Je to normálne v dlhodobom vzťahu?

18. dec 2024

11r vzťah, ona 36, on 41, snúbenci 2r, bývanie v podnájme panelák. On každý víkend chodi k rodicom. Vianoce trávia každý u svojich rodičov. Dovolenky spoločne skoro žiadne, ani po SVK....

pribinak
18. dec 2024

Toto ona toleruje? 11 rokov? Je sialena? Normálna žena by ho dávno poslala do prdele a nech sa nevracia

hederamonstera
18. dec 2024

Ked im to vyhovuje

dzulli1980
18. dec 2024

V takomto veku to už podľa mňa nie je OK.

h2
18. dec 2024

Normálne to určite nie je. Im to tak vyhovuje? Ty si tá žena?

mabenn
18. dec 2024

pokial to nie je tvoj pripad, nie je to tvoj problem

lienka.7
18. dec 2024

@autorka od začiatku to nie je vzťah, ale kamaratstvo s výhodami.

sandrasstini
18. dec 2024

Normalne to za mna nie je, najma to spolocne byvanie ze nie je. Dovolenky a vylety nemusia oblubovat. Ale ak im to takto vyhovuje je to len ich vec

harrisson
18. dec 2024

Proste to majú tak nastavene, nerieš...

h2
18. dec 2024

@sandrasstini Ale oni spolu bývajú. Či myslela si vlastné bývanie?

sissy27
18. dec 2024

Normalne je to, co vyhovuje vsetkym zucastnenym. Ostatni si mozu akurat tak pomysliet svoje a idealne potichu.

tibor79
18. dec 2024

Toto je aj u mojich blízkych, až na byt, ktory je ich. Žijú tak vyše 20 rokov a sú obaja spokojní

berenika39
18. dec 2024

Je to tvůj případ? Jestli ne, nic ti do toho není. Mě to přijde v pohodě, tobě ne? Pokud ne, tak to neřeš🙂)). Každý si žije podle svého🙂

viestta
18. dec 2024

ked v 11 rocnom vztahu su uz 2 roky snubenci, tak mozno o dalsich 10 rokov budu travit spolu dovolenky a o 30 rokov budu zdielat partnersku izbu v DSS a on uz nebude odchadzat na vikendy k rodicom

kavasmliekom
18. dec 2024

Normálne je všetko, čo si navzájom tolerujú. Ak sa to týka teba, a vadí ti to, zmeň to. Ak sa ťa to netýka, tak sa nestaraj. Poznám vzťah, kde sa už cez 15r len stretávajú, prespavaju jeden u druhého, každý má svoj byt, majú deti z predošlých vzťahov, vianoce trávia rôzne, väčšinou oddelene. Leto väčšinou každý so svojimi deťmi. A asi im to tak vyhovuje. Nikdy by si o nich nepovedala, že nie sú pár, ako keby stále zamilovaní boli. Úsmevy, ruka v ruke, dotyky...pekne sa k sebe chovajú, oslovujú sa zlatko, miláčik. A majú už pred 50tkou 😀

lonely66
18. dec 2024

ja by som to nestrpela. napríklad bývanie v podnájme by som pochopila, nie sú svoji, tak bývajú v podnájme, na ktorý sa zrejme skladajú. hoci ten vek je už dosť na to, že mohli byť manželia a mať niečo spoločné kúpené.
mne by vadilo to, že každý víkend odchádza za rodičmi.
ak to nevadí danému páru, že takto žijú, tak je to ich vec.

deti95060810
18. dec 2024

ešte viac by ma hnevalo trávenie sviatkov u rodičov - každý u svojich...😨

sandrasstini
18. dec 2024

@h2 aha mas pravdu, zle som precitala. Tak potom je to normalne, ak im to vyhovuje obom ovsem.

sisska96
18. dec 2024

Ja tiež poznám taky pár. Noooo neviem ... divné. Ale keď im vyhovuje taky život

cukroska
18. dec 2024

Ak to vyhovuje im,nie je to riešiť 😉

anjelicek26
18. dec 2024

11 rokov spolu, 2 roky snubenci, oni sa aj niekedy budu brat, alebo to bol tzv. "nech je rodina ticho prsten".....? Deti tiez nie v tom veku? Tak evidentne to obaja maju v hlave zakotvene, ze spolu len chodia a nie su rodina, takze kazdy u rodicov... je to smutne po takej dobe, ale ked to tak maju nastavene...

bu_bu_bubak
19. dec 2024

@sissy27

S tymto suhlasim aj ja. Ak by im to nevyhovovalo tak by zrejme neboli tolke roky spolu.

Co je normalne pre pavuka je chaos pre muchu. Nepovazujem ich vztah za nenormalny len skrz toho, ze nejdu s davom. Za nenormalne povazujem, ze si zeny na krk vesaju alkoholikov ci tyranov, ale to je tiez len moj subjektivny nazor. Mnohe to roky trpia doma a co?

Pokial to nie je autorkin pripad, vobec by som sa v tom nevrtal. Nechaj ludi nech si ziju svoj zivot.

lula313
19. dec 2024

Kazdemu niečo iné vyhovuje. Ja mám surodenca, ktorý je počas každých sviatkov na exotickej dovolenke. Mne to v poriadku nepride, nevidiet surodencov, rodicov, netere, synovcov. Ale jemu Ano, takze neriešim.

sense
19. dec 2024

V každom vzťahu je normálne to čo daný pár za normálne považuje. Ak to im vyhovuje obom je to normálne

zuzana9393
19. dec 2024

Ja nechápem, prečo by to nebolo normálne. Veď je to ich život, oni si možno myslia, že nie je normálne mať 3-4 deti a behať len okolo nich....

dadka1997
19. dec 2024

Normalne to nie je, ale ak to obom vyhovuje je to ich vec

danica2711
19. dec 2024

tá "ona" si ty? Ak áno, ako si si nastavila, tak máš, ak nie, nerieš cudzie životy

maryetta
19. dec 2024

To mi pride ze nie su partneri ale spolubyvajuci. Skoda no ze sa to taha 11 rokov.

margotka17
19. dec 2024

@viestta si to krásne zaklincovala 🫣👍

margotka17
19. dec 2024

Zrejme mu mamka ešte nezabalila bodkovaný hrnček na kakauko, tak aspoň na víkendy dobieha k rodičom. Tiež by mohla jeden hrnček dokúpiť a chodiť s ním k nim 🫣

luccija
19. dec 2024

@maryetta asi im to vyhovuje taký dvaja
neprebudeni😉neviem si predstaviť po 11 r, ze každý trávi Vianoce inde.Ale vzťahy sú fakt rozne