Máte ten pocit? Mali ste ho na začiatku vzťahu a časom sa ukázalo že to tak nie je?
Ja som mala taky pocit od zaciatku a mam ho doteraz, je to 13 rokov. Ale nikdy nie je nic iste. Kamoska mala taky pocit so svojim muzom tiez, boli spolu od jej 13 rokov. A malo.taky pocit aj cele ich okolie. A po 30 rokoch sa ten vztah zrazu rozpadol a kazdy z nich ma teraz ineho partnera.
Stale je to moj soulmate a aj bude.
my dvaja sme si klikli ako dve kocky Lega. Symbióza, harmónia, láska, úcta, obdiv, rešpekt... Už 24 rokov. Tá iskra zamilovanosti v oku stále je 💕🤗
Nie je. Ale je to moj najlepsi kamarat. Soulmate je pre mna osoba, ktorej mnohe veci nemusim vysvetlovat a aj tak chape. Jedna vlna. To s muzom niesme. Ale ma ine silne prednosti. Takze vsetko je mozne.
Ja to mám už 24 rokov ako na húsenkovej dráhe. Raz hore raz dole raz rýchlo raz pomaly 🙈
Zo zaciatku nie,my sme nas vztah zacali netradicne 🫢🫢 no potom,ked to bol uz ozaj vztah ako ma byt,tak ano. A je to tak doteraz. Sme spolu skoro 15r a z toho 8r manzelia. Lepsieho by som uz nenasla
Spoznali sme sa na svadbe, išla som mu za družicu. Zalubili sme sa do seba, on na 1.pohľad ,ja trochu neskôr, bala som sa verit. Od začiatku je medzi nami telepatia, alebo ja na nieco myslim, on zacne o tom hovorit. Alebo opacne. Idem mu volat, v tom mi on vola. Je medzi nami 12rocny rozdiel, ktory som nikdy nevnimala. Do roka a dna sa nam narodila dcéra. Je to najlepší človek, akeho som si mohla priat. Vlastne moj vysnivany ❤️
Sme a je to otravne. :D
niesme a je to stale horsie
Áno. Požiadanie o ruku je nezabudnutelne😁😂 hodila som s telefonom,že to môžem ..... a končím, chcela som vystúpiť z auta. V tom ma chytil za ruku ,,počkaj ešte,, a začal plakať, vytiahol krabičku, že ma chcel požiadať o ruku ... som rada,že to takto dopadlo a,že ma zastavil. A co sa týka rodiny, deti, plánovanie budúcnosti, financií, rekonštrukcia domu,l-sme na jednej vlne. Keď sa chcem postažovať, vyplakať, vyrozprávať, vždy je tu pre mňa. Nikdy som od neho nepočula ,,a čo s tým mám ja,, ... financie si nedelime na moje a tvoje, tak isto aj prácu v domácnosti, vonku a aj deti nemáme,,to je ženská práca/ to je chlapska práca,, ... samozrejme, že niekedy človek má nervy, ale stačí otvoriť koňa a som šťastná za to čo mám. Mám hotový luxus doma😊 a aj dcéram to stále pripomínam,že takého tatina nemá každý. A zas manžel naopak im stále hovorí,,ta mama by vám dala aj posledné,,...
A to dôležité. Nikdy pri deťoch sme nemali,že by sme si podkopali ,,autoritu,, ... tatino povie nie,tak ja hovorím tiež nie...
@mamelka uplne ako my,,moje tvoje neexistuje,sme rodina a je to
@zuzulka558 to tu dosť čítam 🙈 mame dva účty(na sk aj v de) ale financie spoločné, práca, plány do budúcnosti taktiež.
Čim sme starší, tým viac zisťujem, že sme spriaznené duše.
@suezana prvý rok som videla na rozvod🙈 ...ale sme sa presťahovali, bývalí sme spolu konečne a sami. A vtedy som začala budovať,že ja,on a Melánia sme rodina, potom pribudla Amália a potom Mária. Dosť si zakladám na tom,že my piati sme rodina. Prinútili nás aj okolnosti aby sme pozerali hlavne na seba. Vo vzťahu zas (to už som tu písala myslím včera v inom fore) to,že manžel je v zahraničí neznamená koniec vzťahu. Tak ako doma musíš upratovať, chodiť do práce aby si zarobila a mala z čoho žiť - treba aj na vzťahu budovať. A hlavne treba začať pozerať aj na tie pozitívne veci. A tiež keď ma muž doma uhundranu ženskú, tak tiež sa bude vracať domov s nechuťou. Tak ako žena potrebuje počuť po vareni ,,to je výborné, to je dobre, mňam,, tak aj muž to potrebuje. A nech mi nikto nehovorí,že nie🙈 my sme doma ako deti neboli nauceni na slovo ,,mam ta rad/a,ľúbim ťa,, ale dá sa to ... aha toto je z rána ... o 22h som robila desiatu
Môj muž bol predtým môj veľmi dobrý kamarát.. jediný chalan s ktorým som sa rozprávala naozaj bez nejakého studu, pretože úprimne poviem s niektorými mužmi mám problém komunikovať aj keď za to ti muži nemôžu.. poznám ho už skoro 25rokov..
Neviem či bol a je moja spriaznená duša.. nie som natolko romantická, ani on.. nikdy mi nepovedal že nás spája neviditeľné lanko (kto pozná janu eyre, vie o čom píšem 😄)
Ale vždy sme si rozumeli a mali radi rovnaké veci, hoci vieme si aj liezť na nervy a pohádať sa.. máme za sebou niekoľko kríz, aj vážnych.. ale zatiaľ sme ich vždy zvládli.. úprimne poviem neviem si predstaviť nemať zrovna jeho po svojom boku, hoci niekedy ma naozaj vedja štvať jeho nedostatky.. tie nedostatky však mám aj ja a nemáme si čo vyčítať.. neviem či spolu zostarneme, ale viem že som rada že mám deti zrovna s ním.. ak to znamená že je moja spriaznená duša - tak ňou asi je.. 🤷
Zaujímavé príbehy, ale moja romantická duša hovorí, že spriaznená duša = žiadne hádky a doslovne čítanie myšlienok 😀
Stretla som raz spriaznenu dusu, naozaj clovek, ktory ma doslova cital, to bolo nepochopitelne, my sme boli akoby z jedneho cloveka roztrhnuti dvaja ludia...vo vsetkom sme si rozumeli, so vsetkym suhlasil, nic nebol problem..
Po mesiaci ma to tak neskutocne vytacalo,ze bol koniec, nedokazala som tak fungovat
Potom som stretla svojho muza,s ktorym sme tak rozdielni, ze uz viac asi ani nemozme byt, ale doplname sa a je to super.. ako dva uplne odlisne dieliky puzzle, ktore do seba zapadaju..
Potom som citala, ze spriaznena dusa nemusi byt nevyhnutne material na spolocny zivot a u mna to teda sedelo.
Podla mna spriaznena dusa neznamena ziadne hadky 🙂
Jasné 😊. Poznáme sa od 6 rokov, manželia 27 rokov, máme 2 veľké deti. Rozumieme si stále a vo všetkom. Často aj bez slov. 😍 Tá telepatia je neuveriteľná ...
Stáva sa nám milión spoločných náhod a pritom náhody neexistujú... 🤨
Máme svoje obľúbené hlášky a vtipy a rovnaký humor, obľúbenú hudbu - filmy a koncerty, svoje rituály....☺️
Ďakujeme 🙏 Bohu za každú sekundu, ktorú nám doprial spolu prežiť.
My sme spriaznený vo všetkom,, nejak sme sa našli partaci na všetko aj z deťmi po 11 rokoch,,, rovnaké názory, humor, záľuby dvaja blázni a staršia to miluje rehoce sa na nás, mladšia tiež začína vnímať co ma zač doma 🤣