Jednodňový rozchod

14. nov 2022

Odpustili by ste jednodňový rozchod? Spoznávali sme sa, rozišiel sa so mnou na jeden deň, ale vraj zistil, že to bola hlúposť, a strašne si to vyčíta a chce sa vrátiť. Vraj ani sám netušil, že mu budem tak chybat. Ja som mala za to, že medzi nami je to až magické spojenie a zrazu tento skrat.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mimka1402
14. nov 2022

Nie, nie, nie.😀 Nikdy. Viem podľa seba, že som to raz spravila ako veľmi mladá a bolo to presne z dôvodu, že mi nevyšiel druhy chalan a toho prvého som chcela z dôvodu že som nechcela byť sama. A myslím si, že to je aj tu takto.

amiaja
14. nov 2022

Keby ta chcel tak ho ani nenapadne sa s tebou rozist

lindous
14. nov 2022

A čo bol akože dôvod toho rozchodu (ak to tak môžeme v období spoznávania volať)??... ale vo všeobecnosti by som už nemala viac záujem, mne by to povedalo, že chlap má problém s komunikáciou a pri prvom probléme ujde, čo teda nie je dobrý predpoklad od budúcnosti ... a to, že po jednom dni si mu začala tak strašne chýbať a všetko si uvedomil hlavne keď sa poriadne ešte ani nepoznáte, sú pekné kaleráby... príliš skoro na skrat...

solange7
14. nov 2022

Co by chudak robil, keby ste sa rozisli na dva dni...

oli18
14. nov 2022

Koľko máte rokov?

autor
14. nov 2022

@oli18 33, 37

emm_i
14. nov 2022

Spoznávali ste sa, tak ako sa s tebou mohol rozísť? Boli ste už vo vzťahu? Lebo ja spoznávanie beriem tak, že ešte vo vzťahu nie ste 🙂
To ste sa 1 celý deň nekontaktovali a potom áno?

autor
14. nov 2022

@emm_i no skôr sme sa nekontaktovali od 22 večer do 15tej poobede

autor
14. nov 2022

@emm_i povedali sme si, že sme vo vzťahu áno 😀

rony2255
14. nov 2022

Panečku, to zmýšľanie na tie roky... Ja že napíšeš 17 🤦🏻‍♀️

oli18
14. nov 2022

No neverím, že máte toľko rokov. To vyzerá na 15tky 🙂

petamich
14. nov 2022

jednodnovy rozchod? 🤷‍♀️😳

pallacinka29
14. nov 2022

ze “jednodnovy rozchod” 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ tiez som cakala, ze mas 17

columbine
14. nov 2022

Mne to az take hrozne nepride a odpustila by som to ale povedala by som mu ze na druhy krat ta uz neuvidi. Podla mna to bola len nejaka impulzivna reakcia. Mozno mal zly den, na nieco zle z minulosti si spomenul a ked sa vyspal uvedomil si, ze je to blbost. Rano mudrejsie vecera. Aj ja mam kolko krat dni, ze na druhy den mi pripada uplne v pohode nieco co mi vcera vadilo a tiez mam raz za cas den ked muza poslem prec, ze chcem byt sama so sebou, nechcem sa tulit a potrebujem byt len tak ako som ja. So mnou sa muz na zaciatku nasho vztahu tiez takto rozisiel na par hodin 😀 a uz sme spolu roky a milujeme sa 100krat viac ako vtedy 🙂)

autor
14. nov 2022

@columbine jeeej to je krásne. A prečo sa rozišiel? Vieš dôvod?

columbine
14. nov 2022

Pretoze sa zlakol celej tej nazvem to intenzity vztahu. Mal predo mnou skor len kamaratky. Ja som bola prvy vazny vztah, prve intimne veci … boli sme velmi casto spolu, ja som byvala uz sama zatial co on este s rodicmi takze bol od vela veci vdaka tomu oslobodeni (domace prace, financna zodpovednost..) vsetko bolo prenho nove.

vilma7
15. nov 2022

To keď si niekto nenapíše od 22.00-15.00 je to už rozchod? Alebo ti dal doslovne aj kopačky?
A ináč si píšete akože vkuse?
A keď to bolo také magické z tvojej strany, tak hádam mu tých pár hodín odpustiš čo nepísal. A hlavne by som od neho chcela vysvetlenie, čo sa stalo. Že ako často máva vo veku 37 také skraty.
A dospejte konečne.

autor
15. nov 2022

@vilma7 no rozišiel sa, nielen že nepísal. A on ma tých 33. 37 mám ja.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leskovael
22. nov 2022

Podla mna sa len decká bavia... Lebo takto nemôže uvažovať jedna 37 ročná dospelá žena 🤦‍♀️

autor
22. nov 2022

@leskovael môže. Nie všetci dospievajú rovnako.

natyzara
22. nov 2022

@leskovael ty si zamilovana asi nebola