Je trápne byť na zoznamke?

23. sep 2023

Ženy,máte niekto pocit,že to je trápne byť na online zoznamke,kde vás môže hocikto vidieť, kto vás pozná, kolegovia z roboty a podobne. Keď máte veď 30+, keďže do barov už veľmi nechodíte, ostatné kamarátky sú vydáte majú deti...a reálne či ste stretli aj normálnych mužov?

xsimonkax
23. sep 2023

Momentálne sa nikde ani nedá inde zoznámiť. Je väčšia pravdepodobnosť zoznamka ako v zoznámenie v bežnom živote.

lukino2000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
23. sep 2023

kľudne aj učiteľka... prečo by sa aj ona nemohla zoznámiť..😉

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domkakvet
23. sep 2023

Tak podla mna sa tam zoznamit neda, iba ak vynimky.

janai1
23. sep 2023

@monsterablue prečo policajtka? Kopu policajtov je na zoznamke

tibor79
23. sep 2023

Je. Ale asi je to dobou,dole vodou ide všetko.

enusamt
23. sep 2023

No.. Keby nebolo zoznamky, tak tazko by som spoznala svojho manzela, zijuceho o 50 km dalej 😀

topgabo
23. sep 2023

trape je nemat dlhodoby vztah do 30r. Riesit karieru a potom vyplakavat.

tibor79
23. sep 2023

@topgabo trápny si ty

tibor79
23. sep 2023

Ćlovek je individuálna bytosť.

topgabo
23. sep 2023

@tibor79 skoda, ze tento forum zije v ochrannej bubline, kde jediny spravny nazor maju len zeny. Zena na zoznamke 30r+ prvy nazor muzov je zufalost. a podla toho popisu autorky to tak aj znie.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hopamato
24. sep 2023

Dnes je to úplne bežná vec 😉
Ja mám 32 a tiež som tam 😁

lusche
5. okt 2023

@enusamt a aká zoznamka to bola vo vašom prípade? co teraz fičí? ta kt.je na FB? ci iná?

ikisaka999
5. okt 2023

1. je to v pohode byt na online zoznamke
2. Napr tinder ponuka v premiovom clenstve funkciu, vdaka ktorej ta uvidia iba ti ludia, ktorych si ty najprv oznacila, ze sa ti pacia... takze sa vies vyhnut znamym a kolegom
3. k normalnym ludom na online zoznamke - uprimne si myslim, ze vacsinou tam su ludia, ktori maju nejaku vadu (cokolvek od nizkeho sebavedomia, prehnanych ocakavani od potencialneho partnera, suknickarov, az po manzela/manzelku doma). Ale pri troche stastia natrafis aj na normalnych ludi. Osobne poznam vela ludi, ktori si takto nasli manzela, manzelku 🙂

enusamt
5. okt 2023

@lusche tym, ze to bolo pred 12 rokmi, tak azet zoznamka 🙂
Tieto nove veru neovladam