Je to vhodný partner do vzťahu?

24. máj 2024

Ahojte žienky, mám 28 a on 27. Rozumieme si veľmi dobre, ale vadí mi, že si zrejme dosť protirečí a ja potom neviem či aj iné veci myslí vážne alebo nie.
Stále mi vraví aky je rád že spoznal mňa y že všetky baby na ig dávajú polonahé fotky alebo majú výplne pier a podobne. Že sa mu to nepáči. Avšak presne takéto baby on lajkuje. Také tie polonahé, umelé a pritom mi vraví že je proti tomu. (Ja som vzhľadovo úplne obyčajná bez jedinej úpravy, priemerne vyzerajúca). Mne nevadí to ze to lajkuje ale to že teraz neviem či mi klame, zavádza, alebo čo to má presne znamenať. Ide mi aj o iné veci že aby mi raz v niečom dôležitom nepovedal inak, ale pravda bude úplne iná. Nerozumiem tomu. A ešte k tomu keď vie že o tom viem a je s tým v pohode, aj tak tvrdí že sa mu to nepáči. Zo začiatku som sa citila výnimočne, teraz ani nie. Som tolerantná, každý ma svoj typ, je vporiadku keď sa niekomu páčia také ženy, a keďže lajk znamená že sa ti to páči, tak prečo toľko reči okolo toho že aké to je hrozne atd.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lily246
24. máj 2024

Tak keď ti bude nabudúce tliachať, ako sa mu umeliny nepáčia, rovno mu povedz "tak prečo ich stále očumuješ a lajkuješ na ig". 😀 Nájdi si radšej vyzretejšieho chlapa, nie takého čo lajkuje na instagrame štetky.

autor
24. máj 2024

@lily246 povedala, povedal že sa mu to aj tak nepáči:D alebo respektive to nejak zahovoril, ani neviem ako

autor
24. máj 2024

@taynee mne nevadí že to lajkuje, mne vadí princíp že to neprizná a pritom vie ze som tolerantná a vôbec mi to nevadí:D len potom ťažko veriť aj v iných veciach keď klame v takej blbosti.

stanulienkat
24. máj 2024

Nechaj ho instagramu-nech si lajkuje. A ty si najdi normalneho dospeleho chlapa, nie takeho, co si masti pero nad Ig.

sissy27
24. máj 2024

No nie, nechce doma silikon a vyplne, pretoze to su baby, ktore putaju pozornost a paci sa im to - take by chcel trtkat. Ale
1. Taka by onho ani bicykel neoprela
2. Vztah s takou nieco stoji (tie zakroky nieco stoja a v 99% to platia chlapi - bud priamo da niekto peniaze na zakrok, alebo sa na to viaceri vyskladaju cez clenske na onlyfans a pod.)
3. Ak by taku aj nasiel, tak sa zblazni od ziarlivosti a strachu, ze ho necha kvoli inemu
Takze na zivot si najde obycajnu normalnu babu a snivanie nie je nevera, takze 🤷‍♀️
Kazdopadne nie je pravda, ze sa mu to nepaci. Paci, len na taku si netrufa, to je cele.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jesenzima
24. máj 2024

Ono možno, na tých fotkách tie úpravy vyzerajú inak,ako naživo... Čiže pre neho to naozaj môže byť, že to na tej fotke tak nevníma, ale naživo by sa mu to nepáčilo 🤷
Vieš, ako keď lajkneš hocičo iné, trebárs fotka nejakej pamiatky, mesta, miesta a v reále to je úplne iné ...

autor
24. máj 2024

Škoda teda, lebo si fakt dosť rozumieme, a dosť o mňa aj bojuje ale len ma to hádže do neistoty

sissy27
24. máj 2024

@jesenzima akoze lajknes eiffelovku ale vlastne ju nechces vidiet nazivo, lebo by si mohla byt sklamana, ze nie je taka vysoka a je tam vela turistov? 😅 dava ti to zmysel? Lebo mne vobec. Nikto sa nepozera na fotky sposobom, ze “paci sa mi ako je to vyretusovane”. A pri fotkach osob to plati stonasobne, pri fotkach zien aj tisicnasobne 😃 kazdy jeden, ktoremu sa tie fotky pacia, veri tomu, ze dotycna je skutocne taka krasna ak nie krajsia a nazivo by rozdiel nevideli vdaka fantazii, ktora si presadi svoje.

stanulienkat
24. máj 2024

Tak lajkuj pred nim aj ty nejakych fesakov. Uvidis ako sa mu to bude pacit.

sissy27
24. máj 2024

Autorka - a ako o teba bojuje? S kym alebo s cim vlastne musi bojovat? Ze ta presviedca, ze sa mu nepaci co lajkuje na socialnych sietach? To povazujes za boj o teba?

dion287
24. máj 2024

Veľa mužov tvrdia tej svojej ze fuj umeliny a tak a potom sa za takými obzru alebo na nete lajknu. V skutočnosti Nechcú aby ich dievča tak vyzeralo aby neputalo pozornosť iných mužov lebo s takou čo púta je to ťažšie. Maju strach, musia dávať pozor a pod.
Ja v našom vzťahu takéto niečo nerešpektujem

carrot_apple
24. máj 2024

ako načo mu je instagram ?
keď chlap nemá doma, hľadá vonku.

betulinka1
24. máj 2024

Pozri na pohlad sa mu to paci ale doma by to mat nechcel. Mne sa tiez niektore upravy pacia, jemne a decentne ale ja by som si to nedala. Kedze som ina generácia lajkovanie ti neviem vysvetlit. Toto je cinnost, ktorej nerozumiem a povazujem ju za zbytočnú. Myslim, ked tam ma baba 1000 lajkov na fotke, ze si nepozerá mena neznámych mužov, ktory jej dali laik a ma ich vies kde.

zorkahorka
24. máj 2024

Chlap, ktory lajkuje zeny na ig? Ak si odmyslime aj tie umele pery a prsia, stale tu je ta otazka: chlap, ktory lajkuje zeny na ig??? Akoze preco vobec lajkuje ine zeny na webe? Mne pride nedospely
Niektory muz na webe pozera veci okolo domu, bicykla, svojej roboty, oblecenia a tento si obzera zeny... hm

liz_lemon
24. máj 2024

klame ta, ved ked sa mi nieco nepaci, tak sa na to nechcem pozerat, a uz vobec nie davat like

jesenzima
24. máj 2024

@sissy27 nie, lajknem Eiffelovku, lebo si myslím, že sa mi páči, a keď ju uvidím naživo, zistím, že sa mi nepáči. Podľa mňa, v dnešnom vyretušovanom svete je všetko možné. A hlavne, pokiaľ ide o "krásu" ... Myslím, že veľa ľudí výzor žien na fotkách berie ako "normálny", prirodzený, a hlavne muži, nevnímaju tie úpravy, pokiaľ nie su extrémne ...

tramtada31
24. máj 2024

Ja som mala tiež známeho, ktorému sa údajne nepáčia namaľované baby, ja chodím namalovana (ale neobliekam sa ani vyzyvavo, ani nedávam svoje fotky na sociálne siete) a teda som sa ho nevedela zbaviť, čo som ho údajne veľmi priťahovala. Mne to príde, že tí muži sú žiarliví a nechcu, aby bol o ich partnerku záujem a pociťovali vo vztahu ohrozenie. Na rovinu, každá baba je krajsia, keď je namaľovaná.

nevenka
24. máj 2024

@sissy27 suhlasim.
A nechcela by som takeho.

naneta258
24. máj 2024

Nie, nie je to vhodný partner. Je to nevyzrety jedinec 🙂

nevenka
24. máj 2024

@zorkahorka moj v kuse auta, PC, telefony, gitary, takych tych starych ujov, co maju xy luxusnych a drahych gitar, zosilovace a tak...prerabky domov, takeho 1 realitaka, co predava luxusne domy v USA a po celom svete, formula,...a dokolecka. Zoberiem telefon a v kuse nejake gitarove fora, elektronika. Je sice pravda, ze on je na tom tak, ze keby chcel, vsetko mi zataji, lebo je programator a navyse paranoidny, vsade vidi bezpecnostnu hrozu, takze ja by som na nic neprisla, on by si na toto dal riadny pozor. Ale poznam ho a toto nerobi. Deti mu furt cumia do mobilu. Jasne, ze sa pozrie, ma oci. Ale aby to cielene vyhladaval, to je hnus.
Moj sa v 28 stal prvy raz otcom a zaujimali ho ine veci, ako hentychto nevyzretych jedincov.
Zatial to @autorka tolerujes a nevadi ti to...ale predstav si, ze si na rizikovom, priberies, zmenis sa, nebude istu dobu sex a co potom, ani potom Ti to nebude vadit? Ze namiesto Teba a pomoci, si bude ocumovat umeliny na nete?

autor
24. máj 2024

@sissy27 chce so mnou vzťah, zatiaľ sme kamaráti

mrkvicka060
24. máj 2024

boze, tieto socialne siete. este aj z toho si ludia vyrabaju problemy a su z toho v prdeli. lebo "lajkuju" kadeco 🤦‍♀️ esteze mam normalneho chlapa.

enmery
24. máj 2024

Zíď z kratšej cesty. Toto nie je chlap vhodný na vzťah. Problémov tohto charakteru by pribúdalo a jediná by si sa trápila ty.

naneta258
24. máj 2024

@mrkvicka060 ale aspoň clovek vidí aký je ten druhý 🙂

mrkvicka060
24. máj 2024

tieto vyrazy ze "lajkuje ine zeny na Instagrame".. to je ako z ineho sveta... trapas. Co robia ti chlapi, ze na toto maju cas. Ja poznam muzov, ktori pracuju, ked nepracuju venuju sa rodine alebo sportu alebo cestuju, maju konicky...

naneta258
24. máj 2024

@mrkvicka060 mne sa môže tiež niekto páčiť, hoci aj polonahy muz ale nebudem také fotky lajkovat.

kristinka92
24. máj 2024

dievčatá ale takýto jav je veľmi častý čo pozorujem. ale tiež tomu teda nerozumiem, lebo je to úplne protichodné. môj muž to iste. na IG same umeliny, naozaj až take tie úplne nevkusné. a keď ja poviem že si dám spraviť prsia a to a to, tak to hneď oheň na streche, ze ani náhodou ze to je odporne.
keď som si minule pozerala kamarátov mojich aj jeho tak až na jedného, každý sledoval niekoľko takých umelín a doma majú take bežné obyčajne ženy. (skúste si popozerať koho sledujú vaši znami a kamaráti, naozaj budete prekvapene)
tak naozaj tomu nerozumiem, ze či to je len o egu, ze nechcú aby sa na ich manželky niekto tak kukal, alebo o čo vlastne ide.
vlastne by som bola veľmi rada, keby sem nejaky muž napíše svoj názor na to.

mrkvicka060
24. máj 2024

podla mna je to pre toho muza o inych chlapoch a kamaratoch. aby videli, co on lajkuje, ako take "chlapske reci". aby neboli za divnych, ak sa pohybuje medzi podobnymi kamosmi. a potom je to len "davova psychoza".

kedysi chlapi bojovali, lovili jedlo a zaobstaravali zivobytie a majetky. teraz lajkuju fotky...