Je to sukničkár?

25. júl 2024

Ahojte dievčatá, mám také trápenie v sebe. Viem, že mi poviete, že na čo som s takým mužom, ale zatiaľ k tomu napíšem len toľko, že sama asi v sebe nemám hodnotu. V skratke napíšem, že chlap ktorého som spoznala mi prejavuje aj také veci, ktoré som predtým nezažila (objatie, pusa na líce, pekné oslovenia), no stále je to málo oproti tomu čo všetko by bolo potrebné. Nechala som sa tými omrvinkami omámiť, lebo to bolo príjemné. Je strašne veľa vecí, ktoré ma na ňom trápia, ale prejdem k tejto jednej konkrétnej.
To, čo som prehliadla na začiatku bolo, že v jeho minulosti figurovalo mnoho žien. Sebaprezentácia predomnou bola asi taká, že mi stihol rozprávať o rôznych krásnych ženách, keď som pozdravila jeho kolegu na začiatku, len tak provokačne, hneď mi povedal, že kolega má veľmi krásnu priateľku, aby som splasla. Dobre, zo začiatku som si to nepripúšťala, nechcela som ho a vedela som, že nechcem ani toto. Žiaľ časté stretávanie, zvyk a moja osamelosť a nízka sebahodnota. Začala som si všímať, že neustále pozerá po ženách. Nie tak zbežne, ale neustále mu uhýba pohľad nech ideme kamkoľvek. Nie na každú, len také ktoré ho zaujmú a niektoré sú nástky. Len sa pozerá, niekto si povie, ale mne to začne v hlave šrotovať a začnem sa cítiť mizerne. či už neatraktívne, už nevynímočne, už s obavami, či sa dá takému človeku veriť. Z balkóna pozoruje ženu oproti, vždy sa pozrie, či tam náhodou nie je. Chváli sa ako bol asi s každým dievčaťom zo sídliska, lebo sa mu páčili všetky a všetky chcel poznať a všetky mal vlastne rád ako bytosti. Snažím sa mať pochopenie, ale chápete asi ako sa môžem cítiť. Neviem, čo to značí či je to sukničkár, či je to charakter človeka, ktorý by bol schopný podviesť, opustiť pre zaujímavejší objekt. Hovorí mi, že už nie je teenager, hovorí mi, že ja viac skenujem tie ženy ako on. Ale zároveň mi povie, že sa bude pozerať kam chce on a že s ním nik nebude manipulovať. Že bude žiť ako on chce. Ja už sa s tým snažím vyrovnať rôzne, hovorím si, že s ním nebudem, že je to len otázkou času ale cítim sa mizerne...

miska_kal
25. júl 2024

ja neviem, ci sa takyto clovek dokaze vobec zmenit. podla mna nie a ja osobne by som asi ani nedoverovala. uz len to, ze pochybujes, nieco znamena.

thirstymonk
25. júl 2024

Je to egoista a nič dobre ťa s ním nečaká...

enmery
25. júl 2024

🤷‍♀️Ženy, prečo si toto dobrovoľne robíte?Plná riť mužov na svete a sa zavesíš na debila a ešte o ňom založiš tému. Ja proste nechápem🤷‍♀️

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pribinak
25. júl 2024

Otázka je: prečo si si ty vyhrala takéhoto muža? Prečo mu venujes čas a energiu?

deti95060810
25. júl 2024

toto chceš celý život? lebo on iný nebude...

7miriam77
25. júl 2024

S takýmto chlapom by som netravila žiadny môj čas... odpudzujú ma takýto muži, doslova sa mi hnusia

enmery
25. júl 2024

Nie sú všetci zadaní. To kde je taká štatistika, že len dobrí muži sú zadaní. Plný kôň *Újov v manželstve a partnerstve.

danica2711
25. júl 2024

pri takomto chlapovi by ma vôbec nezaujímala definícia, či je to sukničkár či niečo iné -pretože je to BLB! Od blba len ďalej...

zelenina1
25. júl 2024

Fakt ze mu po tomto vsetkom venujes svoj cas a energiu - vypoveda o tvojom zufalstve 🙂. V prvom rade rob nieco so sebou. Si vobec zrela na vztah? Chces vztah len preto, aby si mala vztah?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pribinak
25. júl 2024

Takýto typ chlapov si vyberá presne takéto baby s nízkym sebavedomím lebo tie mu to budú tolerovať a ešte uvažovať či nie sú malo tolerantne

Sebavedomá baba plne vedomá si svojej hodnoty by ho poslala tak do riti že by na to v živote nezabudol

A tebe odporúčam urobiť to čím skôr

tomasisa
25. júl 2024

autorka...ja mam malinku nevyziadanu radu...najprv sa nauc zit sama so sebou, a az potom sa pustaj do vztahov, niekolko krat si spomenula ze nemas sebahodnotu...najdi ju...nauc sa mat rada samu seba, zdokonaluj sa, vo vyzore, v sebavedomi,vo vsetkom v com si myslis ze nemas...pozri sa kazdy den na seba do zrkadla a povedz si ze si zasluzis to najlepsie na svete, a mozno zacni s knizkou 4 dohody...mozno ta nastartuje...
Vztah zacni az s bradou hore a jasnym pohlöadom ze chces len to co si zasluzis, a zasluzis si toho naozaj dost, nie nejaku 3. kategoriu narcisa, ktory ma mozno maleho cibazola a preto sa ku tebe chova ako sa chova,,,
...pri najblizsej prilezitosti ked sa stretnete sa postav vzpriamene a povedz, ze nepotrebujes co ti on ponuka, ze si zasluzis viac, bye bye baby..ale aj tomu ver...
zelam vela stastia a sily

gerber58
25. júl 2024

Veď sa mu prispôsobuješ. On spravil nejaký kompromis? Si mu ukradnutá, všíma si každú inú poriadne, ale nie tu čo má doma. Z tohto necítim, že je tu láska.

lilitela
25. júl 2024

ze co by si chcela tuna pocut a ci hra rolu, ked to pomenujeme. ze je nie je suknickar. Nie si si ista, ci to je ok? Chcela si pocut, ze to robia aj nasi chlapi a je to ok? Asi ano, ze?
Dolezite je, ze ty si s tym neni ok a ver sebe a svojim pocitom.

berta100
25. júl 2024

Mala som takého frajera .A keď som mu povedala ,že mi to cumenie po iných ubližuje ,ešte sa zasmial a povedal ,že nemám žiadne sebavedomie ,že on chce sebavedomu babu. Že sebavedome ženy nejaké pozeranie po iných nerozhodí a necítia sa menejcenne a v ohrození .Že tie čo nemaju sebavedomie vidia v každej zene riziko a také nechce žiaden chlap .

berta100
25. júl 2024

Koľko ma cca rokov ?Lebo keď ma cca 40 je to jeho zaužívaný zvyk ,už sa nezmeni a bude to len horšie a horšie ako ty budeš starnúť .

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stanulienkat
25. júl 2024

Nie je to suknickar. Je to ch*j.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzanita1609
25. júl 2024

Sama vidíš-citiš ,že to nie je chlap pre teba. Radšej chvíľu sama,ako sa deň čo deň zožierať nad nejakým samolúbim egoistom, ktorý očakáva,že ty sa jemu budeš donekonečna prispôsobovať. Byť single má tiež svoje výhody a nestál by mi ani za ten pohľad 😏. Je len necitlivý .utevnik 🤭.

stanislavicenka
25. júl 2024

@enmery presne tak. Snad jej ta diskusia otvori oci

barborachors
25. júl 2024

odporný slizky had a ty sa pýtaš na nazor? vsak sama vidis, ze mas hada na krku, ponizuje ta historkami o krásnych ženách, aby ta zneistil a razom ta zahŕňa pusinkami obdivom. Co nevidíš ze je to len ďalší debil manipulátorsky?

berta100
25. júl 2024

Boli tam aj iné veci ,tak som ho nechala .Keď chceš kľudne mi napíš správu ,môžeme pokecať bližšie o tom ,možno ti to trochu pomôže .

domkakvet
29. júl 2024

Tak cakaj dalej, kym ta podvedie.