Ahojte. Mám 27r a som už dlhšie sama. Na jednej strane by som chcela už mať nejaký normálny vzťah, niekoho na koho sa môžem spoľahnuť, tráviť s ním čas a časom aj rodina. Chodím na zoznamky, dost to tam filtrujem, no stále to je len z jednej strany.
Píšem si teraz s jedným aj sme sa viackrar videli, ale cítim že mi to úplne nesedí. Dať tomu šancu napriek tomu? Prejavuje záujem, stále mi píše, vymyšla program… mrzí ma to je to fajn muž, ale neviem koľko mu dať v tomto spoznávaní času či sa niečo nevytvorí.
Stále ešte mám v hlave jedneho do ktorého som sa veľmi zaľubila ešte na jar a dosť ma to zranilo. On to tak necítil a tak sme to nechali tak.
Ako nájsť niečo obojstranné? Či to pride vtedy ked to nebudem čakať?
Ked ti 6ty zmysel vravi, ze nieco neni ok, tak ho pocuvni a bud k napadnikovi tiez radsej uprimna. Chlapov je na zoznamkach viac ako maku, mas siroky vyber aj ked by si mala vyssie naroky. Jedina nevyhoda v sirokom vybere je ta, ze musis tomu venovat viac casu, aby si spoznala toho praveho. A este taky detail, ze vnimavejsi a sikovnejsi chlap zvacsa vytusi, ze nehras len na jednom ihrisku a moze ti dat zbohom skor, nez ho lepsie spoznas. Takze odporucam si trosku odfuknut pary, nacerpat optimizmu a to co ma, to pride, ked tomu otvoris srdce i hlavu.
To nebola laska ci zalubenost mas zranene ego . Casto ludia chcu to co nemozu mat a to co by mat mohli sa im nezda dost dobre . Najprv si vyhod z hlavy toho co sa ti pacil a ty jemu nie . Tebe sa pacili len tvoje vlastne predstavy co si o nom mala . Tento co o teba zaujem mà . Nemusi mat ziadne zavazne vady a jednoducho ti nesedi ten jeho zaujem Lebo je silnejsi nez tvoj zaujem onho. Ked chces zacat ozajstny vztah Mala by si mat najprv cistu hlavu .. ziadne myslienky na minulost tuzby po niekom
Inom.
Ty si mala neopodstatnené očakávanie,že keď sa zamilujes ty,zamiluje sa aj on..A možno pre vzdušné zámky,ktoré si si vystavila prichadzas o skutočnú lásku...
Urob si poriadok v hlave. Keď to nie je na prvý raz uzasne, potom to bude ťažko. A netahaj druhého za nos, lebo ten absolútne nemusí vedieť, že ty si takto na vážkach.
tlačíš na pílu.. troška povoľ.
láska príde keď to budeš najmenej čakať..