Je v poriadku, keď ma profesor zavolal na chodbu?

vikiii32
6. nov 2024

Ahojte. Ozývam sa vám po nejakej dobe. To som ja, s tým profesorom. Dnes ma zavolal na chodbu. Je to v poriadku? Ďakujem za každú múdru odpoveď

benimnadir
6. nov 2024

😂 za akým účelom ťa volal na chodbu?

h2
6. nov 2024

@vikiii32 Akože toto je super, že "to som ja, čo som sem už písala" a myslíš, že každý hneď vie, o čo ide? Veď aspoň link na predošlú diskusiu sem daj.

benimnadir
6. nov 2024

@h2 túto musíš spoznať aj o polnoci! 🤣🤣

lindous
6. nov 2024

Z akého dôvodu? Čo od teba chcel? Čo ti hovoril? ... je to váš triedny tuším si vravela, ak potreboval s tebou vyriešiť, že si nedoniesla ospravedlňenku, je to ok... ak aby ťa pozval na rande, asi to už nie je až tak ok...

sisa_s
6. nov 2024

To fakt mas autorka 19?? Podla diskusii max.14

h2
6. nov 2024

@benimnadir 😂 Tie jej predošlé diskusie išli nejako mimo mňa.

benimnadir
6. nov 2024

@h2 nevieš o čo si prišla 😁😁

kavasmliekom
6. nov 2024

A čo chcel?

h2
6. nov 2024

@benimnadir Keď budem mať viac času, rozhodne to dobehnem! 😁

76california
6. nov 2024

@h2 😅

iwesska
6. nov 2024

A co s tebou riesil na chodbe? Mozno ma pocit,ze na neho furt zizas a chcel sa ta opytat preco.

vilma7
6. nov 2024

Áno je to v poriadnu, tam asi sa ta chcel niečo opýtať. Alebo ťa tam nedajbože sexuálne obťažoval alebo znásilnil?
Ešte že dnešná mládež ma soc.siete, lebo by si nedali pomaly rady ani s domácou úlohou. Omg...

zobaka
6. nov 2024

tak strasne ho chces, ze vo vsetkom hladas dovod, tak mu to uz povedz

luteam
6. nov 2024

@vikiii32 ved ale musis k tpmu viac napisat podla mna sa neda ani z tych predoslych tem jednoznacne povedat o co mu ide aj ked to oslovenie zlatko sa podla mna vobec nehodi vo vztahu ucitel a studentka este ked ty mas 19 a on 33 podozrive to je, ale co chcel od teba na chodbe?

ruxandra
6. nov 2024

Autorka je psycho, ked ucitel chodi cez prestavku po chodbe, mysli si, ze je to kvoli nej. Uz teraz mi je ho luto, snad to nebude pokracovat ako ta pani, co bola zamilovana do zadaneho sefa.
Chudaci chlapi, ak musia čeliť takymto stihackam, ktore su mimo realitu.. strasne nieco

veronka1996
6. nov 2024

Otázka je, čo ti tam na chodbe urobil. Ak ti strčil ruku pod sukňu a dal ti jazýčkovú pusu, to by jemne naznačovalo, že by mohol mať o teba záujem. Ak ti vynadal, že si sprostá koza, ničomu nerozumieš a smrdíš, to by značilo, že nemá o teba zrejme priveľký záujem.

mimikarol
6. nov 2024

Baby mňa minule zavolal sef do jeho kancelárie, dokonca sme mali aj zatvorené dvere. Je to ok? A bol tam aj môj druhý šéf, teda dvaja chlapi a ja. Nepoviem vám čo sme riešili, lebo určite mi budete vedieť viac poradiť keď nebudete vedieť o čo išlo,že? Diky 😂

hellwant
6. nov 2024

Ak sa chcel opýtať, či vieš rozoznať hady podľa dotyku, utekaj kade ľahšie. To, že had nie je jedovatý, neznamená, že nie je nebezpečný. 🙃

prunee
6. nov 2024

Skus napisat aj dovod, preco ta na chodbu zavolal...

petulda333
6. nov 2024

@mimikarol s 2??? Dufam,ze odmeny budu stat za to 🤣🤣🤣

januska12323
6. nov 2024

A na tej chodbe sa akože čo stalo? Prehol ťa cez koleno?

lonely66
6. nov 2024

@januska12323 možno cez zábradlie 😀

januska12323
6. nov 2024

@lonely66 ani nehovor teraz bude mať mokré sny

lonely66
6. nov 2024

@januska12323 autorka či učiteľ? 😀

lonely66
6. nov 2024

a možno je to autor 😀