil, neboli ste spolu

grof_monte_christo
3. okt 2024

To je tak, keď ženy balia mužov a potom sa čudujú, že neboli jedine. Tak keď sa im same nukate? Tak vezmú, no. Len nečakajte od nich city a určite nie na zaciatku. Muž môže prechovávat nejaké city k žene, ktorú mal už vopred vyhliadnutu a túžil po nej.

moonlight1210
3. okt 2024

Ako si rozbit vztah za 3… 2… 1…

Urob s tym nieco v tvojej hlave. Pretoze casom sa tvoje obavy a nespokojniost mozu pretavit v drobne prehnane reakcie na rozne situacie vo vztahu, ktore pre neho zdanlivo spolu nijak nesuvisia. Ale vyjde mu z toho celkovy dojem, ze zacinas byt ina. Naladova, nepredvidatelna.
Najprv sa bude snazit situaciu vzdy upokojit, urovnat (a ty riskujes, ze si vytvoris nezdravy navyk sa takto zachovat, ked zas na teba pride neistota, lebo ziskas za to odmenu - jeho snahu tocit sa okolo teba. Co ta bude ukludnivat a tesit.).
Casom zacne byt z toho podrazdeny tiez. Nakoniec sa zacnete hadavat, az o vztah prides.
Lebo na zaciatku stala tvoja neistota z jednej slecny.

Skus zistit, co na tejto slecne je take, ze ti to ide pod kozu a bojis sa jej. Citis sa nou ohrozena.
Ked vec konkretne pomenujes, zacne mat riesenie.
Zatial sa zmietas iba v emociach z nej a to nema ziadne riesenie.

danica2711
3. okt 2024

no tak usporiadal posledné kolo výberového konania. Vyhrala si, tak nehysterči. Alebo vyplakávaj ďalej a chlap usporiada ďalšie výberové konanie, ale už bez tvojej účasti

alickapusinka
3. okt 2024

S takým chlapom čo by bol somnou a spal z druhou by som nikdy nebola nehnevaj sa kde máš svoju úctu a sebahodnotu.

egonsk
3. okt 2024

vytriasol si pytlik s inou, aby potom u teba zabodoval vydrzou 😉😅

h2
3. okt 2024

@alickapusinka Až na to, že on s ňou vtedy nebol.

petracandle
3. okt 2024

@autorka ja si myslím, že ti ide o niečo viac. Pretože keby si si istá vašim vzťahom by si takúto totálnu blbosť vôbec neriešila.
Lenže ty cítiš, že si pre neho len druhá voľba a pre toto reaguješ takto prehnane. Lebo ak by on bol ten čo ťa dobýval, on sa snažil tak by ti bolo srdečne jedno koľké "oprel" ešte pred oficiálnych začatím vzťahu.

stanulienkat
3. okt 2024

Mne by teda blikali kontrolky, že rieši niekoľko báb súčasne. Keď niekoho preťahujem, tak si nedohadujem rande s druhou babou. Možno to má vo zvyku. Vidím, že mnohým ženám to tu príde úplne normálne, že jeden deň s niekým spím a o tri dni sa vyberiem s niekým iným na rande. Potom sa čudujete aké sú vzťahy medzi ľuďmi a partnermi. No plytke.

h2
3. okt 2024

@stanulienkat On si s ňou ani nedohadoval rande, to si dohadovala ona s ním.

stanulienkat
3. okt 2024

@h2 normálny chlap by jej nedal telefónne číslo a povedal by jej, že je zadaný. Takže riešil v súčasnej dobe minimálne dve ženy.

petracandle
3. okt 2024

@stanulienkat máš pravdu, v pevnom vzťahu by to normálne nebolo a ten druhý by to ani nerobil. Lebo keď sa niekto zaľúbi (alebo je na ceste k zaľúbeniu) tak druhé/druhého nerieši, už ho nezaujíma. Ale v prípade autorky to nie je žiadny pevný vážny vzťah. Chalan proste zobral čo sa mu ponúkalo. Už to je divné, že jej dal číslo keď riešil s tou "nenávidenou" babou

h2
3. okt 2024

@stanulienkat To sú tie dnešné a pre mňa nepochopiteľné "kamarátstva s výhodami".

slovakboy
3. okt 2024

On ešte vtedy nevedel čo bude s tebou. Kalkuloval. Nemal rád ani ju ani teba. Teraz je to iné. Je nezrelý a nemyslel to vážne. Ak je vztah vážny tak to by už neurobil. Odpusti mu a nehodnoť tú spomienku. Ty ju stale hodnotíš a odsudzuješ. Preto sa vracia. Bude ale odchsdzat neboj sa. A neskor si spomenieš a nebudes pri nej nic citiť. Pri tej spomienke.

januska12323
3. okt 2024

Neviem prečo to vyčítaš slečne však ona ťa neriešila ale tvoj súčasný frajer. Vlastne ani on ťa neriešil, ty si mu dala číslo, tá prvá posteľ tak si užil čo ste mu ponúkli. Teraz mu dávaš oboje ty tak zatiaľ poslúcha.

jumama
3. okt 2024

Nie je za tym podvedomy strach, ze ked to tak razne ukoncil s nou, vedel by aj s tebou? Vies, oni ako keby boli "dalej" ako vy dvaja a vymenil ju za teba. Plakat do vankusa teda moze akurat tak ona. Cim dlhsie budete spolu, tym viac sa premazu spomienky na niekoho minuleho a ty ziskas o vztahu istotu. Jedine vtedy nie, ak tvoj partner je prelietavec a ty z toho dovodu, ze sa ti paci, tak tuto jeho vlastnost sa snazis popierat v sebe, avsak zostava v tebe strach, ze sa zachova pri nejakej prilezitosti k tebe odobne ako k tej minulej babe....