Je to láska?

9. nov 2023

Ahojte, aky mate nazor na to kedy priatel mal ucty na viacerych zoznamkach na sexzoznamkach.. Samozrejme vsetko ma pozamikane... Nasla som aj fotku ako sa chvasce kamaratovy ze ide k jednej zenskej... (chcdl ma podviest), ak som ho konfrontovsla s txm ze o tom viem vraj chcel vela krat ale neurobi mi to... Viem aj ze si pise z inymi... Vraj ma je tazke lubit ale lubi ma... Potom sa sprava akoby som bola len sluzka... Lubim ta... On ano dobre je toto ok? Sam od seba mi to nevie povedat.. Vobec si ma. Nevdima.. Otehotnela dom poslal ma napotrst ze ak nepojdem vyhodii ma z domu ja neviem co robit...

katches69
9. nov 2023

Neni to laska, zbal sa a odid od neho, naco cakas

liz_lemon
9. nov 2023

ano, toto je jednoznacne laska, vsetky by sme takeho chceli

lucia7933
9. nov 2023

Zial, nelubi ta, toto neni laska...CO MAS ROBIT? PRECO OD NEHO..cim skôr tym lepsie pre teba

oli18
9. nov 2023

Je to ozaj tazka otazka 🙉. Ako ta moze lubit, ked ta poslal na potrat, pise si so zenami a podvadza ta ?

autor
9. nov 2023

@katches69 kvoli dcerke aj aj to ne nemam kde ist....

vanilkovazmrzka
9. nov 2023

Ty asi nemas ponatia o tom, co je laska, ked sa toto musis pytat…

zmrzlinka2021
9. nov 2023

A žiješ v byte frajera? Prečo ho neopustis?

autor
9. nov 2023

@zmrzlinka2021 ano v dome ktory nieje moj a ja nemam kam ist...

januska12323
9. nov 2023

Teba v detstve nemali radi? Je smutné ak sa toto musíš pýtať. Nie, nemá ťa rád a určite neľúbi. Zháňaj prácu a bývanie keď aj na gauči u kamošky. Keď s ním ostaneš ukážeš svojim deťom aké majú byť vzťahy.

autor
9. nov 2023

@januska12323 tasko sa mi pise ale otec pil, bral mame pebiaze neikazal sa doma dlho... Bol agresivny aj sme schiztali casto mamu nemam uz o otcovi nebiem uz nic.. Predsa dcerka uz ma 7 rokov ale ma davnov sindrom ja tym padom som doma na opatrovatelkskom.

monikkatt
9. nov 2023

Nelubi ta, si pre neho len sluzka a matrac.
Rychlo prec od hentakeho aby ta este niecim nenakazil.. snad neveris ze s nimi nic nema
S vyzivnym by ti nevysiel aspon podnajom?

tundra
9. nov 2023

@liz_lemon 😂😂😂

himedzi
9. nov 2023
alickapusinka
9. nov 2023

Odid od neho v azylovom dome TI pomôžu určite. Si pre neho len slúžka a matrac a nič viac. Veľká škoda že si si s ním urobila dieťa nemáš rodičov súrodencov. Ak nie tak sú aj krízové centra.

domkakvet
10. nov 2023

Nie toto nie je laska, absolutne k tebe nic neciti, treba hladat riesenie co dalej.