Je toto dôvod na rozchod?

4. júl 2024

Ahojte, už pár dní rozmýšľam, že napíšem tento príspevok, je anonymne, tak prepáčte.
Ide o to, že mám pol roka vzťah, môj prvý, mám 23. On má tiež 23 a je to pre neho prvý vzťah. Lenže tento vzťah má v mojich očiach zopár problémov, tak by som potrebovala poradiť, či je to na rozchod.
1. aj keď spolu pol roka chodíme, mám pocit, že si nemáme čo povedať, jedine o čom sa bavíme, je čo v práci, s rodinou atď... Dokonca niekedy mi rozpráva tie isté historky z minulosti, ako by si nepamätal, že mi ich už vravel. Vôbec sa pri ňom z chuti nesmejem, ako pri niektorých iných ľuďoch. Napr. čo som bola kedysi na iných rande, tak na tých som sa bavila viac ako s ním za tohto pol roka.
2. čo sa týka intímnosti, tak tiež nemáme skúsenosti. Ide o to, že sme doteraz nemali sex, pretože keď už máme ísť na to, tak má problem s erekciou, nevydrží mu... Najskôr som to pripisovala tomu, že je pod tlakom alebo sa hanbi atď... Lenže po pol roku stále? To budem pri ňom panna do 30? 😆 Aj keď sa bozkávame alebo tak, tak si niekedy prajem, nech už je koniec, niekedy ho vôbec nechcem bozkávať.
3. mám celkom náročnú prácu, takže som často unavená, ale keď sa máme stretnúť, tak sa ponáhľam domov, aby som sa pred naším stretnutím upravila (premaľovala, prezliekla atď...), ale jediné čo od neho si od neho na tom stretnutí vypočujem, že ako hrozne/chcíple vyzerám (áno, som unavená z práce, ale aj tak lol)

autor
4. júl 2024

Pokračovanie:
4.sme dosť odlišní, on je skôr taký skaut, spí pod širákom, chodí s kamošmi splavovať a neviem čo... Ja na takéto niečo nie som vôbec, ak chcem ísť niekam na viac nocí potrebujem, aby tam bol aspoň funkčný záchod chápete 😆
5. niekoľko krát som of neho počula, ako sa snažil zbaliť nejaké jeho kamošky (alebo ženy čo mal v živote), ako ich volal von a ony ho všetky odmietli. Tak premýšľam, že či nie je so mnou len preto,lebo ho iné nechceli, to by možno vysvetľovalo ten jeho problém so sexom, že ho možno nepriťahujem. Hlavne keď počúvam svoje kamošky, ako ich frajeri sa nevedia od nich odtrhnúť atď...

autor
4. júl 2024

Mám ešte zopár vecí, ale nejdem to tu všetko spamovať toto sú také naj. Ďakujem, ak ste si to všetko prečítali a aj popr. Za rady

ciernysokol
4. júl 2024

Kazdy bod samostatne uz je na rozchod. Normalne by som krutila hlavou, preco uz davno nie si prec, ale ked je to prvy vztah, chapem, ze nevies.

beatinka
4. júl 2024

Za mňa áno. Keby to bolo “ono”, vedela by si to, cítila. Už ak teraz nemáte o čom, bude to časom len horšie. A teda podľa popisu, pánko nepobral veľa chochmesu, ako sa správať k žene.

0silvia0
4. júl 2024

Hlasujem za rozchod, ved toto je trapenie

jakoma
4. júl 2024

Uz len pre ten bod cislo 3 by som sa rozisla, ako fakt.. Moj mi nikdy nepovedal ze hrozne vyzeram a to mal za 15 rokov dost "prilezitosti"

sissy27
4. júl 2024

ja len toľko, že neexistuje žiadny fixný zoznam dôvodov na rozchod. Ak sa v tom vzťahu necítiš dobre, nech sú dôvody akékoľvek, tak je to na rozchod. Prečo by si mala s niekým zostávať len preto, že iným by takýto vzťah vyhovoval?

really8
4. júl 2024

Nechapem ze si dospela 23 rocna zena potrebuje prist na internet overit ci sa ma rozist s chlapom po pol rocnom nic.🤦‍♀️

rybka1985
4. júl 2024

Povedz mi jeden dôvod, prečo s ním ešte si.

nikaeli
4. júl 2024

Prečítaj si to ešte raz a predstav si, že to píše tvoja naj kamoška alebo sestra - čo by si jej poradila?

muchotrafka298
4. júl 2024

Vsak toto ani vztah nie je. Ste mladi a ste spolu kratko,vy by ste mali mat sex 5 x denne a nie ze celibat polrocny. Rozid sa s nim, lebo ked Ti teraz veci prekazaju, dalej to bude len horsie. Nehovoriac o tom, ze co je to za tupelo, co urazi zenu, ze zle vyzera a este frajerku!

basulaak
4. júl 2024

Ani nevies o co sa oberas tym ze zitrvavas v tomto divnom pakte. To nie je vztah.

lindusss2016
4. júl 2024

Fuha 🙈 a aký si mala dôvod na začatie tohto vzťahu?

marcellka32
4. júl 2024

Bod c.3 aj 4 a vlastne všetky sú 🚩🚩🚩🚩
Choď do svojho mobilu, tam máš taký zoznam čísel, nájdi jeho meno a daj DELETE

mimka1402
4. júl 2024

Ten chlapec nech ostane navždy sám a ty utekaj. Veľa dôvodov pre rozchod, ale nenasla som ani jeden prečo s nim ostať.

sovica
4. júl 2024

Chápem, máš len 23 a svoj prvý vzťah, tak sa radšej pýtaš. Dievča, život máš len jeden, tak si ho nekomplikuj s mužmi, s ktorými nie si šťastná a už vôbec nie s mužmi, ktorí Ti podkopávajú sebavedomie. Od tohto utekaj hneď a zaraz. Radšej sama, ako s týmto podivínom.

andreatytler
4. júl 2024

@really8 Naco takyto ustipacny komentar?
Lebo nema skusenosti so vztahmi a randenim. Preto sa pyta.

foxanda
4. júl 2024

Dievča zlaté, máš len 23 rokov, ten sex s ním ani nemaj, ešte nebodaj ostaneš tehotná a potom si budeš hlavu trieskať o stenu. Radšej si ušetri roky trápenia a ukonči to. Verím, že si nájdeš pre seba vhodnejšieho partnera a dotyčný takisto.

andreatytler
4. júl 2024

Dobre ti intuicia radi ze tu nieco nehra, ale snazis sa mu dat sancu.
Tie reci o inych zenach, problemy s erekciou a to ako zhadzuje tvoj vzhlad su podla mna vsetko znaky ze ma extremen nizke sebavedomie a nevie ako si pomoct. Ak mu chces dat sancu, skusila by som s nim rozhovor a povedala mu to ako to citis a co si myslis a ze uvazujes o rozchode, ale ze mu chces dat sancu ale musi na tychto problemoch nejako pracovat. Ze mu pomozes a budes mat pre neho pochopenie ak na tom bude pracovat, ale bez jeho snahy je koniec.
Prve by som odhadovala ze tam budu problemy medzi nim a jeho rodicmi. Co o nich vies?

ajajaj00
4. júl 2024

ze sa vobec pytas🤦🏼‍♀️

sovica
4. júl 2024

@andreatytler No, ja neviem... Podľa mňa strata času. Prečo by ona mala mať pre neho pochopenie? Pol roka nestačilo? Ja by som to na jej mieste hneď ukončila. Však tam nie je žiadna chémia ani z jeho a ani z jej strany. Citujem: "Aj keď sa bozkávame alebo tak, tak si niekedy prajem, nech už je koniec, niekedy ho vôbec nechcem bozkávať."

rozculena
4. júl 2024

akože prečo si s ním?? som nepochopila,Niekto ti drží pištol pri hlave?

autor
4. júl 2024

@rybka1985 páči mi vyzorovo, obdivovala som (keď sme sa na začiatku spoznali atď...), že robí atletiku, hrá na niekoľko hudobných nástrojov, pracuje v IT firme ako programátor, robí dobrovoľníctvo v skautskom oddieli pre malé deti do 7 rokov, dokonca ma aj pozval na divadlo, ktoré s nimi vymysleli, čo bolo veľmi milé, hlavne tie jeho interakcie s deťmi. Veľmi mi pomohol, čo sa týka sťahovania (dokonca 2x), pomohol mi zložiť nábytok do bytu, je štedrý, všetko by najradšej platil, sj keď ho nenechám. Má so mnou trpezlivosť, aj keď napr prídem neskoro na naše stretko (čo sa deje pomerne často), tak sa vôbec nehnevá. Keď ma vidí, tak sa mu vždy tak rozžiari tvár. Sama bývam v cudzom meste, viem, že na neho sa môžem vždy spoľahnúť. Má rád svoju rodinu a aj mne vravel, že má ma hrozne rád. Vďaka nemu som vyskúšala veľa nových vecí, zobral ma na bowling, biliard, lezeckú stenu, do fitka... Vyšla som vďaka nemu zo svojej komfortnej zóny atď... Myšlienka, že už ho nikdy neuvidím, nenapíšem ma hrozne mrzí

autor
4. júl 2024

@andreatytler podľa mňa maju vzťahy dobré, býva u nich. Asi sa budem musieť s ním porozprávať, hrozne sa to vo mne bije

autor
4. júl 2024

@sovica on mi akože nepodkopáva sebavedomie, to že vyzerám hrozne myslel akože unavene (asi lol), ale vyznelo to zle 😆

sevrin
4. júl 2024

Na rovinu mu povedz, že síce je pekné, že má toľko aktivít, ale pri pohľade na jeho erekciu je evidentné, že na vzťah už mu nezostala žiadna energia, tak nech ti na rovinu vyklopí, či vidí v takom vzťahu zmysel, lebo ty nie. A čakaj na jeho reakciu.

lindous
4. júl 2024

Sú tam veci, ktoré by sa dali riešiť rozhovorom a kompromisom, ale to dosť zlyháva na tom, že sa zrejme neviete poriadne porozprávať 😅 myslim, že obaja by ste boli šťastnejší s niekým iným, s niekým viac kompatibilným ku vám

domkakvet
4. júl 2024

Precitala som do konca a ano je to na rozchod.

viestta
4. júl 2024

Ty nehladaj dovody na rozchod. Necitis sa pri nom dobre, na co je taky vztah? Vtedy ani netreba dovody hladat, staci ten jeden jediny, ze sa s nim necitis milovana a pochopena.

lucia13022023
4. júl 2024

Už prvý bod je pre mňa na rozchod🤣 ja nie som na plytké rozhovory a small talky. A ďalšie body sú už len také ze prečo si vlastne s nim? Aby mi niekto povedal ze vyzerám chlipne wtf. Dievča utekaj 🤣