Ahojte, je to vyhorenie alebo čo to je? Pracujem v office 4 roky, samozrejme stereotyp, ľudia mi tu lezú na nervy, za ten čas čo som tu, prišiel už aj niekto nový aj odišiel ale to je jedno, práca ma nebaví tak ako na začiatku, nenapĺňa, mám tu jednu kolegyňu kamarátku dokonca už aj jej mám dosť…zmena práce? Mne je jasné že toto by sa dialo asi v každej práci, fakt som to takéto asi prvé 2 roky nemala a keď niekomu poviem že by som možno chcela zmeniť prácu tak že nemám vymýšľať že táto je fajn a že by to takto bolo v každej…ale tu to musí aj na mne vidieť že ma to tu už nebaví ( nemyslím to tak že si nerobím svoju robotu ale skôr chodím ako mŕtvy chrobák ) :D
ked sa citis vyhorena, cize ta praca uz nebavi a naopak sa do nej musis nutit, tak treba ju zmenit, lebo iba velmi dlhy cas to bude chciet, aby si znovu chytila pozitivny postoj voci nej.
@ibatanecnica mala som dlhšiu dovolenku cez leto a nepomohlo…:/
@egonsk áno musím sa nútiť, no tiež si myslím že asi jedine zmena práce lebo teda pozitívny postoj som doteraz nechytila a pociťujem to už takto dlhšie
Nieco ti tam chyba v tej praci, mozno ani nevies co konkretne, len to tak podvedome citis, skus popremyslat co konkretne to je.
a keby si si zobrala dlhšie voľno? Nepomohlo by to? Ak nie, tak len zmena