Je to láska?

31. aug 2023

Ahojte prosím vás čo je to láska? Keď sa mi páči napríklad smiech a zmysel pre humor a tak ďalej .alebo je láska fyzická príťažlivosť ? Prosím o radu

ckocka
31. aug 2023

Láska je abstraktný pojem, nemá presnú, jednoznačnú a jedinú správnu definíciu.

lindous
31. aug 2023

Láska má veľa podôb, vyvíja sa a každý ju môže prežívať trochu inak… tu sa asi bavíme o takej tej prvotnej zamilovanosti, tam to je podľa mňa kombo oboch, fyzickej príťažlivosti (ktorá vôbec nemusí byť len o kráse) aj povahy, ktorá ti sadne… jedno bez druhého to u mňa nejde..

mirka414
31. aug 2023

Láska je to vtedy ak hneď od rana nemyslíš na nikoho iného ..
Láska je to vtedy ak sa usmievaš keď si na neho spomenieš
Láska je to vtedy keď zaspavaš a myslíš na neho a v tu chvíľu ti príde sms myslím na teba ..vtedy vieš že máš problém lebo to je láska ♥️

h2
31. aug 2023

Láska je to, čo keď pocítiš, budeš vedieť, že to je ono. Keď si nie si istá, tak to láska nie je.

anketkarka
1. sep 2023

Je to pre každého niečo iné. Každý to má inak. Niekedy lásku zistíš len v zlých časoch. Čo si ochotná pre toho človeka urobiť, čo si mi ochotná odpustiť. Nemáš podmienku na to, aby si lásku k tomu druhému cítila. Vieš o jeho nedostatkoch, ale aj tak ho máš rada. Toto čo píšeš môže byť len zamilovanosť, alebo sympatie.

patricia255
1. sep 2023

Minule som čítala jeden pekný článok, kde sa písalo, že láska nie je to, keď si s niekým lebo vám je dobre. Láska je to vtedy keď ste spolu aj napriek prekážkam ktoré život prináša ❤️ až vtedy je to láska.

Mimochodom určite si nemiešaj lásku s fyzickou príťažlivosťou. Ak ťa niekto len priťahuje lebo je sexy a túžiš po ňom, po jeho tele, to ešte neznamená že ťa k nemu ťahá láska.

Láska je to vtedy keď ťa robí šťastnou, keď vie čo máš rada a čo nie, keď ti je oporou, môžeš sa naňho spoľahnúť a ste na rovnakej vlne.
Keď spolu trávite čas a obaja ste spokojní.

galganka
1. sep 2023

...keď to bude láska, nebudeš sa musieť pýtať. Zrazu to proste budeš vedieť.