Je veľmi spoločenský

meliss1
11. sep 2024

Caute.rok zijem s priatelom a mojim 6 rocnym synom.
No povedzte ...mam 32,on 40.Vadí mi,ze po praci kde je 12 hodín ,sem tam 6 hodín(obsluhuje),idepo zavreti na hodinu s kamaratmi este na hodinu do druhej krcmi.ked robim ja,postara sa o syna,nauci sa s nim.
Z prace sa ponahlam leno chcem.aspon nejaky cas stravit s nim pred spanim.on uprednosrni tamto.vo volmom dni ide na to pivo vzdy.z prace idem domov sama,lebo ze dopije a pride.necitim sa ako ta chcena priatelka,ktora je prioritou v traveni casu so mnou.ja zas mimo prace chcem zahrnut syna do mojho casu.
Ked som mu to povedala ze mi to vadi a ako sa citim,povwdal vpodstate ze on ke spolocensky typ ,nemoze za to ze ja nie som az tak,preco vraj nepridem za nim do tej druhej krcmy (z prace)a ze on sa nezmeni.na otazku ze ci mu to neni hlupe ked sa snazim nezaspat aby som ho pockala a bola s nim chvilu,odpovedal ze nemusim.na co ho cakam.
Som dobrevyzerajuca baba,staram sa o seba,ak vas toto napadne .ale stve ma jwho pristup.aj teraz zavrel o pred polhodinou a siel posediet inde.mimocjodom chce dieta,ale povedala som mu ze ja nie s nim,lebo nebudem s deckom sama a on na pive kazdy vwcer.jeho odpovwd?on sa zmieril ze nebude mat dieta,vraj ani on so mnou nechce.

viestta
11. sep 2024

On nie je spolocensky typ. On je jednoducho ochlasta

petamich
11. sep 2024

@viestta zdielam tento nazor 🙂 spolocensky typ som ja, ze obcas idem na kavu, vino...pokvakat s kamoskami ale aby muz siel domov kazdy den kym ja dochlascem s kumpanmi 😅

janickacrazy
11. sep 2024

@meliss1 nájdi si normálneho chlapa, ktorý bude chcieť tráviť s tebou čas po práci a nie behať po krčmách

rozculena
11. sep 2024

@meliss1 kopni ho do riti

zmrzlinka2021
12. sep 2024

@meliss1 našla si si typického luzra

milanemila
12. sep 2024

Ehm asi je aj smutne, ze o alkoholikovi na slovensku povieme, ze je “spolocensky typ” 🙈

vikiki29
12. sep 2024

Nerob si s ním dieťa. On ho možno chce, ale nie s tebou.

monikkatt
12. sep 2024

@meliss1 vy dvaja to uz mate za par.. myslim rozchod
Ukonci to co najskor a zbav sa "spolocenskeho" ochlastu

0silvia0
12. sep 2024

@meliss1 máš už dieťa, vyberaj náhradných oteckov pre neho dôkladnejšie, neber prvého čo sa nájde. Nezabúdaj, že tebou vybraný chlap je príkladom pre tvoje dieťa. Teraz má len 6 rokov, ale čas rýchlo beží, o chvíľu puberta, a bude sedieť v šenku s otčimom.

alickapusinka
12. sep 2024

Skonči tento vzťah z ožranom alkoholikom.Nájdi si chlapa čo sa tebe a synovi bude venovať a nie že TY budeš čakať ožrana do polnoci čosi. Toto fakt myslíš vážne že uvažuješ o dieťati s ním že si slobodna matka z jedným dieťaťom TI nestači.Potrebuješ dieťa od alkoholika a pretlkať sa s dvomi detmi sama.Alebo ma čvirika zo zlata s alkoholikom žiť je cesta do pekla.Fakt s ním uvažuješ mať dieťa si sa načisto zblaznila.Nájdis i chlapa čo bude s vami chodiť an výlety na dovoelnky ktorý TI pomôže s tvojím synom a nei ožrana.Kde si nechala rozum.

hara_vara
13. sep 2024

@meliss1 asi je lepšie s ním skončiť 😐