Píše mi jeden muž…dlho…je ženatý… ale samozejme nespokojný s tým čo má doma... je neodbytný.. jeho ženu poznám… nedá sa povedať že sme kamarátky… lichotí mi… zdôveruje sa mi… píšem s ním lebo mi nevadí a je to príjemné… vymieňame si aj fotky… viem že to nie je správne ale v podstate o nič nejde…povedali by ste jej to aj s tým že teoreticky by ho mohla aj opustiť, lebo by to správne nemal robiť? Alebo by ste to nechali len tak plynúť a čakali by ste ako sa to vyvinie?
Co chces nechat plynut?
Z toho sa tak vyvinie akorat to, ze chlapik si z teba urobi milenku, ktorej bude trepat, aky je on nestastny v manzelstve..
Podla mna manzelke nic nevraviet, uboziaka okamzite zablokovat, nereagovat, nepisat, posunut sa dalej skor, ako sa namotas a "nabijes si hubu"..
Nepovedala, ale prestala by som si s ním písať.
A čo jej chceš povedat, aka si užasna, chápapava a moralna žena, a ten jej sproste hovado, ktore ti neda dychať a bombarduje ta svojimi spravami a fotkami ?
Inak, podla toho, co pises mam dojem, ze ty asi dufas, ze keby zena vie, odide od neho a on bude volny pre teba, ze?
Zabudni.
Takto to nefunguje.
Keby on chcel, uz davno s nou nie je..
Si len zabavka stranou... Fakt to chces takto?
Ja by som sa najprv sama zo seba dogrcala ... 🙄
Povedala by som jemu nech jej to povie on ináč jej to poviem na 😅
určite by som manželke nič nehovorila...
podľa mňa každá žena dobre vie čo doma má... akého blbca...😉 čo môže od neho očakávať. a rozvod nie vždy je východisko, alebo jednoducho tade cesta nevedie...
Naco hovorit manzelke? Staci ukoncit vypisovanie a hladat medzi nezadanymi.
keby bol nespokojný tak snou už nieje.....výhovorky typu...lebo deti lebo majetok...su trápne a staré....takže ruky preč...ináč si to časom budeš vyčítať a to veľmi to mi môžeš veriť
@miriam11 nie
@anna777115 len aby zistila čo má doma
Urcite jej to povedz, ona ho opusti, on vytvori par s tebou a budete velmi stastni, urcite ta bude mat za princeznu a vobec nedopadnes ako jeho zena teraz. Smelo do toho, vyzera to nadejne 🥴
@jesenzima 😁 mne sa grcať nechce
A ty si v akom rodinnom stave. Daj, si pozor aby aj ten tvoj oficialny partner nedostal nejaku informačnu spravu.
@zooeynka ale ja s ním nechcem tvoriť pár😀
A tebe nebude vadiť, keď tvoji blizky, tiež zistia, čo maju doma?
A naco ti je jeho lichotenie a zdoverovanie sa ked ho nechces?
Ty ho v tom podporujes, ale pred manzelkou sa chces tvarit moralne a povedat jej to?
Staci nereagovat a zit si svoj zivot.
@zooeynka lebo ma nizky prach sebaucty a robi jej dobre ked jej lichoti zenac. mysli si ze nieco viac ako jeho zena aka je moralna ked jej to chce povedat... v konecnom dosledku bude za dobrucku lebo ukazala manzelke co ma doma
Ja som bola v mladosti niekoľkokrát svedkom, ako mojim vrstovníčkam, ktoré sa motali so ženáčmi boli vytrhané vlasy atď, bola to riadna hamba na pár rokov a stretnúť manželku sa nezaobišlo bez spŕšky nadávok tiež zopár rokov.. nikdy by som si nezačala nič so ženáčom, môže prísť odveta😀 Ach, boli to zlaté časy, vedeli sme čo sa patrí a čo nie👌
Nechapem, Ako moze niekomu imponovat uboziak, co namotava zeny kade tade a pritom ma jednu doma..
Aka je mentalna vybava zeny, ktora toto vedome prehliada, pretoze jej lichotia prazdne poklony toho muza a Este sa snazi byt za moralistku a ide oznamovat inej zene, co ta ma doma..
@anna777115 čo majú doma?
@monnci2226 nejako takto to vnímam, lebo kebyže to zisti skôr, tak by som dopadla horšie…
@macatt a keď ste vedeli čo sa patrí, prečo sa teda trhali vlasy a nadávalo sa??
@beronsche ja ho skor ľutujem:/
Prečo ho ľutuješ? Bije ho manželka, alebo psychická týra, je alkoholička, nestará sa o deti? To že on nejakej naivke vypisuje a ona celá šťastná mu odpisuje nie je na ľutovanie jeho, ale teba.
Daj mu pokoj, neodpisuj mu a jej urcite nic nehovor. Nestaraj sa do cudzich veci. Ak nie je spokojny, nech si to vyriesi on sam ty sa do toho neplet. Tebe by bolo prijemne keby si tvoj muz vypisoval s tvojou "kamaratkou"?