Ahojte. Ozývam sa vám po nejakej dobe. To som ja, s tým profesorom. Dnes ma zavolal na chodbu. Je to v poriadku? Ďakujem za každú múdru odpoveď
@h2 túto musíš spoznať aj o polnoci! 🤣🤣
Z akého dôvodu? Čo od teba chcel? Čo ti hovoril? ... je to váš triedny tuším si vravela, ak potreboval s tebou vyriešiť, že si nedoniesla ospravedlňenku, je to ok... ak aby ťa pozval na rande, asi to už nie je až tak ok...
To fakt mas autorka 19?? Podla diskusii max.14
@benimnadir 😂 Tie jej predošlé diskusie išli nejako mimo mňa.
@h2 nevieš o čo si prišla 😁😁
A čo chcel?
@benimnadir Keď budem mať viac času, rozhodne to dobehnem! 😁
@h2 😅
A co s tebou riesil na chodbe? Mozno ma pocit,ze na neho furt zizas a chcel sa ta opytat preco.
Áno je to v poriadnu, tam asi sa ta chcel niečo opýtať. Alebo ťa tam nedajbože sexuálne obťažoval alebo znásilnil?
Ešte že dnešná mládež ma soc.siete, lebo by si nedali pomaly rady ani s domácou úlohou. Omg...
tak strasne ho chces, ze vo vsetkom hladas dovod, tak mu to uz povedz
Autorka je psycho, ked ucitel chodi cez prestavku po chodbe, mysli si, ze je to kvoli nej. Uz teraz mi je ho luto, snad to nebude pokracovat ako ta pani, co bola zamilovana do zadaneho sefa.
Chudaci chlapi, ak musia čeliť takymto stihackam, ktore su mimo realitu.. strasne nieco
Otázka je, čo ti tam na chodbe urobil. Ak ti strčil ruku pod sukňu a dal ti jazýčkovú pusu, to by jemne naznačovalo, že by mohol mať o teba záujem. Ak ti vynadal, že si sprostá koza, ničomu nerozumieš a smrdíš, to by značilo, že nemá o teba zrejme priveľký záujem.
Baby mňa minule zavolal sef do jeho kancelárie, dokonca sme mali aj zatvorené dvere. Je to ok? A bol tam aj môj druhý šéf, teda dvaja chlapi a ja. Nepoviem vám čo sme riešili, lebo určite mi budete vedieť viac poradiť keď nebudete vedieť o čo išlo,že? Diky 😂
Ak sa chcel opýtať, či vieš rozoznať hady podľa dotyku, utekaj kade ľahšie. To, že had nie je jedovatý, neznamená, že nie je nebezpečný. 🙃
Skus napisat aj dovod, preco ta na chodbu zavolal...
@mimikarol s 2??? Dufam,ze odmeny budu stat za to 🤣🤣🤣
A na tej chodbe sa akože čo stalo? Prehol ťa cez koleno?
@januska12323 možno cez zábradlie 😀
@lonely66 ani nehovor teraz bude mať mokré sny
@januska12323 autorka či učiteľ? 😀
a možno je to autor 😀
Dufam, ze toto nebude podobne psycho, ako menonepoviem3333 s kolegom 🙈
@akyia Nech sa paci, doporucujem precitat cele, ma to vyvoj 😀
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/mam-kolegovi-nieco-naznacit/?scrollto=first
😂 za akým účelom ťa volal na chodbu?