Viem, mozno zvlastna otazka, ale tak sa uz dlhsie nad tym zamyslam ci je nieco take vobec mozne. Nepytam sa nato ci mate dobry vztah so svokrou nakolko pred dvoma rokmi by som odprisahala ze mam najlepsiu svokru na svete (ja svojich rodicov uz nemam, svokra mi vravela ze vzdy chcela dceru (ma len synov) a vo mne ma vytuzenu dceru, stale sme si volavali, hodiny sa rozpravali .. az kym som sa jedneho dna nahodou nedozvedela co o mne hovori,vsetko co som jej povedala co ma trapi prekrutila pred kazdym a vysmievala sa mi za chrbtom, ked som sa zacala pytat ludi zistila som ako ma ohovara a uz sa to sypalo zo vsetkych stran. Nejako som to predychala (aj ked som to oplakala lebo som ju vnimala ako mamu) a ona doteraz nevie ze ja viem, akurat sa jej uz s nicim nezdoverujem, som slusna ale drzim si odstup. Tak preto by som rada pocula od vas, ktore ste svokry, nakolko pohlad nevesty moze byt zradny 🙂
Ja asi, moja svokra je taky nie moc zensky typ, ale velmi si rozumieme. Tiez nemala dceru, ktoru chcela. Moj muz mal byt vytuzena dcera, on dodnes neznasa to meno, co mu chcela dat a nikdy ho nechcel dat nasmu dietatu ( keby mame dceru). Ale dost som im pomohla upratat vztahy a podla mna ma ma uprimne rada, mysli na mna vzdy tak inak, dost za mnou stoji. Asi sme velka vynimka. Totiz muz sem tam na nu zvykne ziarlit a trosku bojuju o moju pozornost 😂
Su take pripady.
Podľa 3 komentárov,z toho 1 je k téme a že "možno rada" usudzujem,že ani svokry nemajú rady svoje nevesty.
Ahoj, moja ex svokra 🙂 stále ma má rada a vychádzame si skvelo
moja svokra je fajn. malo sa vidame, nestara sa do nas a vzdy drzi stranu mne a nie svojmu synovi 🙂
Som nevesta ale mám tu najlepšiu svokru na svete, fakt. Byvame v jednom dome, ona nám pomáha s deťmi mi jej s vozenim, nákupom atď keďze je už dochodkina. Ale ona mala ťažší život, ktory ju ubil takže je skromná, pokorná ticha, žiadna jazycnica...no i tak mám odstup a niektoré veci čo má trápia jej nevravím. Viem žeby to nedala ďalej ale necítim to tak...a tiez ma 5 synov a ja som ,,jej dcéra,, je ešte švagriná ale a ňou nemá taký vzťah ako so mnou keďže sme stále spolu, ja na RD ona na dôchodku.
Pardon,ale to,čo sa udialo bola z väčšej časti tvoja chyba.Nikdy nevesaj všetko niekomu na nos.Dobre vzťahy so svokrou treba mať ( sama mám) ale odtiaľ podtial.Mamu si mala iba jednu,žiaľ už není a toho sa drž.