Je ženatý?

11. jún 2024

Ahojte, idem sa sem vyrozpravať, možno pre nejakú radu, možno si vypočuť že som naivka....mám 33 rokov, už 3 roky som sama...dlhšie ma to trápilo, že si neviem nikoho nájsť a povedala som to na jednej oslave aj mojej kamoške...ona mi povedala, že pozná jedného chalana o 2 roky staršieho ako ja, ktorý je strašne dobrý a tiež si dlho hľadá priatelku, tak že mu dá na mna kontakt, že nech skúsime dať aspoň kávu a uvidíme ako klapnú sympatie. Tak aj spravila. Ozval sa mi a najprv sme si písali, potom sa aj stretli a dali sme sa dokopy. Už sme spolu 3 mesiace.....ale teda idem k pointe toho celého....je to fakt dobrý chlap a namotala som sa na neho až teraz po 3 mesiachoch sa mi priznal, že nebol celkom úprimný - dovtedy mi tvrdil, že nikdy nebol ženatý a nemá deti a potom z neho vyšlo, že je rozvedený a má 1 ročného syna. Priznám sa, bola som v šoku a od toho okamihu som začala pochybovať o všetkom a začala som si všetko všímať a rozmýšlať nad tým. Napríklad aj to, že mi povedal, že má vlasný byt - ale tým, že bývame od seba 2 hodiny cesty autom tak chodil za mnou vždy on ale nikdy u mna neprespal. Aby som uviedla na pravu mieru aj ja mam svoj byt a žijem v nom sama a ked som mu aj povedala, že nech u mna prespí cez víkend tak nechcel. Vždy povedal že ide do práce alebo že musí niečo doma vybaviť. Tak som mu navhrla, že prídem na víkend teraz ja k nemu ale zrazu povedal, že zabudol, že maju v ten víkend pracovné povinnosti a že čo by som tam na byte robila sama. Takže ja som u neho doma nikdy nebola a fungujeme stále tak, že príde každú sobotu o 9 ráno a o 9 večer ide preč (zabije 4 hodiny cestou domov) a to isté aj v nedelu. Asi som naivna ale nikdy mi to neprišlo divné až do toho okamihu ako povedal, že je rozvedeny a ma ročného syna, začínam pochybovať o tom, že je rozvedený ...myslíte, že je stále ženaty a ja som len jeho rohožka ? len potom mi nejde do hlavy, že prečo mi ho "odporučila" kamoška s tým, že je to strašne dobry chlap a ma smolu na ženy a už je dlho sam...ale zasa ako môže byť dlho sam ked ma ročného syna? to sa na svoju ženu vykašlal ked bola tehotna alebo ako to brať...no som zúfala....možno je to aj tým, že ja už mam ozaj taky vek kedy by som chcela vlastnú rodinu a nie rieišť toto

sisa_s
11. jún 2024

Tak sa opytaj kamosky na detaily, ked ho pozna

zuzana9393
11. jún 2024

No podľa mňa sú 3 mesiace dosť dlhá doba nato, aby si takéto veci o ňom vedela. Prečo sa rozviedol, kedy, ako vychádza s ex... Je to divné. Keď ti klamal na začiatku, kľudne môže klamať aj teraz.
O čom sa vy vlastne bavíte, keď tieto veci o ňom nevieš?

cibulka444
11. jún 2024

Ahoj, odkial ho pozná kamoška ? Myslím si, že keď nie je ženatý tak určite ti klame. Mne sa stala podobná situácia, no v tom prevedení, že mne povedal, že jeho žena umrela pri pôrode a jemu ostala dcérka a pomáha mu svokra a jeho svagriná. A tak isto sa vždy stretávalo len u mňa, do podnikov nechcel so mnou chodiť (rovnaké mesto). Vkuse mi niečo sľuboval a manipuloval mnou, až som sa dozvedela sama, že je ženatý. A ten debil vkuse zahmlieval, nakoniec tá švagriná bola jeho žena. Už len to, že ti hned nepovedal o tom, že je rozvedený a má dieťa je čudné a nepáčilo by sa mi to, že na začiatku klame. Hneď by bola naštrbená dôvera. A inak ja pri tom svojom som vždy mala pocit, že klame len som ho ignorovala. Ty tu píšeš presne pre toto. Už mu neveríš a vieš, že niečo nie je s kostolným poriadkom.

melanta
11. jún 2024

Ak je naozaj rozvedený, tak sa rozvádzal keď bola jeho žena tehotná alebo keď dieťa malo pár mesiacov. Už to je pre mňa red flag a ak by bol problém iba to, tak by ma zaujímalo, prečo nebojovali o udržanie vzťahu. Avšak za takejto situácie ja osobne by som to neriešila. Stačí, že nepriznal toto hneď. Stačí, že sa vyhovára, ak chceš, aby u teba prespal (radšej ide podvečer domov 2 hodiny a hneď ráno zase 2 hodiny k tebe). Stačí, že sa vyhovára, ak chceš ísť ty k nemu. Vôbec by som neriešila, čo za tým všetkým je. Chceš vlastnú rodinu. Tak si počkaj na niekoho, kde nič z tohto nebudeš musieť riešiť.

matullienka
11. jún 2024

Joj veru blikali by mi riadne všetky majáky. Klamal kľudne môže klamať znova. Skús prelustrovat FB, ig či tam niečo nenájdeš. Ale veru bola by som opatrná

barbora0308
11. jún 2024

Sesternica si takto nasla partnera...i ked hned na zaciatku tvrdil, ze je rozvedeny a ma jedno dieta. Nakoniec vysvitlo, ze zatial sa iba rozvadza a jeho teraz uz ex s nim cakala babatko...najlepsie bolo, ze ked sa to moja "slepa" sesternica dozvedela, tak bola tehotna uz aj ona 😅. Takze panko ma dve skoro rovnako stare dcery od dvoch roznych zien. I ked aktualne s mojou sesternicou tvoria podla vsetkeho stastny par a ziju spolu, aj tak to boli riadne soky. Klamal ju od zaciatku, dokonca prespaval na zaciatku ich vztahu na striedacku u svojej este vtedy manzelky a mojej sesternici 🤦.
Ja by som si na tvojom mieste dala sakra pozor 🚩🚩!

cinamood_
11. jún 2024

Pre mna by uz bol velky obrovsky redflag ze niekto zataji predo mnou svoje dieta. A dalej by som sa snim uz asi ani nechcela bavit 🙂

zmrzlinka2021
11. jún 2024

Takže ti zatajil dieťa? A že je rozvedený? Prosím ťa nezahadzuj sa s ním. V sobotu sa má venovať rodine, dieťaťu, nie labzovat po frajerkach.

Nechápem, prečo ženy berú hocikoho

andaluzia12
11. jún 2024

skús ho vyhľadať na katastri, podľa mesta kde žije a mena. Môže ti to čo to napovedať.... (ak stále vlastní nehnuteľnosť so ženou napr., môžeš sa ho opýtať....)

elenka74
11. jún 2024

Podľa mňa je ženatý alebo má ďalšiu priateľku, s ktorou býva. Prečo inak by nechcel zostať na noc alebo ťa nikdy nezavolal k sebe. Asi ho tvoja kamoška nepozná až tak dobre, ako si myslí.

harley1205
11. jún 2024

@cibulka444 že mu žena zomrela pri porode??? to co je za chudaka...toto jednoducho nevymyslis...ja som mala znamu ktora mala frajera 9 rokovv...mali spolu dceru po roku chodenia...cez tyzden bol v rakusku a cez vikend doma no a nakonec sa vyklulo ze z vedlajsieho mesta mal milenku tiez 9 rokov a tiez po roku mali spolu syna...castokrat sa stretavali v meste ale vzdy to bola jeho sesternica ci uz frajerka alebo milenka a tak to nevzbudzovalo ziadne podozrenie....jeho za nejaky trestny cin zavreli na rok a pol do basy tato moja znama sa snim po tom vsetkom rozisla a ked ho roku a pol pustili vitala ho s rozkrocenymi nohami na vsetko zabudla a maju spolu dalsie dieta....suma sumarov...stale pokracuje v trojuholniku on zena milenka a deti a nejako sa s tym tie baby zmierili a poziciavaju si ho 😀 😀 😀

cibulka444
11. jún 2024

@harley1205 čo ti poviem mne to rozum nebralo :D Celý čas som najlepšej kamoške vravela, že niečo mi tu nesedí ale nevedela som a nechcela som to hlavne vidieť on vedel presne ako na mňa. No po mesiaci mne praskli nervy a sam sa chytil do vlastnej pasce. No proste autorke som len chcela otvoriť oči v tom aby mu neverila lebo tu niečo ozaj nie je v poriadku a ja už od takého chlapa by som utekala lebo aj tak sa to skončí. No môže s horšími následkami. Kokos, ale tvoja známa tiež musi byť číslo :D Ja by som toto nerozdýchala, veď to samú seba dala dole. Môžem sa pomýliť a urobiť chybu, no už keď o nej viem, tak je čudné, že to opäť urobím.

jana_eyre_2
11. jún 2024

Podľa mňa tvoja intuícia je správna.. priamo by som sa ho na to spýtala a pridala by som aj dôkazy z tvojho pozorovania.. myslím že máš plné právo mu neveriť ak ti nepovedal tak podstatnú vec že má ročného syna.. 😵 to by ma teda šokovalo o dosť viac, že ho tajil ako to že je rozvedený.. veru neverila by som mu a spýtala sa aj kamošky ako ho vlastne dobre pozná keď tvrdí ako je dlho sám keď má ročného syna.. hlavne od kamarátky by som teda očakávala že mi takéto info povie..

harley1205
11. jún 2024

@cibulka444 ja som tam ale nenapisala ze vlastne v ziadnom rakusku nerobil len bol s tou druhou v druhom meste...a viem to preto lebo on nukal pracu mojmu muzovi ze sak sa mozu na turnus menit raz on a raz on a moj muz mu dal zivotopis ale kedze to bola vymyslena vec cele rakusko tak samozrejme sa muzovi nikto neozval, pootom nam to uz davalo zmysel 😀 😀

mandzula
11. jún 2024

Poznas niekoho na matrike? Vie ti zistit, ci je zenaty.

januska12323
11. jún 2024

S chlapom ktorý zaprie vlastné dieťa by som chodiť nemohla. Buď sa mu vôbec nevenuje alebo tie noci chodí za ním k sebe domov a ani jedna verzia nie je okej. Sprav si v sobotu k nemu do mesta výlet, jemu povedz, že nemôže prísť z nejakého dôvodu a zaklop mu na dvere, veľa sa dozvieš. A kamoške sa pekne poďakuj.

nairia
11. jún 2024

kamoska zjavne tiez nevie o tom, ze je rozvedeny a ma rocneho syna. staci, ze sa nevideli 1,5-2r a ani ona to nemusi vediet.
v kazdom pripade sa chova divne a ja by som ho konfrontovala otazkami. ale aj tak by vlastne u mna skoncil... lebo by som mu nedokazala verit. to, ze u teba nechce prespat mi vychadza vies ako?
1. ze este zije so zenou, mozno uz su rozideni, len sa vracia domov kazdy vecer za dietatom.
2. mozno ani zena nic netusi, ale to musi byt na hlavu padnuta, ak 1-2mesiace kazdy vikend chlap odchadza z domu rano a vracia sa vecer. jedine, ze by mal nejaku pracu, na ktoru by sa mohol vyhovorit.
skoda, ze pri takychto typoch sa pravdu nedozvies, lebo on ti bude klamat donemlatom. a aj keby si nieco videla na vlastne oci, tak by ta presviedcal, ze to,co vidis, nie je pravda 😅

domkakvet
11. jún 2024

Opytaj sa tvojej kamaratky a mozno sa aj hanbi za to, ze este doma zije s rodicmi, ak isiel po rozvode k rodicom.

cookie29
11. jún 2024

No a ta Tvoja kamoska je skutocne dobra kamoska? A pozna ho odkial?
Ja by som sa najprv opytala jej.

daja0760
11. jún 2024

Este mi napadlo,ze mozno je uz rozvedeny ale jeho ex zije stale s nim. Alebo...ma syna vo svojej starostlivosti a pokial je s tebou, niekto mu ho strazi. A vecer ide za nim

iv007
11. jún 2024

@barbora0308 omg toto je otrasne, takych chlapov by som kastrovala a zavesila na tabulu hanby😱

majkamasar
11. jún 2024

To ci ma byt si mozes vyhladat na katastri. A uvidis ci je tam napisany sam alebo s niekym.

susitko
11. jún 2024

akoze podla toho co pises...asi mas dobru intuiciu.zatajil ti informaciu o dietati.cele je to zvlastne.keby som bola na tvojom mieste-isla by som ho PREKVAPIT ku nemu domov.a uvidis. v kazdom pripade,kedze hladas zivotneho partnera a uvazujes nad rodinou-tento muz to nebude.

miadi
12. jún 2024

Neviem ci je rozvedeny no urcite nebyva sam. Je mozne ze je zenaty a cez vikend chodi k tebe na “brigadu.” Ta tvoja kamoska ho vobec nepozna . Mozno ju balil dlhsie no nemala zaujem tak ho posunula tebe. S chlapom co vie vlastne dieta zapriet by som nebola .

cacianka
12. jún 2024

Vieš jeho pravé meno, nejakú adresu, prácu, EČV?
Anonymne popatraj , vždy a všade sa nájde pravda, všade niekto niekoho pozná .
Aj ženy tu na MK vedia pomôcť...

anketkarka
12. jún 2024

S kamoškou tak ,,randil" chlap čo sa o 2-3 mesiace na to ženil. Všetko je dnes možné. Tiež boli hodinu cesty od seba a tak to chúďa novomanželka nemala ako zistiť. A kamoška na to prišla len náhodou po pár mesačnej "známosti", keď mu dala kopačky. Musíš pátrať.

hara_vara
12. jún 2024

klame ťa pošli ho do...