Je toto normálne správanie chlapov?

Dnes o 07:37

Baby, je toto “normálne” alebo teda typické správanie chlapov v domácnosti?
Na wc je dlho a vždy si tam berie mobil, zabudne si po sebe vyčistiť wc a urobí tak až na napomenutie, každý večer vypije aspoň 1 pivo, zapne telku a pri nej zaspi, teda prespí noc na gauči v obývačke pri zapnutej telke a svetla v byte zasvietene (keď idem v noci na wc pozhasinam, vypnem tv), keď robi jedlo v kuchyni vždy tam nechá neporiadok, všade mrví, kupuje zbytočne potraviny na ktoré potom zabudne v chladničke az sa pokazia a musim ich zbytočne vyhadzovať, netriedi odpad -všetko by nahádzal spolu do jedného vreca, ostávajú po ňom vlasy a chlpy v sprche a umývadle, vždy keď má príležitosť mi zaprska zrkadlo v kúpelni, dáva si svoj mokry uterák/osusku na môj čistý suchy uterák ako keby nevidel svoj prázdny vešiak na uterák, …. ATĎ
Ešte by som určite niečo našla ale tak zhruba má zaujíma či aj toto robia vaši chlapi v domácnosti a nemám to ani riešiť, rozčuľovať sa, alebo len ja mám “šťastie” a toto nie je typické správanie chlapa v domácnosti ?

galganka
Dnes o 07:38

Stručne, jasne: Nie je.

ssimusska
Dnes o 07:40

Určite nieje. Toto je správanie nejakého nevychovaného s prepáčením prasaťa. Toto mať doma tak by ma porazilo. 😀

autor
Dnes o 07:42

Ešte som zabudla čo má najviac vie vytočiť : niekedy zabudne zatvoriť chladničku

luciaruz
Dnes o 07:44

Urcite to nie je "typické" spravanie pre chlapa. Asi mam šťastie, ale nepoznám žiadneho takehoto chlapa v mojom okolí.

colsami
Dnes o 07:51

Zo vsetkych veci co si spomenula robi moj chlap (chvalabohu) len jednu jedinu: "na wc je dlho a berie si tam mobil" 😃

ina2405
Dnes o 07:55

Len na wc sedí dlhšie než ja. Môj muž je poriadkumilovný a keď som bola v tehotenstve pn, upratoval on. Aj teraz popri malom keď sa viac točím, tak urobí v domácnosti čo treba.

michellemary
Dnes o 07:55

Máš doma hulváta, len toľko k tomu.

marcellka32
Dnes o 08:00

Nezavre chladničku? Nechala by som ju otvorenú aj ja...nech rieši potom dôsledky..a aj ostatné veci, on vie, že to po ňom urobíš, prestaň to robiť, musíš ale vydržať dlhšie, keď nepochopí, hádzala by som mu to do postele (mokry uterák), aj namrvene by som nechala, ale obrn sa trpezlivosťou...

anketkarka
Dnes o 08:01

Nie je to normálne, ale je to bežné. Veľa chlapov niečo z toho v repertoári má a možno aj iné ,,chlapsky normálne" veci.

zuzanka.zuzu
Dnes o 08:02

bol ti pridelený či prečo si s ním? 😀

tanyan
Dnes o 08:02

Toto treba reklamovať svokre a žiadať výmenu alebo vrátenie kúpnej ceny, lebo toto sa opraviť nedá. 😀

hopsas
Dnes o 08:03

Nie je to normálne správanie môj manžel to nerobí ani moji bratia. Skrátka máš doma prasiatko

h2
Dnes o 08:04

😂 Zapne telku a pri nej zaspí... Áno, toto robí môj chlap bežne. A keď mu ju prídem vypnúť, tak sa zobudí. 🙃
Ináč nič zo spomínaného, za zabudnuté potraviny v chladničke ešte buzeruje on mňa. 🤭

autor
Dnes o 08:09

@marcellka32 ja viem že by som mala ukázať zrkadlo ale ja nedokážem žiť v neporiadku, omrvinkach, proste nie…

autor
Dnes o 08:10

@anketkarka ale ďalšie “chlapské veci” máš na mysli konkrétne? Nech viem porovnať

doriiis
Dnes o 08:11

Toto je správanie takého bežného sedlaka.
Nie,nerobí to môj muž.Nezijem s prasatom a alkoholikom.

ivka67
Dnes o 08:14

Môj chlap robí všetko to čo si opísala ale opačne , teda "správne", ešte ja dostanem sem tam zdrba, že "zle" som naložila umývačku riadu :D on to vie poskladať ako tetris, takže som mu toto privilégium prenehala:D Ale máme suseda a ten je taký pedant, že mi to príde už ako mierny teror..... tu je tiež určitá hranica podľa mňa.

dzejn80
Dnes o 08:16

ja som asi v 3/4 veci nasla mojich dvoch pubertakov, ale robim vsetko preto, aby z toho vyrastli 🙈

danica2711
Dnes o 08:16

ak je to tvoj manžel, mala si si to overiť ešte pred svadbou. Ak si to vedela pred svadbou, na kerú Máriu si si vzala také prasa? A ak máš to šťastie, že to nie je tvoj manžel, odíď/vyhoď ho (podľa toho, koho je byt), pretože toto je príliš veľká koncentrácia nechutností na jednom mieste

ina2405
Dnes o 08:16

A to len teraz začal byť taký, ako dlho ste spolu? Však mu narovinu povedz, že sa ti to hnusí a nemieniš takto fungovať.

sissy27
Dnes o 08:19

Ani typicke, ani normalne a teda s takymto debilom, co si nevie ani len chladnicku zavriet, nechava osraty zachod a podobne by som svoj cas netravila. Normalne grc toto a nepochopim, preco to tolerujes. Mne by sa hnusilo sa s nim aj rozpravat a nie este mat nejaky intimny zivot.

andrea78
Dnes o 08:19

A doteraz to nerobil? Alebo to robil odjakziva a toto si si dobrovolne uviazala na krk? Myslela si, ze to/ze sa zmeni?

deedol
Dnes o 08:19

Nie je to bezne a nechcela by som takeho

crazy_cat_lady
Dnes o 08:20

no normalne nie je, ale bohuzial bezne. vela chlapov ma tieto "navyky" donesene z domu, ked byvali napriklad este s rodicmi a mamina sa postarala o vsetko, pripadne byvali sami a nemal ich kto komandovat :D

ked nepomoze rozhovor, tak asi rozchod, osobne by som nechcela zit s clovekom, po ktorom by som musela utierat osraty zachod a chodit mu vsade za ritou a upratovat po nom.. to si este uzijes pri detoch :D

autor
Dnes o 08:21

@danica2711 manžel to nie je, ale mame 1 dieta, ja som ešte doma na MD takze upratať mi nerobí problém ale dochádza mi trpezlivosť. Má aj dobre stránky-venuje sa dieťaťu, vie určite lepšie varit ako ja ale vari malo a to je všetko, nič dobre na ňom nenájdem.
@sissy27 Je mi to odporne, ale zatiaľ žiaľ nemám kam odísť s dieťaťom a ani by som dieta nechcela obrat o otca. Žiadny sexuálny život nemame 🙂 Spi väčšinou v obývačke ako som aj písala a ak nie, tak má vytláča z postele, neskutočne sa rozvaluje že idem spadnúť z postele

ivka67
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
momi86
Dnes o 08:29

nie,nieje to normalne....mne to vobec nerobi a tiez ma svoje neduhy ale toto je uz cez

ruxandra
Dnes o 08:31

Znie mi to ako niekto, koho mamka zabudla dovychovať. A teba si našiel pre to, aby mal náhradnú mamu.. gratulujem, skvelý vyber fakt..

januska12323
Dnes o 08:32

Vráť ho na prevychovu mamičke. Takýto bordelar sa z neho stal až po dieťati alebo si bola slepá?

colsami
Dnes o 08:34

Po tom co si napisala, zasnem na com realne maju ludia postavene vztahy a ake su dovody ze spolu zotrvavaju.
"Venuje sa dietatu, vie varit ale v podstate vari malo, sexualny zivot nemate, vytlaca Ta z postele, nic dobre na nom nenajdes."

A ked nechces dieta obrat o otca tak si premysli ako budete fungovat ked bude dieta vnimat, a za vzor a nieco normalne bude pokladat otca spindura a matku sluzku co po nom upratuje este aj okadeny zachod.
Neber to v zlom. Je mi z toho smutno.

Prepac ale zbytocne sa budes stazovat, ved Ty nie len ze si si ho vybrala, Ty si ho vedome vyberas a drzis a tolerujes kazdy jeden den. Ja by som Ti zelala 100x lepsieho chlapa, lenze Ty nechces (resp neplanujes spravit nic preto, aby sa tak stalo a tohto si nechala dalsej, ktorej "nebude vadit upratovat po nom").