Je vzhľad dnes už všetko?

18. aug 2024

Myslíte si ,že vzhľad je dnes už fakt všetko ? Všímam si veľmi vo svojom okolí to,že ak žena má peknú postavu atď.tak úplne mužom ako keby prepinalo ,proste úplne iné chovanie jak k priemerným ženám ,hneď aj iný úsmev aj všetko ,dokonca poznám aj veľa ženatých mužov čo sa pozerajú po iných ženách a pritom majú pri sebe normálnu ženu,ktorá sa o nich stará a možno toľko pozornosti jej nevenujú...väčšinou takým ženám platia ich muži skoro všetko ,nezávidím len ma udivuje to ,že či fakt je postava dnes dôležitejšia ako to ako sa ten muž cíti so ženou ? Či ho vie pochopiť,pomoct,postarať sa o neho ....čo si myslíte?

dharmasanata
18. aug 2024

Tak muži sa odjakživa pozerajú skôr na to fyzické, ako na iné veci. Žena ich musí v prvom rade vzrušovať..kolegovia keď sa medzi sebou rozprávali tak vraveli, že ani nevadí ak je do tváre špatná, hlavne nech ma dobrú postavu, že jej to urobia zo zadu 🤷😁..

ptvw
18. aug 2024

Niektorým muzom na tom záleží určite, ale celkovo si myslim, ze v dnešnej dobe už na vzhľade, kráse, postave absolútne nezáleží

martina7578
18. aug 2024

Samozrejme, že vzhľad je pri hľadaní partnera najdôležitejší. Keby to tak nebolo, neinvestovali by ženy desiatky hodín mesačne do toho aby dobre vyzerali.

melanta
18. aug 2024

Nemyslím si, že je to úplne tak o fyzickej kráse a dobrej postave. Skôr si myslím, že ženy, ktoré sa o seba starajú, fyzicky aj mentálne, sú oveľa spokojnejšie a sebavedomejšie a to z nich vyžaruje. A to je dôvod toho, že pritiahnu viac pozornosti. Veľa žien, keď má muža istého alebo keď na rodinu, zabudni byť ženami. Zabudnúť, že sa majú starať nielen o muža, deti, ale aj o seba.

lindous
18. aug 2024

Nehovorím, že dvojité štandardy neexistujú, lebo bohužiaľ určite áno, ale ja to vo svojom okolí nijak výrazne nevnímam, som obklopená mužmi, ktorí vedia ako sa správať a nerobia okaté rozdiely… a tiež si myslim, že to je aj o celkovom vyžarovaní a sympatiách, veľmi sympatická, vysmiata a pozitívna môže byt aj žena pri sebe či s nejakou inou chybičkou krásy 😊 tiež nie som najkrajšia na svete a nemám pocit, že by sa ľudia ku mne chovali nejak inak ako ku niektorým naozaj krásnym kamoškam - možno iba ak rátam náhodné oslovenia v bare, ale to naozaj nie je niečo čo by mi chýbalo 😄

lakebabe
18. aug 2024

Podľa mňa pre mužov pri prvom kontakte je vzhľad a postava na prvom mieste. Už ženu na deti a svadbu si vyberajú aj inými kritériami, ale prvý kontakt a zoznámenie sa, je to vzhľad na prvom mieste. Muži vždy boli a budú pudovi, len ti s vyššou úrovňou to nedajú až tak na prvý pohľad poznať na sebe. A určite existujú dvojité štandardy.
Hlavne žena ktorá vyzerá dobre, sa aj cíti dobre a sebavedomo a to priťahuje chlapov omnoho viac ako nejaka nešťastná a zakomplexovana

snowflakenel
18. aug 2024

No ved aj ja sa potesim ked vidim pekneho, symparicjeho muza s dobrou postavou..🙂 ty nie?

rozculena
18. aug 2024

to nie je teraz,to je odjakživa....odkedy majú muži oči

enmery
18. aug 2024

Ak žena tuninguje iba výzor, vie, koho to priláka. Taký chlap nemiluje jej podstatu-je to prestíž, ako sa prevážať na novom drahom aute. Potom sa vymení a ide sa ďalej. Čiže by ma netrápilo, že nejaký emocionálne plochý muž si vyberie babu len kvôli vzhľadu. Vlastne sa takí ľudia nájdu. Ale je stále dosť ľudí, ktorí potrebujú viac ako len reprezentatívny vzhľad. Takí tí jednoduchší muži majú reči typu ako by ju oprel. Reálne si honia max na pornoherečkách. Ja niečo také vo svojom okolí nepozorujem. Niečo asi bude na tom, že to, akými ľuďmi sa obklopujeme, hovorí dosť veľa aj o nás.

jamimo
18. aug 2024

@snowflakenel presne celá ja 🤭 Celkovo také to fluidum okolo pekného človeka zaujme. A či už ženu, alebo muža 🤷‍♀️... úsmevom, iskrou v oku, životným elánom, múdrosťou, čokoládovými očami, vetrom vo vlasoch, vráskami smiechu, peknou postavou a outfitom, vôňou... Vysoko individuálne podľa preferencií a vkusu.
Vždy lepšie ako pozerať na mastné hniezdo na hlave, repu za nechtami, zhnitý zapáchajúci úsmev a šušne v nose 😄😄😄

cimage
18. aug 2024

Na peknu zenu, alebo muza sa aj ja rada pozriem. Len to co teraz vidavam, je skor len nepodareny vtip. Muz co ma viac zenskosti ako zena a zeny sa uz zacinaju podobat umelym babikam, sama umelina.

midka
18. aug 2024

Aaale kdeze teraz, bolo aj pred 20 rokmi aj pred 50 aj pred sto rokmi. Myslis, ze volakedy sa chlapi neobzerali po peknych zenach? Kazdy chce mat pri sebe pekneho cloveka, na ktoreho sa mu dobre pozera... na tom nie je nic zle. A ked ma este navyse aj dobre povahove vlastnosti ma vyhrate. Ja by som tiez nechodila s niekym, kto sa mi fyzicky nepaci,,, a to teda sa nepovazujem za zleho, povrchneho cloveka, len hladala som niekoho, kto mi vyhovuje rovnako po fyzickej aj psychickej stranke.

lubossi
18. aug 2024

@jamimo súhlasím. Ak má niekto dobre srdce je to fajn, ale pokazené zuby a mastné vlasy a pupok trčiaci s pod trička to dá nejak preč

zmrzlinka2021
18. aug 2024

Ak sa žena stará o muža, už nie je ženou, je jeho matkou

jamimo
18. aug 2024

@lubossi vieš, celkovo nemám rada hodnotenie, že krása je povrchná vec. Potom sú pekne upravené, aj inteligentné ženy, do koča, aj do voza na pranieri odcudzenia spoločnosti. Ja som bola za mladi mlada veľmi pekná, sympatická, usmiata (aj teraz, ale ináč, mením sa vekom, chorobami...) Chalani si vždy mysleli, že keď som pekná, tak. som aj namyslená, dievčatá závideli, ohovárali ma. Keď ma chalani spoznali, chceli so mnou tráviť voľný čas (kúpalisko, opekačky, volejbal, bedminton, dokonca aj skákali gumu so mnou...) bola som partáčka. (vlastne doteraz si viac rozumiem s mužmu...) Keď som mala prvú lásku, každý mi hovoril, taká pekná baba a takého škaredého frajera máš. Pre mňa bol krásny človek. S nehou v očiach, citlivý, slušný, voňal mi a krásne sa bozkával 😉
Preto som napísala, že preferencie sú vysoko individuálne a krása nemusí znamenať len hlúposť a povrchnosť 👆

muchotrafka298
18. aug 2024

Podla mna ten, kto povie, ze vzhlad nie je dolezity klame. Pre mna je vo vztahu dolezita ak fyzicka pritazlivost, nebola by som s chlapom, co by sa mi nepacil. Chlapi sa proste po zenach pozeraju tak isto ako zeny po muzoch.

snowflakenel
18. aug 2024

@jamimo minule bol u nas kurier. No manzel ma poslal, ze nech idem balik prevziat, ze je tam spevak z imagine dragons , ze nech okukam. ...🙂 pritom ani mojmu chlapovi nic nechyba veru 🙂🙂sme sa smiali, ze este daco objednam.
Chalanisko si bol vedomy svojho vzhladu, no zato prijemny, mily a slusny. Akurat na okukanie 🙂

minenkak
18. aug 2024

Ale veď chlap najprv pozerá a až potom rozmýšľa

egonsk
18. aug 2024

ktore jablcko ta v obchode viac zaujme? To pekne bez kazu, alebo to, ktore ma nsebe nejaku chrastavost, alebo je zdeformovane? Clovek je jednoduchy tvor a chlap obvzlast, takze intuitivne ho zaujme to co uputa prvy vnem a zial je to vzhlad. Ale tym sa aj oslisuju potom ludia povrchni od tych srioznejsich, ze povrchni u toho vzhladu ostavaju a ked nieje, ruti sa im svet, kdezto ti druhi sa zacnu zaujimat aj o dalsie kvality.
Len vies, rovnako ako v prirode sa stava, ze krasne jablcko je cervive, tak aj krasny ludia (chlapi i zeny) byvaju castokrat v inej stranke zaostavajuci... netreba im zavidiet, kazdy je taky, ako ho boh stvoril 😉

sense
18. aug 2024

Aká je to priemerna žena a aká je to pekná žena alebo žena s peknou postavou? Keď pre každého je pekne a priemerné niečo iné

babulkomale
18. aug 2024

Necitala si historicke romany? Vacsina terajsich zien by sa v minulosti neminula, keby neboli bohate.
A tie bohate a aj krasne, si v niektorych pripadoch mohli vybrat zenicha.

babulkomale
18. aug 2024

@zmrzlinka2021 cize ty tomu tvojmu ani caj nepodas, ked je chory, lebo to ma robit jeho matka?
A on nepoda tebe?
Uz som citala vsetko.

bennn
18. aug 2024

Ano. Pekné dievčatá sú proste strašne pekné a biologicky po nich túžiš. Ale rozumieť si budeš s máloktorou. No niektorí sa dokážu pretvarovať alebo to uhrať pár týždňov a mesiacov tak aby sa nepohádali aby sa jej dostali do nohavičiek a potom hup ukáže aký naozaj je a rozchod hneď.
Osobne som zvedavý, či to bude mať na mňa ten istý dopad keď budem ešte starší, vidieť všetky tie mladé baby so super postavami. Ale myslím si že nie. No ale väčšina spoločnosti nie je morálna, takže im je to jedno a takí čo ich žiadna nechce im je jedno či im to spraví prostitútka na odpočívadle na slovnafte alebo zbalia počas volneho času nejakú mladú.

jana0412
18. aug 2024

Tak sexi ženy hneď upútajú mužov. Ale keď otvoria ústa a začnú rozprávať múdrosti, tak väčšina mužov zaradí spiatočku.

ndrag
18. aug 2024

Sa mi paci ako tu odcudzujete peknych ludi co sa o seba staraju, ze su to vlastne prazdne schranky. Ale vo velkej vacsine niesu ;).

michaela329
18. aug 2024

Keby bolo, tak s tými priemernými nie sú 🤷 Jednoducho pri peknej žene trochu pookreju a nemusí to znamenať nič zlé. Zasa buď úprimná aj k sebe - nepozries na pekného chlapa? Navyše poznám kopec príťažlivých žien, ktoré nie sú vychrtliny, majú jednoducho šarm a starajú sa o seba - niekedy stačí málo a žena rozkvitne a má úplne iné vyžarovanie. Taká pritiahne viac pohľadov ako zatrpknutá.

mamamasama
18. aug 2024

Pozri. Vo vacsine pripadov ano. Nasou vyhodou je, ze so sebou mozeme nieco robit, vyzerat dobre a profitovat. Aj moja praca je tak z 50% zalozena na vzhlade.

jamimo
18. aug 2024

@snowflakenel my si tiež doma povieme, ak niekto dobre vyzerá. Nezáleží pritom na type, veku, pohlaví...

11bodka11
18. aug 2024

Ano v kazdej v praci som bola menej ako ostatne pekne kolegyne. Vzdy mi to dali pocitit aj kolegovia aj kolegyne

enmery
18. aug 2024

@11bodka11 😱To fakt? Veď to je tak úroveň ZŠ. Na svete je fakt neskutočné množstvo hlúpych ľudí. Najhoršia kombinácia je hlúpy a zlý.