Vie o tom jedna jedina kamaratka, nikomu som ti nikdy nepovedala. Som uz par rokov zalubena do jedneho znameho, sme z rovnakej dediny. Naznaky sympatie tam niekedy su, niekedy nic. Nikdy som mu nic nevyjadrila ze by som k nemu citila, o nicom nevie. Za ten cas som mala dva vztahy, boli to krasne vztahy ale skoncili, a vzdy som sa po rozchode vratila s citmi a myslienkami k tomu znamemu. Je uplne iny typ chlapa ako moji ex, vzdy mi boli sympaticki uplne ini muzi, no tento ma v sebe nieco co ma tak velmi pritahuje. Ako mam riesit tuto situaciu? Uz som si povedala ze kaslem na to a dala som sancu inym, ale toto sa mi este nestalo, ze by sa mi city k niekomu az takto stale vratili.
Tie pocity sa ti vracajú, lebo si s ním vzťah neprežila. Ilúzie sú krásne a dlhotrvajúce, kým ich nezničí realita 😉
Keby to bola skutočná láska tak ste dávno spolu.Toto je len platonicka láska z tvojej strany.
Nie je
Ach tie romantické predstavy keď s tým človekom reálne nechodíš, nežiješ.
Tá dokonalosť by sa vytratila keby to nebola len platonická láska.
Láska je keď toho človeka už poznáš a ľúbiš ho napriek jeho nedokonalostiam.Začiatok je zamilovanosť.
Zacni s nim nejaku komunikaciu.
No veľa možností ako to riešiť tam nie je... s tým, že sa dočkáš nejakého prvého kroku z jeho strany by som už nerátala, takže môžeš spraviť len dve veci...nechať to tak, myslieť na neho potajme, niečo si vysnívať, ale časom stretnúť niekoho ďalšieho a sem-tam sa v myšlienkach možno vrátiť k tomu čo si si vysnívala alebo môžeš vyvinúť teraz nejakú inciatívu a to už nejak dopadne, možno super, možno nie až tak super, ale budeš to mať uzavreté a nebudeš sa celý život pýtať čo by bolo, keby si sa mu ozvala... láskou by som to nenazvala, ale to neznamená, že z toho nemôže niečo byť
Je tvoj známy slobodný? Darmo budeš snívať, ak má možno ženu a 4 deti.... Máš ružové okuliare, natom nieje nič zlé, len nepremrhaj roky platonickou láskou, z ktorej možno nikdy nič nebude...
@patus_2 je slobodny ano.
Ja neviem aku odpoved tu hladas je to jednoduche ty slobodna on slobodny kde je problem? Skus to kym nie je neskoro potom by si cely zivot rozmyslala co keby, ked to nevyjde tak co aspon si to skusila
no postavala si si vzdusny zamok, uz len toho princa pozvat do neho, aby si zistila, ci nebude tak tazky, ze s nim sa zruti ten zamok do pekla.