Ženy,máte niekto pocit,že to je trápne byť na online zoznamke,kde vás môže hocikto vidieť, kto vás pozná, kolegovia z roboty a podobne. Keď máte veď 30+, keďže do barov už veľmi nechodíte, ostatné kamarátky sú vydáte majú deti...a reálne či ste stretli aj normálnych mužov?
kľudne aj učiteľka... prečo by sa aj ona nemohla zoznámiť..😉
Tak podla mna sa tam zoznamit neda, iba ak vynimky.
@monsterablue prečo policajtka? Kopu policajtov je na zoznamke
Je. Ale asi je to dobou,dole vodou ide všetko.
No.. Keby nebolo zoznamky, tak tazko by som spoznala svojho manzela, zijuceho o 50 km dalej 😀
trape je nemat dlhodoby vztah do 30r. Riesit karieru a potom vyplakavat.
Ćlovek je individuálna bytosť.
Dnes je to úplne bežná vec 😉
Ja mám 32 a tiež som tam 😁
1. je to v pohode byt na online zoznamke
2. Napr tinder ponuka v premiovom clenstve funkciu, vdaka ktorej ta uvidia iba ti ludia, ktorych si ty najprv oznacila, ze sa ti pacia... takze sa vies vyhnut znamym a kolegom
3. k normalnym ludom na online zoznamke - uprimne si myslim, ze vacsinou tam su ludia, ktori maju nejaku vadu (cokolvek od nizkeho sebavedomia, prehnanych ocakavani od potencialneho partnera, suknickarov, az po manzela/manzelku doma). Ale pri troche stastia natrafis aj na normalnych ludi. Osobne poznam vela ludi, ktori si takto nasli manzela, manzelku 🙂
Momentálne sa nikde ani nedá inde zoznámiť. Je väčšia pravdepodobnosť zoznamka ako v zoznámenie v bežnom živote.