Je to podľa vás u chlapov bežne?

19. okt 2023

Ahojte, mam manžela 2 roky, predtým sme spolu boli 5 rokov. Mame spolu 7 mesačnú dcérku. Už počas tehotenstva sme mali určité problémy zrejme kvôli mne s mojej zvýšenej žiarlivosti kvôli zníženému sebavedomiu. Manžel je policajt. V tom čase som mu po divnom pocite z toho ako ma pri konverzácii ignoruje a usmieva sa priblblo do telefónu, nasla v mobile milé až príliš milé konverzácie s jednou kolegyňou, s ktorou mal službu. Hovoril jej ako di s ňou rozumie, že je jedna z mala normálnych kolegov, že ju za odvoz autom pozve na zmrzlinu, že jej ďakuje za hranie sa počas služby (ide o Quiz planet, dúfam). Informoval ju aj o tom že ide behať (bývame v rovnakej dedine), na čo mu ona odpovedala že nech sa príde napiť 🤦🏻‍♀️ v tehotenstve ma to veľmi ranilo ale nejako sme to vydiskutovali. Dôvera síce veľmi upadla ale akosi sa to napravilo.

A po roku som mu zas nasla v mobile (bežne nekontrolujem, len keď mam z neho divný pocit) konverzáciu, kde mu písala bývala spolužiačka o tom, či ma službu. On odpísal v štýle že nie, že je doma, ale lichotí mu že na neho mysli, ale že je ženatý, takže nič nebude. Prišlo mi to veľmi sexuálne, a to ja som človek ktorý v pohode vtipkuje s ostatnými ale teda tieto veci viem ze proste mam len pre manžela. Aj keď len slovne alebo písomne ako on.

Mam pocit že toto je len zlomok o ktorom viem. A ze sa ktovie čo reálne deje. Doma hra na poslušného. Ale teda asi už som pochopila ze ma nemôže nič prekvapiť 🤦🏻‍♀️ a ďalšie dieťa urcite nepripadá do úvahy.

Myslite, ze som len prehnaná? 😂

sissy27
19. okt 2023

Asi som nieco nepochopila… tvoj muz tu spoluziacku odmietol lebo je zenaty, a tebe to vadi ? Daj sa dokopy prosim ta, lebo si na najlepsej ceste k tomu, ze zenaty nebude…

mikaelka1
19. okt 2023

Nie si prehnaná, to je diagnóza policajt 🤔

autor
19. okt 2023

@sissy27 ona mu písala len ohľadom toho či je v službe, lebo chce niečo nahlásiť na polícii 😀 a on to prekrutil na sexuálnu konverzáciu

autor
19. okt 2023

@sissy27 a ešte dopĺňam že bežne maže konverzácie 🤷🏻‍♀️ a to si myslím že ja som fakt veľmi nad vecou

anonym42
19. okt 2023

ja sa nečudujem,že policajtov robia tí najväčší blbci...ale akoze fakt z vlastnej skúsenosti... mal by sa tebe venovat a dieťaťu, nie tam po kolegyňoch kukat... bolo by jemu príjemné,keby,že teba sused alebo kamarát pozve sa k nemu domov napit alebo nieco také?

joannita
19. okt 2023

Odpoved na tvoju otazku, ano zial, toto je celkom u muzov bezne. Nemajme ruzove okuliare.

zuzanna33
19. okt 2023

Bude to robiť stále časom možno nielen písanie mala som a aj mám možnosť poznať "zákulisie " týchto pánov v unifomach dokonca si kriju chrbaty navzájom. Operačné,pumpy,bary a podobne miesta ktoré navštevujú ich k tomu ešte podporuje ako keby si hladkali ego pritom doma keď sa vyzlečú 🤣 nie sú taký hrdinovia... záleží to od povahy a charakteru jedinca a určite to nepreháňaš ale nič s tým neurobíš len veriť a byť mu oporou a ak spraví prešľap dohovoriť,inak držím palce

autor
19. okt 2023

@joannita ďakujem, hlavne som potrebovala vedieť či nie som ja nejaká zlá a či je to skutočná realita mužov nech mu nejako nekrivdim. Aj keď moj plán nie je určite vyvolávať hádky ale sledovať dlhodobo.

autor
19. okt 2023

@zuzanna33 áno, moj plán je s pokojom sledovať dlhodobo ..

janka_23
19. okt 2023

@mikaelka1 na 1000% súhlasím, diagnóza policajt. Každého ktorého poznám je vypisovac 😂

joesvk
19. okt 2023

Mňa napadá len toto - na "šmírovanie" mobilu nikdy nie je dôvod. Do normálneho vzťahu to nepatrí.
Zbytočne si domýšľaš ako myslel to,či ono.Zbytočne analyzuješ prečo to robí, čo mu to dáva...Strata energie a času. Keď ťa bude chcieť podvádzať, bude to robiť ,neustriehneš to...Fakt máš chuť tráviť svoje dni rozmýšľaním nad tým, čo má on v hlave?
A potom máš v hlave tieto sračky ty sama.

lenqua_12325
19. okt 2023

Nechcem byť hnusná a hádzať policajtov do 1 vreca, to nie ale poznala som kedysi 2 policajtov a obaja šmýkali kde sa dalo. Flirtovali kde sa dalo. No leteli ...

joannita
19. okt 2023

Autorka, tym ale ze je to bezne, netvrdim ze je to normalne. Nieje to normalne. Ja toto netolerujem

nikpa
19. okt 2023

U policajta ťa nič takéto nemôže prekvapiť 😄 väčšina z nich sú sukničkari. Tá práca to z nich asi robí, neviem. Alebo príležitosť robí zlodeja. Proste tie nočné so ženami, kde nemajú čo robiť cez 12hod. smenu v aute alebo v kancli, zastavovanie vodičiek ktoré sú schopné všetkého aby odišli bez pokuty, nočné kávičky na pumpach...

dadaa1234
20. okt 2023

Áno, takéto správy sú u chlapov (najmä ale nie výlučne) so slobodnými ženami úplne bežné. Bohužiaľ. Lichotí im, že je alebo by teoreticky bol o nich záujem. Koľké by to do svojich ani nepovedali... Ale telefón znesie, najmä ak jasne vidíš, že konverzácia je priebežne premazávaná. Robí to väčšina, tým ale nehovorím, že väčšina chlapov svoje ženy podvádza, resp. že by boli schopní podviesť. Zväčša ide len o pocit ,,som ešte žiadaný,,, zdvihnutie si sebavedomia...

domkakvet
20. okt 2023

Podla mna neprehanas.

valeria_h
20. okt 2023

Mne by to teda vadilo, toto sa vo vzťahu nerobí. Nechcem policajtov hádzať do jedného vreca, ale nemám s nimi dobré skúsenosti, mám v okolí niekoľko známych a teda nechci vedieť aké zážitky mi rozprávajú.

hugger
20. okt 2023

@joannita @autorka

Nie je to bezne. Vacsina muzov flirtuje len pri osobnom kontakte. V okamihu ked flirtuju spravami a mazu konverzaciu je to minimalne na zamyslenie. Ale bezne to nie je.

joannita
20. okt 2023

@hugger a ty ako vies ze to nieje bezne? Pozeras vsetkym chlapom do mobilov? 🙂

hugger
20. okt 2023

@joannita nepozeram. Som muz a pohybujem sa medzi muzmi. A hoci ti ktorych stretavam ja nemusia byt reprezentativna vzorka spolocnosti, myslim si, ze myslim si ze hodit vsetkych do jedneho vreca a prehlasit ze taketo spravanie je normalne nie je ok

joannita
20. okt 2023

@hugger ja som ale napisala, ze je to zial bezne, ale urcite nie normalne. A ani som nenapisala ze to robia vsetci.
Ja ti neviem, kiez by si mal pravdu. Ja by som bola len rada. Ale ja mam s muzmi zial ine skusenosti a to nemyslim len mojich byvalych.