Je to ten pravý pre mňa?

leniz
17. nov 2024

Ja neviem ženy, stále rozmýšľam, je tento muž ten pravý pre mňa?
Postaral by sa o mňa, chce mať rodinu, deti, vieme o sebe veľa veci, dal by mi domov, prístav, ale prečo mám stále pochybnosti? prečo ho chcem stále meniť?

minenkak
17. nov 2024

@leniz ak ho chceš meniť,tak ho nechaj ísť ,nech je šťastný si ženou, ktorá ho bude milovať takého aký je

koniarova
17. nov 2024

@leniz lebo nie je ten pravý.

deti95060810
17. nov 2024

a čo sex... si spokojná?

zuzanita1609
17. nov 2024

Väčšinou to tak býva,že ak sme večne s niečím/niekým nespokojný, máme problém so sebou.

marca12
17. nov 2024

@leniz Pokial ho chces menit,nebudete stastni. Ako vies,ze ti da domov,pristav,deti? To ti narozpraval? Kolko ho poznas?

leniz
autor
17. nov 2024

@marca12 ja by som sa s vami rada porozprávala, so všetkými, avšak nie takto verejne

viestta
17. nov 2024

Co by bolo ak by chcel niekto menit teba?
Niekde je chyba, mozno v nom, mozno v tebe ale ak mas pochybnosti teraz ked by mali uradovat motyle v bruchu asi to uz lepsie nebude
Len tak mimochodom: Domov by ste mali vytvarat spolu, on ti mozno poskytne strechu nad hlavou, ale domov bud vytvorite spolu alebo nie.

lucia13022023
17. nov 2024

@leniz ak sa to musíš pýtať, nie ten pravý

leniz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sisska96
17. nov 2024

Nie si pripravená na vzťah

viestta
17. nov 2024

@leniz tak preco chces menit jeho? Preco ty sa zmenis ak budes chciet a on sa ma zmenit, lebo ty chces? Nie si zrela na vztah. On je mozno zufaly a zmieril by sa aj s tebou, mozno aj zmenit by sa nechal (aspon docasu, kym by mu doslo, ze nie je sam sebou) ale ma to vyznam? Nechaj ho takej, ktora si h zasluzi a ty si pockaj na takeho, ktoreho nebude treba menit

leniz
autor
17. nov 2024

@sisska96 Inak nad týmto som tiež premýšľala. Máš veľkú pravdu. Nie som pripravená na vzťah. Nechcem to, ale mám 29 rokov a nič nemám som úplne sama, nemám partnera, deti, vlastný domov, kariéru, a dosť oslabené zdravie, ale pracujem na tom a tento muž mi chce pomôcť a pomáha.

minenkak
17. nov 2024

@leniz takže ho len využijes a využijes situáciu,fakt nechaj ho inej ,čo ho naozaj bude chcieť

huxy
17. nov 2024

@leniz nie, nie je ten pravý pre teba. Zaslúži si niekoho, kto ho nebude chcieť zmeniť ani využiť.

leniz
autor
17. nov 2024

@viestta veľmi múdro si to napísala, ďakujem, prinútilo ma to zamyslieť sa

leniz
autor
17. nov 2024

@minenkak Ja som také veci nikdy nerobila, nerozumiem prečo takto rozmýšľam, prečo kalkulujem, nerozumiem, mrzí ma to, veľmi. Mám ho nechať ísť? Ale čo ak sa máme navzájom niečo naučiť?

minenkak
17. nov 2024

@leniz ty máš ale nápady,možno sa len in má poučiť, že má počkať na tú pravú alebo si jednoducho len niečo na ceste,fakt ho nechaj,zbytočne mu pokaziš život

leniz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
777januska777
17. nov 2024

Aký vzťah mali rodičia? Ja som v čase keď som svojho manžela stretla nebola pripravená na vzťah. Pred svadbou som stále rozmýšľala ci sa mam vydať, či je to správne rozhodnutie.
Sama si odpovedz ci sa s nim cítiš dobre a ci máš rada jeho prítomnosť? Tešíš sa na neho? Lebo skutočný pravy, nejaký ten vyvolený človek neexistuje, ide skôr o to nájsť si v partnerovi najlepšieho priateľa a milenca v jednom.

andrejka1974
17. nov 2024

@leniz však sa ho jednoducho spýtaj či on plánuje s tebou budúcnosť aspoň budeš vedieť na čom si

leniz
autor
17. nov 2024

@777januska777 Cítim sa s ním dobre, keď s ním nie som chyba mi a vždy sa na neho teším a páči sa mi ma veľmi pekné oči a tak milo sa usmieva a rada mu robím zle a páči sa mi keď sa hnevá ale zároveň ho to baví. Rodičia majú a mali v poriadku vzťah, mám úžasných rodičov.

miadi
18. nov 2024

Nechces ho. Len mas krizu blizi sa ti 30ka a mas pocit ze nic nemas nemas manzela deti a on sa ti zda ako lahka cesta za tym co mas pocit ze uz si to mala mat poriesene pred 30kou . To su len tvoje bio hodiny co ti tikaju . Keby si ho milovala nechces na nom nic menit ani tie male chyby ktore robia milovanu osobu jedinecnu . Nebud zufala a nekaz zivot jemu ani sebe. 30 je len cislo este stihas najst niekoho koho budes naozaj chciet koho budes milovat . Takeho aky je . ( ze ho rada hnevas to je take narcissisticke moze byt porucha osobnosti manipulatorka =ty )

leniz
autor
18. nov 2024

@miadi ďakujem ti za názor ❤️

la_dolce_vita
18. nov 2024

Z tvojej strany mi to pride ako vztah z rozumu. Niekomu to staci, niekomu nie. Ale mat pochybnosti nie je dobre..

777januska777
18. nov 2024

@leniz tak ja si myslím, ze je to láska z toho co pises. Nedaj sa odradiť ci zneistit niektorými názormi, mna tieto názory na vzťah neskutočne stresovali a keď som lásku neprezivala, tak ako sa opisuje vo filmoch ci na fórach, myslela som si, ze to nie je skutočná láska, lebo ja som mala veľmi veľa pochybnosti.
Dnes po par rokoch a 3 deťoch už sama seba nechápem, že som kedysi tak pochybovala. Môj partner bol pred svadbou a aj teraz môj najlepší priateľ, človek akému som sa vždy zo vsetkym zverila a vždy som chcela všetko povedať jemu a presne toto priateľstvo nás držalo počas ťažkých chvíľ, lebo aj keď sme sa neznasali a išli si na nervy, to priateľstvo tam zostalo a z neho sa neskôr ta láska pravidelne vyvíja ci vyvíjala. A áno aj ja som môjho rada hnevala ci robila zle a on mne, jednoducho sme mali k sebe to priateľstvo, keď sa nebojíš ako to ten druhy bude brat.

leniz
autor
18. nov 2024

@777januska777 🩷 ďakujem

huxy
18. nov 2024

@777januska777 nemyslím, že je to láska, alebo bude. Ak má potrebu toho druhého stále meniť.

777januska777
18. nov 2024

@huxy každý z nás má potrebu druhého meniť, koľko partnerov robí také veci aké sa nám nepáčia a výčitame mu ich? To je tiež snaha o zmenu na partnerovi.

leniz
autor
18. nov 2024

@huxy je to trochu zložité tie vzťahy

minenkak
18. nov 2024

@777januska777 ja nemám potrebu meniť môjho muža a on už vôbec nie,obaja akceptujeme toho druhého,láska je sloboda oboch a nie len jedného ,potom to je ovládanie