Mám (alebo mala som) dobru kamosku, z detstva. Všetko o sebe vieme,kazdu hlúposť sme spolu riešili….
…2 mesiace dozadu sa mi snivalo, že som našla jej psika zrazeneho, povedala som jej to, pretože to bol fakt živý sen aaaa reku, nech na neho dáva pozor lebo mnou presiel proste zlý pocit, som senzitívna na take veci, aj blby sen ma dlho v hlave ale to nieje podstatne…. a teda paradoxne dosť sa na tom smiala, že to by ho muselo zraziť v ich obývačke, pretože jej psík bol cisto pohodlne obyvackove psica, vonku chcel ísť max na potrebu a jemu keď dala obojok lahol si na zem a nič s ním nepohlo a teda, ze nemám stresovať. No k podstate, ich psík asi do týždňa na to, ako som jej to povedala naozaj zomrel….💔 mám strašne výčitky, je mi už druhý mesiac nanic, mám strašne stavy a neviem ako to mám riešiť, je to na psychológa/psychiatra? Neviem dôvod, ani čo ss stalo ale ta kamoska sa somnou od tej smrti nebavi…všade bloknutu má má. Napísala mi, že som to pritiahla na neho a že som bosorka a že má preklina a take škaredé veci… proste no komment, poučenie pre mna že už nikdy nikomu nebudem v živote hovoriť o mojich snoch.
Otázka, nás vzťah už asi nezachránim, ale ide o mna, keby toto pociem odborníkovi zaťuka mi na celo? Neviem sa z toho dostať, ťaží má to. Za rady vopred ďakujem
N
Nemá ťa co ťažiť, nič si z toho nerob, kamoska možno tento stres neodkáže vstrebat a preplo jej, potrebuje v hlave urcit nejakeho vinníka…Ty si nič nevycitaj, bol to obyčajný sen a možno predtucha, vôbec sa za nič neobviňuj a ta kamoska za to vôbec nestojí. Ale chápem ta. Bude to v pohode, chce to čas
Aj aj to tak mám že sa mi sníva a je to skutočnosť na viacerých ľudoch ak som povedala o snoch tak tiež že som bosorka. Ale preklínať niekoho to už je tak cez čiaru by som povedala.
Netráp sa, môže to byť náhoda...alebo môžeš mať nejakú danosť, ktorú ľudia nie sú schopní pochopiť....tú danosť si váž, je tvoja...aj ja mám, ale nehovorím o tom nikomu, lebo by ma pokladali za šibnutú.
Odborníka by som odporučila kamoske